Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

gerçi bazı arkadaşlarım çok kızıyor daha çok gençsiniz bukadar kafanıza takıp yıpt,ratmayın kendiznizi diyolar ama nafile

canım siz daha çok gençsiniz ya ne diye kafana takıyorsun arkandan atlımı kovalıyor bekleyin ya sizin ki kesin olur ben ce doktora bile erken gidip boş yere stres yapmışsın bak aramızda 10 yaş var sen hiç dert etme

yani biraz gençliğini yaşa ben 28 yaşın da evlaendim ne acelen var canım benim eşinle hayatın tadını çıkarmaya bakın bunları takmayın kafanıza

canım yeminederim okadar büyük bi moral verdinki anltamam allah razı olsun çok ihtiyacım vardı buna inş olur dimi allahın iziniyle canım inş seninde en yakın zmanda duyarız haberini ben çıkıyorum görüşmek üzere

selammm tekrar..kız diloşş nereye kaçtınn ölee...ben sana yazdım ama hoooppp uçmuşsun canikomm...müşteri gelmişti velinimet

bende 29 yaşındayımm((((((((((((( biran önce hamiş olmam lazım yaaa 1 senede hamişlik sürer valla....... 2.çocuk falan çok az kaldıı(((((((((((((((((((((((((((((
bide benimki 3 bebe istiyomuşşşşşşşşşşşşşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…