Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet canım eşimde çok şükür bir sorun yok aslında bende de gözle görülür büyük bir sorun yok yani kistlerim multi kistikmiş poli den daha az ama kısmet işte doktorda çok şaşırıyor olmayışına

sende çok takıyosun demi sabah kalkıyon çocuk gece uyuyon çocuk kesin öyle benim gibi

kız bende bugün temizlk yaptım bayağı hava okadar güzeldiki camları felanda silmiştim ama birden bire yağmur yağdı ya hiç yağmur havası değildi işte o konuda bile şansınzım

bursa da da hava çok güzel sanki yazın ortası gibi hem sıcak bende güzel havayı görünce dayanamadım temizlik yapim dedim tertemiz oldu salonum valla ohhhhh mis gibi:lepi:

canım dr senin stresten kafana takmayacan sabredecen diyo çok şükür benimde eşimin hiç bi problemi yok işte sadece stres benim

evet canım takıyorum ya valla her an aklımda artık işime dahi konsantre olmakta güçlük çekiyorum ama bazen de takdiri ilahi deyip kendimi avutuyorum en zoruda doltora gitmek ve o muayeneler

en son dr gittiğimizde dr bize sizin hiç bi probleminiz yok çok sağlıklılısınız dedi ve allah sizin sabrınızı ölçüyo demişti inanlı insanlrsınız sabredin dedi

okadar zor ki her ay bekleyipte kavuşamamak çok zor bazen hayırlısı ne zamnsa allah ozman verir diyorum bazende isyan edecek dereceye geliyorum sonra tövbe ediyorum alahım beni affetsin ben sadece hiç çocuğunun kıymetini bilmeyen anne ve babaları görünce çok üzülüyorum ne yapayım

canım gittik ama öyle detaylı bi muayane olmadık hatta 3 dr gittik benim adetlerim çok sancılı olur her gitiğim dr her şey normal diyo yumurtalıkların rahmin çok iyi dediler en son bu dr kaldık çok iyi bi dr ben çok memnunum ondan artık değiştirmek istemiyorum

haklısın canım bazen o anne babalara bakınca ben de üzülüyorum ama bazen de diyorum ki allah bana çok akıllı çok zeki bir çocuk verecek benim çocuğum çok farklı olacak belki daha fazla değer vermemiz için bekliyoruz olamaz mı?

o zaman ona devam et sorun olmaması güzel ama stres yapma bak bu ay ikimizde inanalım olacağını hatta olmuş olduğunu düşünelim belki olur ha ümitsiz değiliz öyle değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…