Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

a aaaaaaaaaaaaa kimse uyanmadımı daha benide geçtiniz kızlarrrrrrrrsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın hakcacım nasılsın ne zamandır görüşemedik özledim valla senide :CüvCüv:bebişinide iyisinizdirr umarım sanada hayırlı cumalar canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım bende özledim:1hug: evet uzun zamandır görüşemedik. ama hep isimleri saydığımda senide soruyorum nasılsın diye. bizde iyiyiz canım. eşimi gönderdim hemen pc başına geçtim. biraz işim var ama önce bir bakayım bizim kızlar neler yapıyor dedim.sen nasılsın?

çok sagol canım iyiyim bende bugün biraz erkenciyim :) görüyorum bazen ama bazende kızlar maşallah çok fazla yazıyorlar o zaman pek okuyamıyorum yani oku oku bitmiyor bende çayımı içerken bi bakayım dedim işlere başlarım birazdan bendehihoyyyt

evet canım maaşallahı var topiğimizin Allah nazarlardan saklasın bende bazen okuyamıyorum.oku oku bitmiyor ama okumayıncada aklım kalıyorkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalarrrr rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşaalah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…