Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bende çıkayım artık gözlerim kör olcak Allah korusun sabahtan bei pc başındayım valla biraz dinleneyim gelirim byee

kız sen benle niye ilgilenmiyon soru soruyon cevabını dinlemiyon bakalım :mymeka:
ayrıcana o kemerden değilde bende de onun sauna olanı var oda zararlı olurmuki kıss

müşteri geldüü yafruummm..bilion müşteri velinimetimizdirkaydirigubbakcemile3
kız sauna olan nassı bişiii ilk kez duyyomm ..geri kalmışım..kıpraştırıomuuuuu odaaadelikafadulden

kızlar bende çıkayım artık gözlerim kör olcak Allah korusun sabahtan bei pc başındayım valla biraz dinleneyim gelirim byee

heheh)))benimdee))) rüfeyda kız maşşallahh bugün ikimizde çivi çaktık kök vercez yakında burdaa)))
nireee gidiyon beee dur işteeee

erkekmiydi muayene edenn))))
ayyyy çokkk iğrennçççççç yaaaa(((((((((((((((((((( benim doktor erkekk...bitek alttan muayene kısmında cok zorlanıyorum ama doktorum çoookkk efeni çok tatlııııı tecrübeliii...ama erkek

canım pregestan kullanmadım ben klomen ,dostunex birde glokofen kullandım bunu bilmiyom cnm
benim durum kasık ağrısı yoğun akıntım var 10 gün sonra test yaptıracam bakalım hayırlısı :Saruboceq:

evet canımcım kendi işimiz..inşaat malzemelri toptan malzeme satıyoruz...mağzamızda var 2 tane...
seramik batarya lavabo klozet vs.....herşey var..ben mağzaların birinde duruyorum satış işine bakıyorum..

herkse mer kızlarr bakın dayanamadım yine geldim yaa geçmişi okudumda ben size kızmadımki ayy canlarım ben size niye kızayımmki ben kendime sinir oldum dr aradım ondan sinirlerim bozuldu ondan yani yoksa sizle ilgisi yok

napıyonuz bakalım ne var ne yok ya ben dün gerçekten çok karamsardım ama sonra yaptığımın yanlış olduğunu farkettim kendime geldim anlayacağınız

dilnur bu arada geçmiş olsun canım inş tez zamnda düzelir adetlerinde bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…