Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım kullanmadım ama yumurta geliştirici olabilir
kızlar moralim çok bozuk.az önce eşimin işten çıkışının verildiğini öğrendik.91 kişiyi çıkarmışlar yine.çok kötüyüm çokk((((
hayırlısıyla bir an önce işine tekrardan kavuşur

derya bende kirada oturuyorum yani canım çok var öle kirada oturupta işsiz olan dua et allah hepimize yardım eder ben çalışmıyom ama eşimin maaşıyla geçiniyoz onunki iyi öle idare ediyoz ama birikim yapıp ev almaya düşünüyoz inş birgün ev sahibi oluruz

geçmiş olsun dilnurcum bak iyiki gittin ya
bende kullandım progestan valla bu çok işlevli bir hap progesteron hormonu tetikleyicisi ama düzene sokuyor insanı benim ara kanama oldu ya geçen ay bana verdi dr ama ben 5 gün sabah akşam kullanıp bıraktım demekki senin ilerledi ondan 3 ay kullanman gerekiyor ama emin ol bu da stresten başka bişeyden degil valla

canım kullanmadım ama yumurta geliştirici olabilir

hayırlısıyla bir an önce işine tekrardan kavuşur
evet canım öyleymiş galiba bu adetini düzenlicek dedi 10 gün içinde falan adet olurmuşum şimdi hemen başlıyorum 3 ay kullanıcam ikinci kutuya adetimin 16.günü başlayıp bitiricem sonraki 16.günde de 3.kutu bakalım işe yarayacakmı onu merak etmiştim tsk canım tek sen yazdın:1hug:
kullanan arkadaş varmı acaba dedim ama ses çıkmadı nerde bunlar duymadılar galiba klava:

hadi ya ondan mı dersin zaten niye gelmedin dedi doktor kızdı :mymeka:
bakalım hayırlısı 3 ay kullan sonra yine gel dedi işe yarıyo dimi canım netten araştırdımda hamile kalanda var galiba bu hapla

işallahhh canım işallahhh.....bizde kiradayız valla çok zor allah kiracılarada yardım etsin...
bizde ev almak istiyoruz ama kimbilir nezaman))))ALLAH büyük)))))
aslında bizim küçük bi evimiz var kirada oda 2 aydır kira ödemiyor((((((((((((((((((((((((
biraz üstüne koyup bizde kendi oturduğumuz yerin kirazsını veriyoduk ama şimdi 2 aydır çökertti vallaa biziii...çokkk zorrr

hadi ya ondan mı dersin zaten niye gelmedin dedi doktor kızdı :mymeka:
bakalım hayırlısı 3 ay kullan sonra yine gel dedi işe yarıyo dimi canım netten araştırdımda hamile kalanda var galiba bu hapla

canım bu hap hamileykende kullanılıyo rahmi güçlendiriyomuş benim halam hamileyken sürekli kullandı uyku ve ilk günlerde baş dönmesi yapıyo bendede yaptı ama 3 4 gün sonra alışıyosun kaç kutu verdi

grammer koltuk fabrikasında çalışıyoduAllahtan ben çalışıyorum yoksa yanmıştık.napıcaz bakalım

allah kolaylık versin canım..işallah kısa zamanda yeni bi iş bulur..iyikide sen çalışıyosun bunada şükürrr...daha güzel bi yer çıkar işallahhh

bende agnucaston kullanıyorum oda düzenleyiciymiş canım
bana mı didin canım
bilmiyom valla bana bunu verdi sabah 1 akşam 2 tane yutcam 1 kutuyu 10 günde bitiricem yaw birde bunu kilo aldırıyo yazmışlar bu tür haplar kilo aldırıyomu gerçekten :uhm:

dilnurcum benim bu hapla ilgili bi bilgim yok ama enazından senin negibi bi problemin olduğunu bulman çok iyi olmuşş..sevindim canımm...bebişe bir adım daha yaklaştınn böylelikle kuşummm

amin canım allahtan ümit kesilmez ne kadar istesekte biriktiremiyoz çünkü doğalgaz fena geliyo fatura havalar az daha acılsın ondanda kurtulcaz en azından ona verdiğimiz parayı ayırırız allah büyüktür elbet bigün oluruz ev shibi

bana mı didin canım
bilmiyom valla bana bunu verdi sabah 1 akşam 2 tane yutcam 1 kutuyu 10 günde bitiricem yaw birde bunu kilo aldırıyo yazmışlar bu tür haplar kilo aldırıyomu gerçekten :uhm:

evet dil_nur a.s banada onu verdi doktor kilo yapmaz inş. gerçi ben göbekli olmaya başladımda hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…