ohh oh kızlar bu ne koyu bi sohbet
bende pc yi kapatmaya gelmiştim size iyi geceler öpüyom hepicinizi mucukssssss
tamam o samannn ben de gidiyorum saten yeniydim küstüm oynamıyorummm
nilüfer 79 senin nezman oldu lekelenmen adetinden kaç gün sonraa olduu nekadar sürdüü
bende duymuştum filmden sonra kalan oluyomuş evet inşaallahhh olsunda o acılarada dayanırız napalım dimi
adetimden 10 gün sonra oldu 1 gün öğleden sonra geldi bikaç damla ..akşamüstü 7 gibi geldi ertesi günü hiç yoktu...sonraki gün yine sabah ve öğledensonra geldi ...4.gün doktora gittim canım öğlen muayeneye girdim baktım yine gelmişti...doktordan sonraki gunde geldi ve bidaha gelmedi..
napalımmm canımcım tabi çekicezz....)))) hee bidedoğum yapmanın yanında ne ki rahim filmi bi hiçç kalır )))) oyüzden boşverrrr çekicez mecburen allahım güç versin cesaret versin bizee işallahhh:Saruboceq:
inşallah canım ya olsun artık zamanı gelsin çok istiyorum anne olmak ama sıkıntı yaparsam böyle olmaz tabim dimi arkidişim olur inşallah bebişlerimizi alırız tez zamanda kucağımıza canım :içelim::enbuyukkk:
sadece biraz dertleşmek istemiştim
yaa kısslar sizinyazdıklarınız 10 dk sonra görünüyor bende
5 senelik evliyim canım . hiç düşüğüm olmadıı. korunmadıkta ama allah nasip etmedii olmadı buzamana kadar. doktora gittikk bütün testlerden geçtikk hepsi normal çıktıı. doktor olmaması için bir neden engel yok dedii. bu ayda böyle oluncaa ümitlendimm. ama kaptırmakta istemiyorum kendimii. çok istiyorum olsun bebeğim
ayyy biran öncee olsunn artıkk yaaa...allahım bizide gör yarabbim dualarımız boş çıkarmmaaaa...ben 29 eşim 36 yaşındaa...((((((((((( bizim 1 tane anca olacak galibaa(((((((((
hertürlü testi yaptımıı canımm..peki aşılama falan yaptımı????her tedaviyi denedinizmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?