aşılama yapmadık canım yapamadık babam büüyk bir ameliyat geçirdii onun hastalığıı girince araya bebek geri planda kaldıı yanii .ama bütün tahlimlerim olduu. benden istediğii büütn tahlillerimi yaptırdımm ultarasonla kontrole girdimm herşey yolunda dedii doktorr.
bende 24 eşimde 29 yaşında bizimde tek olcak bu gidişle :Saruboceq:yada hiç olmucak
hıımmm tamam nilüfercimm.kıslaar ya.benim doktor beni muayeene etti.sorun yok dedi.kist falan açısından.eşimde normal.sonra klomen ve çatlatıcı iğne yaptı.3 -4 ay bunu denicem dedi.ama olmadı.sonra ben bi daha gitmedim.acaba hemen rahim filmi çektirmelimiyim yoksa klomene devammı.
şu yönden soruorum gülüm..banada bütün tahlilleri yaptı tiroidden kızamığa kadar....ama 6 ay olmaz ise başka testlerde yapacak ,yumurtlama takibi falan yapacak ve eşimide araştıracak sperm testleri falan...yani zamanla başka testlerde yapıyor araştırmaya ihtiyaç çıkıyor bebek olmadığından...o yüzden sordum..bana öyle dedi..ben yumurtlama takibi istedim şuan yapamam gerek yok doğal yolla deneyin..6 ay olmazsa ozaman herşeyi araştırırz dedi...yani başka tahliller ve hormonlara bakaroz dedi..ultrasonla baktı yumurtlama falan var bende mesela ne bilimm sen nezaman gittin tabi bilmiyorum ama bilgin olsun son 1-2 senedır gitmedisen diye diyorum[/ ben ekim ayında gitim doktoraa benden tahliller testler istedii hepsini yaptırdımm sonra eşimdem sperm testleri istedii onlarıda yaptırdıkk herşey normal dedii sonra rahim içi filmi istedii onuda yaptırdıkk oda temiz çıktıı. ardından yumrtlama takibine başladıkk tumurtlamayı gözlemleme yaptıı 1 hafta içinde peş peşee hergünn ama babamın rahatsızlığıı girince arayaa ben gidemedimm doktoraa onda sonradaa. babam düzelinceee oluruna bıraktımm geçen ayıda sorunsuzz dertsiz sıkıntısız mutlu bir şekilde geçirdimm. ama hala adetim olmadıı bugün tam 41 günn ne gelen var ne gidenn
iyi geceler umutlu.tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?