Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoşşgeldin diloşumm..naber yavruşumm..kızım boşuboşuna gelmediniz korktunuz şu virüsten..bak ben girdim butun gun bişcik olmadı

bencede mavi gözlü..ya kızlar bu arada birazdan esra ceyhana ibrahim saraçoğlu çıkacak belki bizlerle alakalı da bişeyler söyler. izlemek gerek..

ikiz olmamıza rağmen cok farklıyız ben dört senedir kapalıyım kendi isteğimle örtündüm ama o yanasmadı kimsede zorlamadı halende açık

kızlar ben çıkıyorum,yapmam gereken şeyler var... :a015:
haftasonu sınavlarım var dualarınızı bekliyorum! :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızz maviş senin ikizin olur vallaa))))))))))))) ayyyyy süperrrrrr....işallahhhh diyim..bikerede kurtulursun ikitanecik bebiş.....çok hoşşş

tv diğer odada burdan çıkasım yok saraçoğlu gelcekmiş anam ben burdanda arastırrım saracoğlunu ben gitmiycem sarcoğluyu izlemeye burda kalıyo aklım :)

kızz maviş senin ikizin olur vallaa))))))))))))) ayyyyy süperrrrrr....işallahhhh diyim..bikerede kurtulursun ikitanecik bebiş.....çok hoşşş

anam sus ben naparım iki taneyle hep öle diolar ama hayırlısı canım ikiz olursa die korkuyom zaten korkutmayın beni kızlarr

hoşşgeldin diloşumm..naber yavruşumm..kızım boşuboşuna gelmediniz korktunuz şu virüsten..bak ben girdim butun gun bişcik olmadı
hoşbuldum canım Şeniz
ama o virüs öyle birşeymişki bulaştığı belli olmuyormuş sinsice girip bütün kredi kartı şifrelerinizi falan alıyolarmış biliyon nu okadar sinsiymiş yani :jeyyar::jeyyar:

hg canım
özledik seni nerelerdeydin bakiimma.s.
Hoşbulduk canım sen nasılsın Şeniz
valla evdeydim kayınvalide doktora gidince biraz sorumluluklarım arttıda ondan kayboldum -tatlicadiarzu-
yarında doktora gidicem bakalım hala adet olmadım canım ya yiyicez iğneyi anlaşıldı

bende mutfağa geldim şimdi
laptop uda kucakladım geldim
yemek yapcam,
tarhana çorbası
erişteli yeşil mercimek
yoğurtlu havuç salatası
turşu

ablam hamile şimdi yeni daha annem rüyasında görmüş iki tane ikiz bende korktum ablamın olabilir benimde olabilir canım ama ben iki tane olur die korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…