Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kan testiiii yapp kesin belli olur canım...hiç düşüğün varmı nezamandır istiyordun bebek??*

nilüfer 79 senin nezman oldu lekelenmen adetinden kaç gün sonraa olduu nekadar sürdüü

adetimden 10 gün sonra oldu 1 gün öğleden sonra geldi bikaç damla ..akşamüstü 7 gibi geldi ertesi günü hiç yoktu...sonraki gün yine sabah ve öğledensonra geldi ...4.gün doktora gittim canım öğlen muayeneye girdim baktım yine gelmişti...doktordan sonraki gunde geldi ve bidaha gelmedi..

5 senelik evliyim canım . hiç düşüğüm olmadıı. korunmadıkta ama allah nasip etmedii olmadı buzamana kadar. doktora gittikk bütün testlerden geçtikk hepsi normal çıktıı. doktor olmaması için bir neden engel yok dedii. bu ayda böyle oluncaa ümitlendimm. ama kaptırmakta istemiyorum kendimii. çok istiyorum olsun bebeğim

bende duymuştum filmden sonra kalan oluyomuş evet inşaallahhh olsunda o acılarada dayanırız napalım dimi

napalımmm canımcım tabi çekicezz....)))) hee bidedoğum yapmanın yanında ne ki rahim filmi bi hiçç kalır )))) oyüzden boşverrrr çekicez mecburen allahım güç versin cesaret versin bizee işallahhh:Saruboceq:

doktor ne dedi pekiii bu durumaaa

inşallah canım ya olsun artık zamanı gelsin çok istiyorum anne olmak ama sıkıntı yaparsam böyle olmaz tabim dimi arkidişim olur inşallah bebişlerimizi alırız tez zamanda kucağımıza canım :içelim::enbuyukkk:

bi ilaç kullandınmı dedi veya ameliyat falan o tarz bişi yaşadınmı dedi...yaşamadım bende...sonar muayene etti kist bişi yok...hava değişikliklerinde olabilir bu tarz şeyler dedi ..veya stres yapıyorsunuz dedi..uykusuzluk bile etkiler dedi..ne desin canım kist falan olmayınca ee tahlil yaptı bebekte yok..:1shok:havadan sudan olur demeye getirdiii işteeeeeee:bbo:

ayyy biran öncee olsunn artıkk yaaa...allahım bizide gör yarabbim dualarımız boş çıkarmmaaaa...ben 29 eşim 36 yaşındaa...((((((((((( bizim 1 tane anca olacak galibaa(((((((((

hertürlü testi yaptımıı canımm..peki aşılama falan yaptımı????her tedaviyi denedinizmi??

ayyy biran öncee olsunn artıkk yaaa...allahım bizide gör yarabbim dualarımız boş çıkarmmaaaa...ben 29 eşim 36 yaşındaa...((((((((((( bizim 1 tane anca olacak galibaa(((((((((

bende 24 eşimde 29 yaşında bizimde tek olcak bu gidişle :Saruboceq:yada hiç olmucak

hertürlü testi yaptımıı canımm..peki aşılama falan yaptımı????her tedaviyi denedinizmi??

aşılama yapmadık canım yapamadık babam büüyk bir ameliyat geçirdii onun hastalığıı girince araya bebek geri planda kaldıı yanii .ama bütün tahlimlerim olduu. benden istediğii büütn tahlillerimi yaptırdımm ultarasonla kontrole girdimm herşey yolunda dedii doktorr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…