hayırlısı olsun işallahh önümüzdeki ay daha çok çalışma bekliyor desene....
bende 2 gündür antibiyotik alıyorum şansa bakınn ...yarında 11. günüm ertesi gün 12. günüm.....yani tam yumurtlama günlerine giriyorum hayırlısıla.... acaba antibiyotiğin bi zararı olurmu yaa....
slm arkadaşlar. yeni üye oldumm bendee
canım ya hiç bilmiyorum ki ben hap kullanmamaya gayret ediyorum inşallah zararı olmaz adetlerim çok ağrılı oluyo ama katlanıyorum şey bide aşılamadan önce rahim filmi çektirmem gerekiyo sen çektirdin mi korkuyorum ağrılı oluyomuş galiba
hiç ağrı omuyo desem inanma bende olmuştu ama ben hastanede çekilmiştim belki özelde çekilirsen farklı olabilir
hb nilüfer79. bana yardımcı olurmusunuz kızlarr hiçç lekelenme yaşayan oldumu aranızdaa
sumoş çekitrmişti canım hiçç acımamışş.çok kolay olmuş 5dk sürmüş..eve gelincede hafif bi sızı olmuş
hb nilüfer79. bana yardımcı olurmusunuz kızlarr hiçç lekelenme yaşayan oldumu aranızdaa
kanaması olnlar varmış diye duydum ve çok ağrılı dediler o yüzden çok korktum inşallh kolay olur ve gerek kalmadan hamiş olurum
kızlar ben 24 şubatta adet oldum en son. adetim normalde 5-6 gün sürüyoo. normal bir şekilde adetim bitii ve adetim bitikten 14 gün sonra ( adetimin başlamasından sonraki 21 güne takabül ediyoo ) damla damla 3 gün kahverengi akıntım lekelenmem oldu. o günden beride belim çok ağrıyoo ağzım kuruyoo. şişkinlik varr arada sancıda giiriyooo kasıklarımaa. ben 33-34 günde adet görüyorum normaldee ve 30 mart gibi adet olmam gerkirkenn hala adet olmadım. çarşamba günü test yaptım idar testii negatif çıktıı. acaba erkenmi yaptım testii. kızlar ben hamile olabilirmiyimmm yoksa bu başka bişeymii . bilginiz varsa beni bilgilendirimiisnizz lütfennn
işallahhhhh gülüm işallahhhh....bünyeye göre değişiyormuşş..normal doğum gibi...kiminin rahat kiminin zor geçiyormuş işte...ağrı olanıda duydum ama rahim filminden sonra çok kolay hamiş kalınıyormuşş kanalllar tertemiz oluyormuş açılıyormuşşş))))
bikaç yerede mutlaka anesteziyle yaptırın diyordu...
kızlar ben 24 şubatta adet oldum en son. adetim normalde 5-6 gün sürüyoo. normal bir şekilde adetim bitii ve adetim bitikten 14 gün sonra ( adetimin başlamasından sonraki 21 güne takabül ediyoo ) damla damla 3 gün kahverengi akıntım lekelenmem oldu. o günden beride belim çok ağrıyoo ağzım kuruyoo. şişkinlik varr arada sancıda giiriyooo kasıklarımaa. ben 33-34 günde adet görüyorum normaldee ve 30 mart gibi adet olmam gerkirkenn hala adet olmadım. çarşamba günü test yaptım idar testii negatif çıktıı. acaba erkenmi yaptım testii. kızlar ben hamile olabilirmiyimmm yoksa bu başka bişeymii . bilginiz varsa beni bilgilendirimiisnizz lütfennn
ben yaşamıştım canım..stresten dedi doktor...ama bi çok nedeni olabiliyor yanii myom kist falan gibi şeylerinde göstetgesi olabilir bide hamiş olabilirsin yerleşme kanması diyorlar halk dilinde....neticede en güzeli muhakkak bir jinekolog..ihmal etmeyin diyorlar..
sende varmıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?