Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benim bu hafta hem çok uyuma hissi var hem sık idrara çıkıyom hem belim ağrıyor hemde karnımda şişkinlik var oysa adetim 7sinde ne olabilirki bu acaba merak ettim

çok umutlandırmak istemem olmazsa çok üzülüyor insan ama hamiş olabilirsin canım inşallah hamişsindit bu belirtiler onu gösteriyor:))))))))))

çok umutlandırmak istemem olmazsa çok üzülüyor insan ama hamiş olabilirsin canım inşallah hamişsindit bu belirtiler onu gösteriyor:))))))))))

inş cnım ama umutlu deilim bugun ev sahbibimdeydim ablamın hamiş oldugunu teyze olcam dedim o beni sandı yani öle anlamış sevindi az zaman gecti aradan sordu ne kadarlık eşin ne yaptı dedim ben deilim ablam hamiş oda allahmı söletti beni dedi belki sendede vardır dedi hayırlısı inş

:Saruboceq:
rufeyde sende ne var ne yok bakım bu aralar

valla ben adet olmayı bekliyorum bu ay dogum kontrol hapı kullandım bugün bitti çok şükür :Saruboceq::Saruboceq:
geçen ay dr gittim yumurta takbine başlıcaktık ama adetin 3. günü 24 mm yumurtam varmış dr kiste dönüşmein bu ay hap kullan dedi bakalımşimdi adet olmayı bekliyorm 8 9 gibi olurum büyük ihtimalle sonrada yumurta takbi var sonrada bebişim gelir inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşbuldum kızlar bende geldim ama gidiyorum kocişi kızdırmadan yatıyim çok uykumda geldi..ALLAH rahatlık versin öpüyorum sizi..

eee ne var ne yok gelişme yada yeni haber varmı muhasebe22 bersuu seni ilk defa görüyom sana da slm

Şimdilik yok canım aktardan pkos için macun, kırmızı ginseng talet ve karışık bir çay almıştım kullanıyorum ama adetim 8 gün falan geçti daha olmadım olayım öyle başlayacaz çalışmaya.

bugünkü açılışı da ben yapayım bari:dilcikar:
herkese günaydın arkadaşlar çooooooooooooook güzel bir gün olması dilegiyle....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…