canım kullanmadım ama yumurta geliştirici olabilirsabah gittim canım bende yumurtlama olmuyomuş ondan böyleymişim -tatlicadiarzu-
Progestan diye bir hap verdi 3 aylık sonra yine gel dedi bu hap hakkında bilgisi olan veya kullananınız var mı :uhm:
buarada senden ne haber canım :jeyyar:
hayırlısıyla bir an önce işine tekrardan kavuşurkızlar moralim çok bozuk.az önce eşimin işten çıkışının verildiğini öğrendik.91 kişiyi çıkarmışlar yine.çok kötüyüm çokk((((
Allah yardımcın olsun canım unutma Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açıyo hiç merak etmekızlar moralim çok bozuk.az önce eşimin işten çıkışının verildiğini öğrendik.91 kişiyi çıkarmışlar yine.çok kötüyüm çokk((((
sabah gittim canım bende yumurtlama olmuyomuş ondan böyleymişim -tatlicadiarzu-
Progestan diye bir hap verdi 3 aylık sonra yine gel dedi bu hap hakkında bilgisi olan veya kullananınız var mı :uhm:
buarada senden ne haber canım :jeyyar:
evet canım öyleymiş galiba bu adetini düzenlicek dedi 10 gün içinde falan adet olurmuşum şimdi hemen başlıyorum 3 ay kullanıcam ikinci kutuya adetimin 16.günü başlayıp bitiricem sonraki 16.günde de 3.kutu bakalım işe yarayacakmı onu merak etmiştim tsk canım tek sen yazdın:1hug:canım kullanmadım ama yumurta geliştirici olabilir
hayırlısıyla bir an önce işine tekrardan kavuşur
hadi ya ondan mı dersin zaten niye gelmedin dedi doktor kızdı :mymeka:geçmiş olsun dilnurcum bak iyiki gittin ya
bende kullandım progestan valla bu çok işlevli bir hap progesteron hormonu tetikleyicisi ama düzene sokuyor insanı benim ara kanama oldu ya geçen ay bana verdi dr ama ben 5 gün sabah akşam kullanıp bıraktım demekki senin ilerledi ondan 3 ay kullanman gerekiyor ama emin ol bu da stresten başka bişeyden degil valla
kızlar moralim çok bozuk.az önce eşimin işten çıkışının verildiğini öğrendik.91 kişiyi çıkarmışlar yine.çok kötüyüm çokk((((
derya bende kirada oturuyorum yani canım çok var öle kirada oturupta işsiz olan dua et allah hepimize yardım eder ben çalışmıyom ama eşimin maaşıyla geçiniyoz onunki iyi öle idare ediyoz ama birikim yapıp ev almaya düşünüyoz inş birgün ev sahibi oluruz
hadi ya ondan mı dersin zaten niye gelmedin dedi doktor kızdı :mymeka:
bakalım hayırlısı 3 ay kullan sonra yine gel dedi işe yarıyo dimi canım netten araştırdımda hamile kalanda var galiba bu hapla
grammer koltuk fabrikasında çalışıyoduAllahtan ben çalışıyorum yoksa yanmıştık.napıcaz bakalım
bana mı didin canımbende agnucaston kullanıyorum oda düzenleyiciymiş canım
bana mı didin canım
bilmiyom valla bana bunu verdi sabah 1 akşam 2 tane yutcam 1 kutuyu 10 günde bitiricem yaw birde bunu kilo aldırıyo yazmışlar bu tür haplar kilo aldırıyomu gerçekten :uhm:
bana mı didin canım
bilmiyom valla bana bunu verdi sabah 1 akşam 2 tane yutcam 1 kutuyu 10 günde bitiricem yaw birde bunu kilo aldırıyo yazmışlar bu tür haplar kilo aldırıyomu gerçekten :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?