amiin yalnızlık allaha mahsustur zaten
sessizdeniz hg kıs
inşallah canım
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder Allah kimseyi yalnız bırakmasın kızlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rufeydEcım sen nasılsın?
amin canım kimseler yalnız kalmasın...ve Rabbim bizlere en kısa zamnda bebişler yollasın inşallah...
öyle çok isterdim ki şimdi bi bebişim olsun ve
arabasına bindirip bu güzel havada eşim ben bebişim gezelimmmm
NE OLUR RABBİM BİZLERE DE NASİP ET BU GÜZELLİKLERİ...HAYIRLISIYLA...
istanbulamı gideceniz
bizde yazın gidecez düğüne...bende şimdiden kıyafet bakıyom ama hiçbişey beğenemedim
çok saçma sapan kıyafetler çıkardılar bu sene
kolay gelsin canımsüpriz mucize sende hoşgeldin cnm
kızlar ben çıkıyom daha ev işine yeni başlıycam
kociş gelmeden bitiriyim..valla bu evde disiplini sıkı tutuyo toz zerresi görürse bana yalatır :roflol:
ammiin amin
bende karmakarışıgım valla nasıloldugumu bende bilmiyorum birz dışarı çıkıp kendime geleyim görüşürüz canım kaydirigubbakcemile3
tekbir çok güzel sivasada açıldı yeni ama çok pahalı yaww
bide 3 kıyafet alacaz kına gecesi...nikah sivasta...düğün istanbulda
görümcem olmasa önemli değilde neyse
süpriz mucize sende hoşgeldin cnm
kızlar ben çıkıyom daha ev işine yeni başlıycam
kociş gelmeden bitiriyim..valla bu evde disiplini sıkı tutuyo toz zerresi görürse bana yalatır :roflol:
bazen bendede oluyo ben belimin altına yastık koyuyorum ve ilişkiden sonra 1 saat arka üstü bazende ayaklarmı yüksekte tutarak öyle yatıyorum faydası oluyo bence dene
o bizdede oluyodu canım sorun falan deyil bak bak şimdi hamileyim =) takma onu yani kafana =)
bu arada herkese günaydın japonunuz geldii =))
o bizdede oluyodu canım sorun falan deyil bak bak şimdi hamileyim =) takma onu yani kafana =)
bu arada herkese günaydın japonunuz geldii =))
kimse yokmuuuuuuuuuu
kızlar banada yardımcı olurmusunuz. şubatın 24 de adet gördüm en son ama adetim bittikten 14 gün sonra 3 gün damla damla lekelenmem olduu. kesildii . 30 mart gibi adet olmam gerkiyodu adetlerim 33-34 günde oluyoo. ama hala olmadımm. bugün adet olalı 42 gün ne gelen var ne gidenn .acaba ben hamile olabilirmiyimm kızlarrrrrrr. perşembe günü idarar testi yaptımm negatif çıktıı acaba testimi erken yaptımm. hiç böyle bişey yaşayanınız oldumu kızlar
kızlar banada yardımcı olurmusunuz. şubatın 24 de adet gördüm en son ama adetim bittikten 14 gün sonra 3 gün damla damla lekelenmem olduu. kesildii . 30 mart gibi adet olmam gerkiyodu adetlerim 33-34 günde oluyoo. ama hala olmadımm. bugün adet olalı 42 gün ne gelen var ne gidenn .acaba ben hamile olabilirmiyimm kızlarrrrrrr. perşembe günü idarar testi yaptımm negatif çıktıı acaba testimi erken yaptımm. hiç böyle bişey yaşayanınız oldumu kızlar
eh işte pekte keyifli olduğum söylenemez sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?