Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aaa ben ilk defa duyuyom kanda çıkmadıgını alla alla oluyomuymuş öle

anam o kızın başına zaten bebek yüzünden gelmeyen kalmadı doğum kontrol hapını kullanırken hamile kaldı daha ne bileyim 3 lü test varmış heralde bir süresi varmış bebiş için doktor gününü erken yapmış kadının bir şeylerimi düşük gelmiş neyse kadına senin çocuğun özürlü olma ihtimali yüksek dediler. gözü bitişik olabilir falan filan ben bile ozamanlar nasıl üzüldüm kadının durumuna ne ağladık ikimizde daha sonra başka doktora gittiler ultrasona girdi kadın çocuğu gördüler doktorun hata yaptığını öğrendiler şimdi görseniz bir çocuk var nur topu gibi zilli bir şey ki akşamda ordaydık konuştuk kadınla biraz geçmişi tazeledik

yok şekerim öle düşünme biz bilinçli ve olgun anneler olcaz.eşlerimiz de süper baba olacaklar bu yaştan sonra anne baba olunca pek bir kıymetli olacak bizim yaramzlar.
inşallah allahım tez zamanda seninde kucağını doldurur.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:mymeka:kızlar yemek tarifleri yemek isimleri falan konuşmayın bak fena olur dövecem hepinizi yaaaaaaaa hamile garılar var unutmayın aloooooo
eeeeeeee daha konuşursanız hepiniz hamile olunca aklınıza hep bulunması zor şeyleri getirmeyen de nohutun annesi cadı beryal olmasın hade bakalım klava:klava: :mymeka::mymeka:

pancuben gördüm seni sobe sobe
bak 2 oluyo yakalanıyosun :mymeka:
çabuk selam ver bakimmm

Minik nohutunu yerim kıs ben senin o ne tatlı şey öyle hele bi doğsun ben bakcam ona birlikte oynıcaz, abur cubur yicez, üstümüzü kirletcez daha neler neler yapcaz annesi görmeden :jeyyar: gamyoncuiremsu

ben çıkıyorum allaha emanet olun akşam dokuzdan sonra yine girerim inş kendinize iyi bak sağlıcakla kalın

Minik nohutunu yerim kıs ben senin o ne tatlı şey öyle hele bi doğsun ben bakcam ona birlikte oynıcaz, abur cubur yicez, üstümüzü kirletcez daha neler neler yapcaz annesi görmeden :jeyyar: gamyoncuiremsu

hehe yapın kiii.bişeycik olmas sen bize gel teyzesi.bizim sitede en güzel yerde bizim ev.önümüzde havuz hemen yanında çocuk parkı var oynaşırsınız havuza girersiniz bende size kekler mis gibi kurabiyeler yaparım .hatta yaramazlık yapmazsanız fazla sizi su parkına bilem götürürüm yaaaagamyoncuiremsu kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

eferin sana akıllı bıdık korktun dimi hatta tırstın dimi nohuttan :roflol::roflol::roflol:

valla korktuk ha senin nohuttan bak kimseninde sesi çıkmıyor valla kaşlarını fazla çatmasın senin nohut yoksa bizim bebişler yerlerinden çıkmaya bile niyetleri olmıycak ha toprağım .

valla korktuk ha senin nohuttan bak kimseninde sesi çıkmıyor valla kaşlarını fazla çatmasın senin nohut yoksa bizim bebişler yerlerinden çıkmaya bile niyetleri olmıycak ha toprağım .

teyzoş ben nohut .ama burdaki teyzoşlar yemek konusu açıyolar annem ve diğer hamile teyzelerimin canı çekicek hiç düşünmüyolar ama ben onlara yapacağımı bilirim diğer kardeşlerimle beraber.onlarda hamile olsunlar hiç bulunmuycak şeyleri söyliycem anlatcam onlar da uğraşsınlar heheeee ...
nohutun annesiyle uğraşmak ne görür onlar .hem sizin bebeişler olsun hepsini dövcem yaaaa:mymeka:
ben onlardan büyük olcam hheeeee:mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…