Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bir arkadaşım vardı pko lı ve ilk çocuğu tedavi ile olmuştu şimdi kendiliğinden hamile kaldı ve bana da umut ışığı oldu

canım sende pkomu var ben çok duydum öyle kendiliğinden hamile kalanları canım inş sende tez zamanda bebişine kavuşursun

evet canım çok şükür hiç bir problemim en son artık dedik hsg çektirelim diye ama odsa çok şükür tüpler ikiside açık ve rahim çok iyi dedi dr ama hala bebişim gelmedi

bende hamile değilim arkadaşlar beni de ekleyin listeye ....İNŞALLAH BİR GÜN HEPİMİZ HAMİLE KALIRIZ.....ben 4 aydır falan deniyorum olmuyor bir türlü 10 aylıkta evliyim aslında yeni sayılır ama çok istiyorum bir bebeğim olsun....

sağol canım ben 3 yıldır bekliyorum tedavi de fayda etmedi önümüzdeki ay tekrar aşılamam var ay inşallah kendiliğinden olur artık kadın doğumdan iğreniyorum

kız bende bugün temizlk yaptım bayağı hava okadar güzeldiki camları felanda silmiştim ama birden bire yağmur yağdı ya hiç yağmur havası değildi işte o konuda bile şansınzım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…