Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım çok teşekkürler desteğin için..inşallah söylediğin gibi olur herşey ama ben umudumu yitirmeye başladım artık malesef...:1no2:

senağlamasenağlamakociş işe gitti bende yalnız başıma kaldım topiktede kimse yok ooooooof ofsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kalp kalbe karşıymış bak aynı anda yazmışız :sm_cool:
iyi sayılırım canım sen nasılsın

bende iyi sayılırım bir pazar evde kaldık ve evi göçürdük
bu kadar berbat etmeyi nasıl beceriyoz hala aklım almadı:uhm:
sen niye iyi sayılırsın regl oldun demii

senağlamasenağlamakociş işe gitti bende yalnız başıma kaldım topiktede kimse yok ooooooof ofsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ne ağlıyon kıs benim kocişte gitti ohh be o varken ev işi yapılmıyo şöyle kafama göre bi iş yapıyım
kızıda postalıyom geri geliyo yaww sinir oldum okul niye 7 gün değilki

bende iyi sayılırım bir pazar evde kaldık ve evi göçürdük
bu kadar berbat etmeyi nasıl beceriyoz hala aklım almadı:uhm:
sen niye iyi sayılırsın regl oldun demii

ne bileyim ya oldum gbi olmadım gibi daha önceki ara kanamalarıma benziyor 3 gün var daha ama kahverengi çok az lekelenme gibi dr adet olunca hormon testi yaptır demişti şimdi napcam ben adet mi sayayım lekelenme mi :uhm:

ne ağlıyon kıs benim kocişte gitti ohh be o varken ev işi yapılmıyo şöyle kafama göre bi iş yapıyım
kızıda postalıyom geri geliyo yaww sinir oldum okul niye 7 gün değilki

ya öyle deme cuma günü evimi temizledim mis gibi oldu hiç işim yok keşke benimde oyalanacagım bi kızım olsa eşimde gitti yapayalnız kaldım havada çok güzel evde canım sıkılıyo yaasenağlamasenağlamasenağlama

valla hiç anlamadığım bi konu
hiç başımada gelmedi
bence lekedir yani adet nasıl oluyo biliyoz

inşallah allah sanada bi cimcime veya tosun nasip ederde o dağıtır sen toplarsın:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…