Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende mutfağa geldim şimdi
laptop uda kucakladım geldim
yemek yapcam,
tarhana çorbası
erişteli yeşil mercimek
yoğurtlu havuç salatası
turşu

valla ben bugün kayın validemlerde yarında annemlerdeyiz o yüzden yemek falan yapmıycam zaten benim ev otel anca bazı zamanlar evdeyiz annem gezintici karı diyor hiç yerinde durmuyorsun diyor hergün bir yerde anam çocuk olunca nasıl olcaz onu merak ediyorum ben valla.

canım sen kan testi yaptırmamıştın dimi?
hayırlısı olsun ne yapalım
ama inşallah hamişsindir:Saruboceq:

bizde öleydik ama evimi seviyorum ben yemek yapmak hoşuma gidiyor. kaydirigubbakcemile2

dil_nur sana katılıyorum .. bu menü bana da rakip olamaz o ne öle hem havuçlu yoğurtlu salata hem turşu hepsi hazır süprizzzzz

canım çocuk olunca ilk beş ay durursun anca evde söle bi çocuk buyuyene kadar ondan sonra gene gezersinüzülme :1hug:

canım sen kan testi yaptırmamıştın dimi?
hayırlısı olsun ne yapalım
ama inşallah hamişsindir:Saruboceq:
yok canım sadece kendim test yaptım artuk 2 ay oldu adet olmayalı bakalım yarın ne diyecek ama hamile olduğumu hiç sanmıyorum çünkü geçen de aynısı oldu

canım çocuk olunca ilk beş ay durursun anca evde söle bi çocuk buyuyene kadar ondan sonra gene gezersinüzülme :1hug:

ben biraz kış çocuğu olsun istiyorum tam yaz gelince ele avuca gelsin yerimde durmayayım hiç değilse gezmeyi çok seviyorum ben anacım allah sonumu hayra getirsin

dil_nur sana katılıyorum .. bu menü bana da rakip olamaz o ne öle hem havuçlu yoğurtlu salata hem turşu hepsi hazır süprizzzzz
herşey birinci sınıf olmalı dimi ama takımları falanda iyice süzücem çizik varsa en fazla 1 puan veririm oda verdiği emeğin karşılığı sırnaşık şey

canım benim sessizim denizim alınmayasın ha yemekteyize özendik biraz kaydirigubbakcemile3

ben biraz kış çocuğu olsun istiyorum tam yaz gelince ele avuca gelsin yerimde durmayayım hiç değilse gezmeyi çok seviyorum ben anacım allah sonumu hayra getirsin

inş canım zamanla olcak ben innanıyorum benim yakında olcak o yüzden de takmıyom sende takma olur canım tabii herkes için dileğim aynı allah olmayanlara sabır versin sifa versin sağlıcakla alırız kucaklarmıza bebişlerimizi

vallahi benimde kayınvalidemlerle annemler aynı sitede oturuyo üstelik benim evle araları 10 dk ,bende canım yemek yapmak istemezse bi gün birine bigün birine gidiyorum...
iyi oluyo bazen:jeyyar:
tarhanayı kendi yapmamış emek yok bana rakip olamaz
yeşil mercimek var hemde erişteli sevmem
turşu var onuda sevmem yani bukşam aç kaldık delikafadulden

anacım bütün yemek yapma zevkimi kaçırdınız yaaadelikafadulden
yapmıyorum yemek falan..zaten diyetteyim ohh iyi oldu iştekaydirigubbakcemile3

dil_nur sen de demi pko var benim gibi?
sessizdeniz sadece takılıyorum cicim hemen alınma :ecrin_bebek:
bende ne halt olduğunu valla bilmiyom canım ya sırnaşık şey
3 ay öncede böyl e adet olmadım diye doktora gittim ozaman hiçbirşeyin yok dedi benim stresten olmuyomuş bakalım yarın yine gidicem aynı doktoruma bu defa ne dicek inşallah kötü bişey demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…