Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım ya hiç bilmiyorum ki ben hap kullanmamaya gayret ediyorum inşallah zararı olmaz adetlerim çok ağrılı oluyo ama katlanıyorum şey bide aşılamadan önce rahim filmi çektirmem gerekiyo sen çektirdin mi korkuyorum ağrılı oluyomuş galiba

hiç ağrı omuyo desem inanma bende olmuştu ama ben hastanede çekilmiştim belki özelde çekilirsen farklı olabilir

sumoş çekitrmişti canım hiçç acımamışş.çok kolay olmuş 5dk sürmüş..eve gelincede hafif bi sızı olmuş

hb nilüfer79. bana yardımcı olurmusunuz kızlarr hiçç lekelenme yaşayan oldumu aranızdaa

tam üzerine bastın ama hamile olupta lekelenmem olmadı olduda o da düştü lekeden sonra kanamaya dönüştü canım bu arada hoşgeldin a.s.

sumoş çekitrmişti canım hiçç acımamışş.çok kolay olmuş 5dk sürmüş..eve gelincede hafif bi sızı olmuş

kanaması olnlar varmış diye duydum ve çok ağrılı dediler o yüzden çok korktum inşallh kolay olur ve gerek kalmadan hamiş olurum

hb nilüfer79. bana yardımcı olurmusunuz kızlarr hiçç lekelenme yaşayan oldumu aranızdaa

ben yaşamıştım canım..stresten dedi doktor...ama bi çok nedeni olabiliyor yanii myom kist falan gibi şeylerinde göstetgesi olabilir bide hamiş olabilirsin yerleşme kanması diyorlar halk dilinde....neticede en güzeli muhakkak bir jinekolog..ihmal etmeyin diyorlar..
sende varmıCADIARZU

kızlar ben 24 şubatta adet oldum en son. adetim normalde 5-6 gün sürüyoo. normal bir şekilde adetim bitii ve adetim bitikten 14 gün sonra ( adetimin başlamasından sonraki 21 güne takabül ediyoo ) damla damla 3 gün kahverengi akıntım lekelenmem oldu. o günden beride belim çok ağrıyoo ağzım kuruyoo. şişkinlik varr arada sancıda giiriyooo kasıklarımaa. ben 33-34 günde adet görüyorum normaldee ve 30 mart gibi adet olmam gerkirkenn hala adet olmadım. çarşamba günü test yaptım idar testii negatif çıktıı. acaba erkenmi yaptım testii. kızlar ben hamile olabilirmiyimmm yoksa bu başka bişeymii . bilginiz varsa beni bilgilendirimiisnizz lütfennn

kanaması olnlar varmış diye duydum ve çok ağrılı dediler o yüzden çok korktum inşallh kolay olur ve gerek kalmadan hamiş olurum

işallahhhhh gülüm işallahhhh....bünyeye göre değişiyormuşş..normal doğum gibi...kiminin rahat kiminin zor geçiyormuş işte...ağrı olanıda duydum ama rahim filminden sonra çok kolay hamiş kalınıyormuşş kanalllar tertemiz oluyormuş açılıyormuşşş))))
bikaç yerede mutlaka anesteziyle yaptırın diyordu...

doktora gitmiştimm bütün testlerimi yaptırdımm hepsii normal çıktıı sadec çok az prolaktin seviyem yüksek çıkmıştıı oda ilaçla düşmüştü zatenn ama ilk defa böyle bir durum yaşıyorumm

ohh oh kızlar bu ne koyu bi sohbet
bende pc yi kapatmaya gelmiştim size iyi geceler öpüyom hepicinizi mucukssssss

canım bende senin yaşadıklarını yaşadım bu ay daha düne kadarda hamilemiyim değilmiyim diyede şüphem vardı ama değilmişim düşükten sonra düzensizlikler olabiliyomuş 1 bucuk ay önce düşük yapmıştım tam adetimden 13 gün önce adetim gelmişti

bende duymuştum filmden sonra kalan oluyomuş evet inşaallahhh olsunda o acılarada dayanırız napalım dimi

valla bimem kii canımm..benım o lekelenmeden sonraki ay 16 günde gecikmem olmuştu..psikolojık hamileleik gibi bişii yaşadımm...kasığımada acayip bi ağrı girmişti bikeresinde 15 dk yattmıştım soğuk soğk ter atmıştım...ktamptı galiba oda...ne bilim işte böyle şeylerde olabiliyor..testte 1 hata sonra kesin sonuç veriyor bence 2-3 gun içinde tekrarla testi...işallahh hamilesindirrrrrrrrrr

stres yapmamk içten değil ama bu ay hiç takmadım kafamaa stres yapmamaya çalıştımm.doktorumm var testlerim hepsii gayett iyi çıktıı sadec çok az prolaktin seviyemm yüksektii oda düştü ilaçlaa. acaba kan testi yaptırsamm kesin sonucu alırım heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…