aaa ben ilk defa duyuyom kanda çıkmadıgını alla alla oluyomuymuş öle
Kızlar napyorsunuz
beryalcimm kuzumm biz yaşıtmıyız )))) gel canım biz kartlıyoz valla..bildiğin şöyle gençlik kremlerinden varsa bana özelden adını falan yaz)))) ne varsa yaz hayatımm)))
valla 2-3 sene falan bebiş bekliyecek olursam.1 senede hamişlik 34 ünde anne olurum(((((( eşimde şuan 36..oda 39-40 falan olurr...
ayyyy işallah hemen olurrda yaşlı annesi ve babası olmazz bizimkinin
Minik nohutunu yerim kıs ben senin o ne tatlı şey öyle hele bi doğsun ben bakcam ona birlikte oynıcaz, abur cubur yicez, üstümüzü kirletcez daha neler neler yapcaz annesi görmeden :jeyyar:yok şekerim öle düşünme biz bilinçli ve olgun anneler olcaz.eşlerimiz de süper baba olacaklar bu yaştan sonra anne baba olunca pek bir kıymetli olacak bizim yaramzlar.
inşallah allahım tez zamanda seninde kucağını doldurur.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tamam beryalcim yemek meselesi kapanmıştır. yerimseniben
HamİŞ varmı kızlar
Minik nohutunu yerim kıs ben senin o ne tatlı şey öyle hele bi doğsun ben bakcam ona birlikte oynıcaz, abur cubur yicez, üstümüzü kirletcez daha neler neler yapcaz annesi görmeden :jeyyar:gamyoncuiremsu
eferin sana akıllı bıdık korktun dimi hatta tırstın dimi nohuttan :roflol::roflol::roflol:
kızlar azcıkda başka başlıklara bakayım ben.gidiyorum ben..
ben çıkıyorum allaha emanet olun akşam dokuzdan sonra yine girerim inş kendinize iyi bak sağlıcakla kalın
ben çıkıyorum allaha emanet olun akşam dokuzdan sonra yine girerim inş kendinize iyi bak sağlıcakla kalın
valla korktuk ha senin nohuttan bak kimseninde sesi çıkmıyor valla kaşlarını fazla çatmasın senin nohut yoksa bizim bebişler yerlerinden çıkmaya bile niyetleri olmıycak ha toprağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?