Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım bende sana katılıyorum doktorum biz her gittiğimizde bize bir şeyler söyler çok inançlı bi dr belkide sizin bir şeyleri görüp değiştirmenizi bekliyo allah dedi kendisininde 4 sene çocuğu olmamış diyoki ben o seneye kadar bir çok kürtaj yapıp çocuk aldım sonra allaha tövbe ettim diyo sonrada çouğum oldu diyo şimdi artık ne olursa olsun kürtaj yapmıyorum dedi gerçektnde anım belki istediğimiz an çocuğumuz olsaydı eşimle bukadar bağlı olmazdık birbirimize bilmiyorum ben çok düşünüyorum bunu

sumos kusura bakma canım geçmişi okuyordum şimdi gördüm valla nasılsın
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız epeydir in cin top oynuyoduk topikte hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile3

haklısın canım ya bizim dua edip beklemekten başka çaremiz yok tabi elişmizden geleni yaptıktan sonra

ben bu ay çok umutluydum hsg çekildikten sonra kolay hamile kalınıyomuş diye ama adetimden 13 gün önce adet oldum dr ara kanamdır demişti ama benim adetim kadar sürdü ve okadar kanama oldu yani adet oldum bugün çokm şükür bitti gerçi dün dr ade tarihindede olursun yine dedi moralim bozuyuldu ama olsun olacağımı sanmıyorum inş olmamda bebişim gelir artk

bencede bide stres yapmayacam kafama takmayacam dedikçe anam bi bakıyon daha çok aklında

zaten kaçan kovalanırmış ya biz takmayalım dedikçe her yerde karşımıza çıkıyor herkes soruyor tek tek makul şekiilde açıklamaya çalışıyorsun of of ne yapalım bilmiyorum ki

çıkın canım tabiki gez bol bol benim kocişim daha gelmedi yoğun bu aralar gerçi 3 dk sonra gelir ha ha hahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…