günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalarrrr rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşaalah :Saruboceq:
günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalarrrr rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşaalah :Saruboceq:
günaydın citorsummm:1hug:
günaydın canım hayrlı cumalaarrr.......
günaydın canlarım nasılsınız bakalım görüşmeyeli güzeller ŞenizŞeniz
günaydın kızlar
ya bende bir bilsem ne olduğunu belim ağrıyor kasığım ağrıyor göğsüm ağrıyor çıldırtacak beni dün gece zar zor uyudum valla
iyiyiz canım.belim ağrıdı birde şu pc başında oturmayı öğrensem düzgün pozisyonda oturamıyorum belim ağrıyor. arkamda yastıkta var ama yastığa yaslanan kimkaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım benimde böyle ağrılarım oluyordu, günün geldiyse bi test yap, ne olur ne olmaz,
anacım yok ben dün test yaptıırdım hem kan testi hemde normal gebelik testi negatif çıktı ama anlamadım gitti eğer biraz daha gelmezse doktora çıkcam
günaydın herkese hayırlı cumalar
yazamıycam ama aranızda olacam kıslar bensiz kaynatmayın sakın tıp oynayın
bende yatarak yazıyom çoğunluk cnm yoğsam bende dayanamıyom belim ağrıyor benimde kafamçokkarıştı
bu hamilelik çok zormuş valla ilerki aylarda nasıl olcez kimbilir dahada ağırlaşacazkaydirigubbakcemile3
yrimizden zor kalkcez tabii benim öle olacak gali,ba çünkü tombiş halde hamiş kalınca temelli şişcem :1no2:
doğumada vinçle giderim herhalsırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın çitosum nbr bebişle aran nasıl şekercim
tamam o zaman ilaçların etkisinden kaynaklanıyor, bende geçen ay çok oldu ama gebelik olmadı negatif, hayırlısı geçmiş olsun şeker
evet canım ya dahada ağırlaşınca ne yapıcaz. ne yapalım sağlık olsun bebişler iyi olsun.
ben birazdan çıkıyorum evdeyim ama biraz işim var.
görüşmek üzere kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?