bizde öleydik ama evimi seviyorum ben yemek yapmak hoşuma gidiyor. kaydirigubbakcemile2
inş canım zamanla olcak ben innanıyorum benim yakında olcak o yüzden de takmıyom sende takma olur canım tabii herkes için dileğim aynı allah olmayanlara sabır versin sifa versin sağlıcakla alırız kucaklarmıza bebişlerimizi
biz de öleyiz. önceden çalışıyorken ailem de kayınvalidemler de hep çağırıyolardı yemek yapma gel ye die. gidiyoduk. ama bu ara evdeyim o nedenle ben de gitmiyorum daha iyi oluyor. dediğin gibi deli gibi film izliyoruz acayip genel kültürüm arttı:lepi:bende seviyorum canım ama gitmesek olmuyor bizim her hafta perşembe ve cuma ailelerdeyiz arkadaşlara gitmesek olmuyor onlarda ha bire yemekli çağırıyorlar erken gidelim diye öyle olunca eve yatmaya giriyoruz ama cumartesi kolay kolay bizde bir yere çıkmak olmuyor eşimle film alıyoruz oturp yemekten sonra onları izliyoruz ben o günü daha çok seviyorum ozaman artık koltukta resmen sızıyoruz ikimizde süper oluyor valla
vazgeçtim yemeğe sendeyim canım hemen su koyverme :jeyyar::jeyyar:vallahi benimde kayınvalidemlerle annemler aynı sitede oturuyo üstelik benim evle araları 10 dk ,bende canım yemek yapmak istemezse bi gün birine bigün birine gidiyorum...
iyi oluyo bazen:jeyyar:
anacım bütün yemek yapma zevkimi kaçırdınız yaaadelikafadulden
yapmıyorum yemek falan..zaten diyetteyim ohh iyi oldu iştekaydirigubbakcemile3
inşallah bişeyin yoktur canım.. kaydirigubbakcemile5 takm akafana da her ne takıyorsan ben artık koyuverdim gitti. hihoyyytbende ne halt olduğunu valla bilmiyom canım ya sırnaşık şey
3 ay öncede böyl e adet olmadım diye doktora gittim ozaman hiçbirşeyin yok dedi benim stresten olmuyomuş bakalım yarın yine gidicem aynı doktoruma bu defa ne dicek inşallah kötü bişey demez
biz de öleyiz. önceden çalışıyorken ailem de kayınvalidemler de hep çağırıyolardı yemek yapma gel ye die. gidiyoduk. ama bu ara evdeyim o nedenle ben de gitmiyorum daha iyi oluyor. dediğin gibi deli gibi film izliyoruz acayip genel kültürüm arttı:lepi:
ne o kızlar acıktınızmı yemekler havada uçuşuyor bakıyomda cokacimcoook
afiyet olsun bi tabakta ben alabilirim sessizdenizim
vazgeçtim yemeğe sendeyim canım hemen su koyverme :jeyyar::jeyyar:
kız ben kendim için yemiyom zati fındığın canı çekmiş onun için istediydimsen bir tabak alma şekercim iki tabak al ufaklıkta varya onu unuttun galiba şekercim :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
yemekteyizde de öyle yapıyolar bilmiyon mu canım önce menüyü beğenmiyolar sonrada afiyetle hepsini silip süpürüyolar bende öyle yapcam sırnaşık şeybuyur gel canım ama menüyü beğenmedin kisenağlama
yok kız alınmam ben öyle lak lak yapıyoruz şunun şurasında yoksa bebek stresini nasıl atcaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?