Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dilnur canım herkesin bunyesi bir olmaz kimine aldırır kimine aldırmaz belki almazsın herkesin ki bir olmuyo canım takma

ben ilaç almadım zaten kullanalı 2-3 gün olduda bide ilaç aldırırsa ne olur bilmem normalde zayıfım zaten 55 ama göbek hoş durmuyo bi çözüm biliyomusunuz göbek eritici filan

eee diloşşş başka ne dedi doktor???muayene ettimi yumurtan varmı pekii???tahlilmi yaptı kııı anlatsanaa..

bilmem bana aldırmadı hiç
buna sevindim tamda rejime girmişken bana engel olmasın :dance:
3 kutu verdi canım 1.kutuya hemen başladım bugünden itibaren 10 gün kullanıcam kesicem adet olmamı sağlayacakmış sonra adetimin 16.günü tekrar başlıcam onuda bitirip yine aynı şekil 16. gün kullanıp tedaviyi bitirip kontrole gitcem canım

ben ilaç almadım zaten kullanalı 2-3 gün olduda bide ilaç aldırırsa ne olur bilmem normalde zayıfım zaten 55 ama göbek hoş durmuyo bi çözüm biliyomusunuz göbek eritici filan

titreşim kemerleri var ama göbeğe takıyosun çok süperr...ama ben bebek düşündüğüm için takmıyorum allah korusun bide hamiş kalırız anlamayız düşürüyomuş o çok titrettiğinden....yani yediğine dikkat et çok kilon yoksa hamiş kalıp doğurunca yaparsın öyle hareketler titreşimler falankaydirigubbakcemile2

eee diloşşş başka ne dedi doktor???muayene ettimi yumurtan varmı pekii???tahlilmi yaptı kııı anlatsanaa..
sağol canım muayene yaptıda devlet hastanesi ya dairesindeki kadar ilgilenemedi ama test yine negatif ayrıca alttan muayene etti işte bu çok iğrenç ya niye gelmedin falan dedi işte sonra yurtlama olmadığını söyledi adetimde bundan gecikiyomuş bu hapla düzene girecekmiş bakalım

haklısın canım allah korusun bide bişey olur sonra gerçi bebiş zor gelecekte :1no2:

hadi hayırlısı olsun bakalım canım inşallah aynı zamnda hamile kalırız genelde aynı problemleri yaşıyoruz senle Allah ikimizinde gönlüne göre versin inşallah
eee artık sebebini biliyosun hiç kafana takmadan hapların bitmesini bekle düşünmemeye çalış tamam mı canım benimŞeniz

kızlar saolun biraz olsun rahatladımm.napalım yaa hayırlısı olsun.Allah hepimizi ev sahibi yapsın inşallah bide bebekkk.

evet canım psikolojikmen bile rahatladım sanki hapları içince geçecek gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
inşallah aynı anda hamiş kalırız kıss valla süper olur :CüvCüv: :sm_cool:
bakalım ne etkiler gösterecek inşallah Allah gönlümüze göre verir canım benim Şeniz

kız sen benle niye ilgilenmiyon soru soruyon cevabını dinlemiyon bakalım :mymeka:
ayrıcana o kemerden değilde bende de onun sauna olanı var oda zararlı olurmuki kıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…