ay dur kaldırma ben bakıyım hihoyyytdilooşşşş yavrucum benim sayfaya albümüme bak..eşimle resmim var..dün koydum bugun kaldırcam..
kız ben kendim için yemiyom zati fındığın canı çekmiş onun için istediydim
ben depodan idare ediyom herşeyi fındık için yiyomkaydirigubbakcemile3
yemekteyizde de öyle yapıyolar bilmiyon mu canım önce menüyü beğenmiyolar sonrada afiyetle hepsini silip süpürüyolar bende öyle yapcam sırnaşık şey
bende rejimdeyim buarada artık zamanıdır süprizzzzz
benim ve eşimin isimleri.ben berna.eşim yalçın ber_yal yani.kızlar niklerinizin anlamını çok merak ediyom ne anlama geliyo açıklayın
mesela benimki wild_angel....yani vahşi melek olacaktı eşim aceleyle vildangel yazdı öyle kaldı dahada değiştirmeyi düşünmedim peki sizinkiler :uhm:
kız beni de unuttun kart olarak ben de 29 yaşındayım ya hihoyyytsağol canım allah sağlık versinde...yaşlanıyoruz yavaş yavaş.siz taze çıtırların yanındaa yaşlı kalıyoruz vallaa...aman sağlık olsundaa o en önemlisi...şükürler olsun binlerce kere...:Saruboceq:
canlarım yemek konusu çok dönüyo bak hamileler var unutmayın sizlerde hamile kalın bende sizlere yapacam aynısını .:mymeka::mymeka:madem sıradan sen söle bakem hem sıradan deil bence deişik bi çeşit yemek olcak
ben ilk defa bu kadar kalabalık görüyom topiği
kılzar ben size bir şy sorcam ama bu olurmu bilmiyorum bana çok garip geldi çünkü benim bir arkadaşım var ve şuan 10 aylık bir bebeği var arkadaşım 5 günlükken gebelik testi yapmış pozitif çıkmış ve aradan 1,5 ay sonra kontrole trafik hastanesine gitmiş kan ve idrar testi istemişler kadından kadın bütün testleri yaptırmış ve kadına sen hamile falan değilsin testlerde olumsuz çıkıyor demişler kadın şaşkınlıkla eve gitmiş bulunduğumuz ilçede bir hastane var eşi oraya götürmüş ultrasona gimiş ve 1,5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş bu nasıl oluyor doktorun söylediği tek şey bazı gebelikler öyle oluyormuş bir tek ultrasonda çıkıyormuş ama bana garip olan şeyde normal gebelik testinde çıkan nasıl kanda çıkmıyor ben duyunca şaşırdım.
sirkeli ballı suyu ilk defa duydum canım ya ilginç denemek lazım işe yarıyormu CADIARZUcanım sendemi rejimdesin?
neler yapıyosun ,ben sirkeli ballı su içiyorum sabahları ve gece yatarken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?