Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kız ben kendim için yemiyom zati fındığın canı çekmiş onun için istediydim
ben depodan idare ediyom herşeyi fındık için yiyomkaydirigubbakcemile3

olsun şekercim ne bileyim aklıma geldide belki aklından uçmuştur hani arada hamile olduğunu unutuyorsun topiklerde fazla dolanıyorsun ya bende hatırlatayım dedim şekercim ŞenizŞenizŞeniz:1hug::1hug:a.s.a.s.

valla bizim misafirliğe falan vaktimiz yok gündüz 8 lere kadar çalışıyoz..e eve gidincede çalışmalar yoğun yane malümm bu ay yine geliyor bebiş zamanı)))))....haftada bikez annelere gidip 2 saat anca oturuyoz..sıkıyo bizii ..evde serilmek varken))) biz dışarda gezmeyi seviyoz yemektir sinemadı falan oda zaman bulursak tabiii

nilüfer ben baktım fotolara.. yakışmışsınız. Allah mutluluğunuzu bi bebekle perçinler inşallah :ecrin_bebek:

aminnn gülümm aminnn..ağzından bal damlıyorr..aynı dilekler sizler içinde olsun canım

aminnn gülümm aminnn..ağzından bal damlıyorr..aynı dilekler sizler içinde olsun canım

canım sendemi rejimdesin?
neler yapıyosun ,ben sirkeli ballı su içiyorum sabahları ve gece yatarken...

anam ikizimin resmini koyduma bin pişman oldum yaa özele msj atmıslar kapalıysan nie açık resmini koyuyom sinir oldum vaalllaaa

bende rejimdeyim ve 2 kilo vermişim...akşamları yemek yemiyorum bir haftadır)))hehe))) gündüz şu yulaflı nesfitlerden yiyorum meyvelisine bayıldım hatta cips gibi kuru kuru bile yiyorum acıktıkça..okadarr..akşam incirsuyum var zaten onu içiorum midemi dolduruyo...

bende rejimdeyim ve 2 kilo vermişim...akşamları yemek yemiyorum bir haftadır)))hehe))) gündüz şu yulaflı nesfitlerden yiyorum meyvelisine bayıldım hatta cips gibi kuru kuru bile yiyorum acıktıkça..okadarr..akşam incirsuyum var zaten onu içiorum midemi dolduruyo...:CüvCüv: gelcek işallahhh

benim ve eşimin isimleri.ben berna.eşim yalçın ber_yal yani.

kız beni de unuttun kart olarak ben de 29 yaşındayım ya hihoyyyt

madem sıradan sen söle bakem hem sıradan deil bence deişik bi çeşit yemek olcak
canlarım yemek konusu çok dönüyo bak hamileler var unutmayın sizlerde hamile kalın bende sizlere yapacam aynısını .:mymeka::mymeka:klava:klava:

ben ilk defa bu kadar kalabalık görüyom topiği

evet ne güzel çok kalabalık burası bugünhihoyyyt

kılzar ben size bir şy sorcam ama bu olurmu bilmiyorum bana çok garip geldi çünkü benim bir arkadaşım var ve şuan 10 aylık bir bebeği var arkadaşım 5 günlükken gebelik testi yapmış pozitif çıkmış ve aradan 1,5 ay sonra kontrole trafik hastanesine gitmiş kan ve idrar testi istemişler kadından kadın bütün testleri yaptırmış ve kadına sen hamile falan değilsin testlerde olumsuz çıkıyor demişler kadın şaşkınlıkla eve gitmiş bulunduğumuz ilçede bir hastane var eşi oraya götürmüş ultrasona gimiş ve 1,5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş bu nasıl oluyor doktorun söylediği tek şey bazı gebelikler öyle oluyormuş bir tek ultrasonda çıkıyormuş ama bana garip olan şeyde normal gebelik testinde çıkan nasıl kanda çıkmıyor ben duyunca şaşırdım.

TARıH : 02.04.2009 SAAT : 15:45

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza
53.bengl :...............hg aramıza
54.&ayla&:.............hgaramıza
55.cesica:..............hg aramıza
56.mavi_gozlu:.......hg aramıza
57.ebrar42: ...........hg aramıza
58.osmaniye80:
59.fransiyum:
60.ALARA1983:
61.muhasebe22:
62.angel_eda:

KIZLAR EN YENı LıSTE BU LÜTFEN ıSMı OLMAYANLAR BıLDıRSıN

aaa ben ilk defa duyuyom kanda çıkmadıgını alla alla oluyomuymuş öle

canım sendemi rejimdesin?
neler yapıyosun ,ben sirkeli ballı su içiyorum sabahları ve gece yatarken...
sirkeli ballı suyu ilk defa duydum canım ya ilginç denemek lazım işe yarıyormu CADIARZU
ben pek katı rejim uygulamıyorum canım herşeyden yiyorum eksik kalırmıyım hiç :jeyyar:
ama öyle çok yağlı ve hamur işleri hariç öyle fazla üstüne de düşmem zaten sebze sevdiğim için o konuda zorluk çekmiyorum
birde benim şu bele takılan saunalar var ya onu takıyorum birde oynak nişeyler açıyorum döktürüyorum tam sauna etkisi süper oluyo bir yandan stres de atıyorum delikafadulden

beryalcimm kuzumm biz yaşıtmıyız )))) gel canım biz kartlıyoz valla..bildiğin şöyle gençlik kremlerinden varsa bana özelden adını falan yaz)))) ne varsa yaz hayatımm)))
valla 2-3 sene falan bebiş bekliyecek olursam.1 senede hamişlik 34 ünde anne olurum(((((( eşimde şuan 36..oda 39-40 falan olurr...
ayyyy işallah hemen olurrda yaşlı annesi ve babası olmazz bizimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…