Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın canlarım nasılsınız bakalım görüşmeyeli güzeller ŞenizŞeniz

iyiyiz canım.belim ağrıdı birde şu pc başında oturmayı öğrensem düzgün pozisyonda oturamıyorum belim ağrıyor. arkamda yastıkta var ama yastığa yaslanan kimkaydirigubbakcemile3

iyiyiz canım.belim ağrıdı birde şu pc başında oturmayı öğrensem düzgün pozisyonda oturamıyorum belim ağrıyor. arkamda yastıkta var ama yastığa yaslanan kimkaydirigubbakcemile3

bende yatarak yazıyom çoğunluk cnm yoğsam bende dayanamıyom belim ağrıyor benimde kafamçokkarıştı
bu hamilelik çok zormuş valla ilerki aylarda nasıl olcez kimbilir dahada ağırlaşacazkaydirigubbakcemile3
yrimizden zor kalkcez tabii benim öle olacak gali,ba çünkü tombiş halde hamiş kalınca temelli şişcem :1no2:
doğumada vinçle giderim herhalsırnaşık şeysırnaşık şey

çok geçmiş olsun canım benimde böyle ağrılarım oluyordu, günün geldiyse bi test yap, ne olur ne olmaz,

anacım yok ben dün test yaptıırdım hem kan testi hemde normal gebelik testi negatif çıktı ama anlamadım gitti eğer biraz daha gelmezse doktora çıkcam

günaydın herkese hayırlı cumalar
yazamıycam ama aranızda olacam kıslar bensiz kaynatmayın sakın tıp oynayın

anacım yok ben dün test yaptıırdım hem kan testi hemde normal gebelik testi negatif çıktı ama anlamadım gitti eğer biraz daha gelmezse doktora çıkcam

tamam o zaman ilaçların etkisinden kaynaklanıyor, bende geçen ay çok oldu ama gebelik olmadı negatif, hayırlısı geçmiş olsun şeker

evet canım ya dahada ağırlaşınca ne yapıcaz. ne yapalım sağlık olsun bebişler iyi olsun.

ben birazdan çıkıyorum evdeyim ama biraz işim var.
görüşmek üzere kızlar...

günaydın herkese hayırlı cumalar
yazamıycam ama aranızda olacam kıslar bensiz kaynatmayın sakın tıp oynayın

tamam canım bak tıp oynuyoruz ben dayanamam diye çıkıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana biraz işim var. ama aklım burada....

günaydın çitosum nbr bebişle aran nasıl şekercim

dur sanada cevap yazıyım sonra tıp yapcem delikafadulden
biz iyiyiz teyzesi bebişim çok uslu bu ara maaşallah :ecrin_bebek:
sen nasılsın tatlım senin regl niye geçikti acaba doktra gitmeyi düşünmüyormusun CADIARZU

evet canım ya dahada ağırlaşınca ne yapıcaz. ne yapalım sağlık olsun bebişler iyi olsun.

ben birazdan çıkıyorum evdeyim ama biraz işim var.
görüşmek üzere kızlar...

tamam canım görüşürüz sana kolay gelsin bugün öğleden sonra benimde işim var bende çıkarım birazdan ama akşama burdayım kocişim çok yoğun oyüzden hafta sonuda buralarda olucam :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…