Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bakıyorum yine girmişiz tatil moduna valla bende gündüz gezdim günüm vardı ordan kaynanama ordan da anneme geldim :)

slm cnm ohh ne güzel geziyon bu hafta ben gezemedim kıskandım şimcik seni yeni havadis yok cnm herşey aynı bıraktığın gibi

canım ne yapayım evde otur otur sıkıldım ya
iyi geldi valla biraz stres attım
seninde bebişinle gezeceğin günler olacak Allahın izniyle citosum
acısını çıkarırsın bu günlerin artık

canım ne yapayım evde otur otur sıkıldım ya
iyi geldi valla biraz stres attım
seninde bebişinle gezeceğin günler olacak Allahın izniyle citosum
acısını çıkarırsın bu günlerin artık

ahhh cnm hayırlısıyla bebişim bi doğsun atıcam fındığımı arabaya hergün gezicem beni kimse tutamaz süprizzzzz

huzeyfe yok canım ben düşük yapmadımki sadece öyle bi kanamaymış o ilacıda bu kanama dursun diye ve adetim düzelsin diye ama onu içmesemde olurmuşum adet o ilacı içersem dr bi kaç gün gecikmeli olacan dedi e ne fark ediyoki onu içsemde olacam içmesemde olacam bende içmeyecem valaha çok ilaç içtim. bide ben ne düşünüyom biliyonuzmu ben incir kürü yapmıştım bu ay kesin o iyice içimi temizledi olabilrmi

olabilir canım ama incir kürü yumuoşları büyütmeye yardımcı diye biliyorum soğan kürü temizlemek için olsun geçikmeli olman bence daha iyi namaz kılman yönündende rahat olursun bende alıp kullanıyım bari 15 gün sonra olurum inşallah bi daha çünkü namaz kılarken çok zor kanamanın olması :çok üzgünüm:

iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo geldimi adet tarihin yada ne kadar daha var fisfisfis

iigeceler kızlar nasılsını???bu saatte kimse yoktur ama bi bakimm dedimde sumoşum ve huzeyfecim buradaymışşş)))) nasılsınız kızlar???..ben çok hastayımmm bugün pek gelemedim dünden beri ateşim var ama ilaçlarla biraz toparladım iyiyim şimdilik..benim kocişte bugün istanbulda yarın gelecek yalnızım yaniii..canım sıkıldı biraz çançan yapmaya geldim

dr yine klomen verdi 3 ay devam etcez olmazsa aşılama yapçaz dedi hayırlısı bakalım

adet oldum ben maalesef bebiş yoooooooooooooookkkkkkkkkkk senağlama

hayırlısı olsun işallahh önümüzdeki ay daha çok çalışma bekliyor desene....
bende 2 gündür antibiyotik alıyorum şansa bakınn ...yarında 11. günüm ertesi gün 12. günüm.....yani tam yumurtlama günlerine giriyorum hayırlısıla.... acaba antibiyotiğin bi zararı olurmu yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…