menü çok sıradan :jeyyar: daha detaylı bir menü olabilirdi delikafaduldenbende mutfağa geldim şimdi
laptop uda kucakladım geldim
yemek yapcam,
tarhana çorbası
erişteli yeşil mercimek
yoğurtlu havuç salatası
turşu
bende mutfağa geldim şimdi
yemek yapcam,
tarhana çorbası
erişteli yeşil mercimek
yoğurtlu havuç salatası
turşu
bende mutfağa geldim şimdi
yemek yapcam,
tarhana çorbası
erişteli yeşil mercimek
yoğurtlu havuç salatası
turşu
Hoşbulduk canım sen nasılsın Şeniz
valla evdeydim kayınvalide doktora gidince biraz sorumluluklarım arttıda ondan kayboldum -tatlicadiarzu-
yarında doktora gidicem bakalım hala adet olmadım canım ya yiyicez iğneyi anlaşıldı
menü çok sıradan :jeyyar: daha detaylı bir menü olabilirdi delikafadulden
bizde öleydik ama evimi seviyorum ben yemek yapmak hoşuma gidiyor. kaydirigubbakcemile2valla ben bugün kayın validemlerde yarında annemlerdeyiz o yüzden yemek falan yapmıycam zaten benim ev otel anca bazı zamanlar evdeyiz annem gezintici karı diyor hiç yerinde durmuyorsun diyor hergün bir yerde anam çocuk olunca nasıl olcaz onu merak ediyorum ben valla.
valla ben bugün kayın validemlerde yarında annemlerdeyiz o yüzden yemek falan yapmıycam zaten benim ev otel anca bazı zamanlar evdeyiz annem gezintici karı diyor hiç yerinde durmuyorsun diyor hergün bir yerde anam çocuk olunca nasıl olcaz onu merak ediyorum ben valla.
yok canım sadece kendim test yaptım artuk 2 ay oldu adet olmayalı bakalım yarın ne diyecek ama hamile olduğumu hiç sanmıyorum çünkü geçen de aynısı olducanım sen kan testi yaptırmamıştın dimi?
hayırlısı olsun ne yapalım
ama inşallah hamişsindir:Saruboceq:
sen çalışıyon dimi doğru tamam canım adın yazıyo sesin çıkmıyo nere gittin bi bakım dedim kaydirigubbakcemile
canım çocuk olunca ilk beş ay durursun anca evde söle bi çocuk buyuyene kadar ondan sonra gene gezersinüzülme :1hug:
ne yapayım anacım çıkamıyorumda aklım burda kalıyor
herşey birinci sınıf olmalı dimi ama takımları falanda iyice süzücem çizik varsa en fazla 1 puan veririm oda verdiği emeğin karşılığı sırnaşık şeydil_nur sana katılıyorum .. bu menü bana da rakip olamaz o ne öle hem havuçlu yoğurtlu salata hem turşu hepsi hazır süprizzzzz
ben biraz kış çocuğu olsun istiyorum tam yaz gelince ele avuca gelsin yerimde durmayayım hiç değilse gezmeyi çok seviyorum ben anacım allah sonumu hayra getirsin
vallahi benimde kayınvalidemlerle annemler aynı sitede oturuyo üstelik benim evle araları 10 dk ,bende canım yemek yapmak istemezse bi gün birine bigün birine gidiyorum...valla ben bugün kayın validemlerde yarında annemlerdeyiz o yüzden yemek falan yapmıycam zaten benim ev otel anca bazı zamanlar evdeyiz annem gezintici karı diyor hiç yerinde durmuyorsun diyor hergün bir yerde anam çocuk olunca nasıl olcaz onu merak ediyorum ben valla.
tarhanayı kendi yapmamış emek yok bana rakip olamaz
yeşil mercimek var hemde erişteli sevmem
turşu var onuda sevmem yani bukşam aç kaldık delikafadulden
dil_nur sana katılıyorum .. bu menü bana da rakip olamaz o ne öle hem havuçlu yoğurtlu salata hem turşu hepsi hazır süprizzzzz
bende ne halt olduğunu valla bilmiyom canım ya sırnaşık şeydil_nur sen de demi pko var benim gibi?
sessizdeniz sadece takılıyorum cicim hemen alınma :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?