Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

şu yönden soruorum gülüm..banada bütün tahlilleri yaptı tiroidden kızamığa kadar....ama 6 ay olmaz ise başka testlerde yapacak ,yumurtlama takibi falan yapacak ve eşimide araştıracak sperm testleri falan...yani zamanla başka testlerde yapıyor araştırmaya ihtiyaç çıkıyor bebek olmadığından...o yüzden sordum..bana öyle dedi..ben yumurtlama takibi istedim şuan yapamam gerek yok doğal yolla deneyin..6 ay olmazsa ozaman herşeyi araştırırz dedi...yani başka tahliller ve hormonlara bakaroz dedi..ultrasonla baktı yumurtlama falan var bende mesela ne bilimm sen nezaman gittin tabi bilmiyorum ama bilgin olsun son 1-2 senedır gitmedisen diye diyorum

hıımmm tamam nilüfercimm.kıslaar ya.benim doktor beni muayeene etti.sorun yok dedi.kist falan açısından.eşimde normal.sonra klomen ve çatlatıcı iğne yaptı.3 -4 ay bunu denicem dedi.ama olmadı.sonra ben bi daha gitmedim.acaba hemen rahim filmi çektirmelimiyim yoksa klomene devammı.

valla ben daha o aşamalara gelmedim canım ilaç kullanmıyorum..bu ay 3. ayım bebek denemesinde...ama sen git doktora yaa neden gitmedin canım..negüzel takip ediyo işte ...ben gittim gittim doktor bile nekadar acelecisiniz ablacım sabretmeden olmuyor 6 ay bi geçsin dedi..size tüp bebek desem yarın yapcaksınız falan dedi)))hehee)))
bende kendi yöntemlerimle incir suyudur falan yapıyorum adaçayı yapıyorum...ne bilim doktor çağırsa yumurtlama takibi yapsa fdiye ölüp bitiyom yaa-tatlicadiarzu-

kızlar hepinize hayırlı geceler benim çok uykum geldi allah herkesin kucağına sağlıklı bebişler versin inşallah hoşçakalın:

yaa ben doktor muayenesinden nefret ediyorum yoruluyorum sıkılıyorum.ama bebiş de çok istiyorm.imtihan zor.ama isyan etmemek gerekiyokendime anlatabilirsem

sonce anlattığına göre herşeyin güzel gerçektenn...ya neden olmuyor acaba...ALLAHIN TAKDıRı ıŞTEE...işallah en kısa zamanda olur canım...bide yumurta takibine başla bakalım belki ondan bi sonuç alırsın tatlışım...

belki geç döllenme olmuştur bu ay..pazartesi yine testini tekrarla negatif isee doktora git hayatım..belki yumurtlama olmuyordur...adetinin 21. günü ona bakıyorlar diye biliyorum canım..bide 9.günü falan gidiyosun yumurtanın oluşumuna bakıp şu günler birliktelik yaşayın falan diyor 21.günü de test yapıyrlar...belki o sana bi sonuç verir hayatım..

Bu sayfaya ilk geldigimde bende cocuk istiyorum demistim.
Iki operasyon gecirdim ve üstüne aylarca bekledim ama bu ayda hüsrana ugradim.
Yine hamilelik umutlari suya düstü:bbo:
Durmak Yok Yola Devam:ecrin_bebek:

kızlar umutsuz haberim var size(
tahmin ettiğim oldu: bugün regl oldum..hemen aradım doktoru tekrar tedaviye mi başlıyoruz diye ama klomen 2 ay üstüste içilmez bu ay dinleniyorsun önümüzdeki ay görüşüyoruz dedi..martta bişey olmadı,nisanı da atladık..çok bozuldu moralim..
ilk kez 1 tane de olsa yumurtam olgunlaşmıştı oysa,çatlatma iğnemi de olmuştum..ama biliyorsunuz bir çoğunuz kızlar grip olduk eşimle ikimiz de ve çalışamadık..yani aslında hamile olamayacağımı biliyordum ama bir umut işte heveslenmiştim..
tek sevindiğim şey var o da hayatımda ilk kez günü gününe regl oldum..4 mart'ta olmuştum,4 nisanda oldum..bu ilk kez oluyor hayatımda ama geldi bu ayı buldu işte..belki içtiğim ilaçların etkisi olmuştur ne biliyim işte yaa offff...
destek bekliyorum sizden kader arkadaşlarım..moralim çok bozuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…