kızlar banada yardımcı olurmusunuz. şubatın 24 de adet gördüm en son ama adetim bittikten 14 gün sonra 3 gün damla damla lekelenmem olduu. kesildii . 30 mart gibi adet olmam gerkiyodu adetlerim 33-34 günde oluyoo. ama hala olmadımm. bugün adet olalı 42 gün ne gelen var ne gidenn .acaba ben hamile olabilirmiyimm kızlarrrrrrr. perşembe günü idarar testi yaptımm negatif çıktıı acaba testimi erken yaptımm. hiç böyle bişey yaşayanınız oldumu kızlar
sorma canım yqa bndede dün akşamdan beri kahverengi damla damla akıntı var adetime de 4 gün var daha ne oldugunu anlamadım gitti :uhm:
2 ay önce adetime 10 gün kala benimde 4 gün boyunca hafif hafif lekelenmem olmuştu çok umutlanmıştım yerleşme olabilir demişlerdi ama değilmiş inş sende bebiş vardır stres yapma
kızlar banada yardımcı olurmusunuz. şubatın 24 de adet gördüm en son ama adetim bittikten 14 gün sonra 3 gün damla damla lekelenmem olduu. kesildii . 30 mart gibi adet olmam gerkiyodu adetlerim 33-34 günde oluyoo. ama hala olmadımm. bugün adet olalı 42 gün ne gelen var ne gidenn .acaba ben hamile olabilirmiyimm kızlarrrrrrr. perşembe günü idarar testi yaptımm negatif çıktıı acaba testimi erken yaptımm. hiç böyle bişey yaşayanınız oldumu kızlar
ama ben bu ay dogum kontrol hapı kullandım kist oluşmasın diye hapla hamile :uhm:kalınmaz dimi
ama ben bu ay dogum kontrol hapı kullandım kist oluşmasın diye hapla hamile :uhm:kalınmaz dimi
canım dr la konuşsan daha iyi olur ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım bilemiyorum yardımcı olmak isterdim ama:sm_confused:
canım haplada hamile kalanlar oluyor hatta nasıl olsa olmayacak bu ay diye kafanda rahatmıştır genelde hamile kalanlar düşünmedikleri ummadıkları ay hamile kalıyorlar inş öyledir canım seninde
ayyyyy inşallah ya rabbbim keşke olsa
kesin duydunmu canım hap kullanırken hamile kalan
21 gündü düzenli kullandıım ama hiç geciktirmedim ben haapı
canım ben ameliyat olacağım zaman yanımda yatan iki kadın vardı bi tanesi hapla diğeri spral olmasına rağmen hamile kalmışlardı hiç bir korunma yöntemi %100 garanti değil canım
canım ben ameliyat olacağım zaman yanımda yatan iki kadın vardı bi tanesi hapla diğeri spral olmasına rağmen hamile kalmışlardı hiç bir korunma yöntemi %100 garanti değil canım
ayyyyyyyy inşallah dün akşam test yaptım negatif çıktı ama belli olmaz belkide idrarda çıkmamıştır dimi
oooooooooooof of hade bebişim gel artık bekletme annişini geeeeeeeeel gel
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş canım hapın nezaman bitti??
kızlar aranızda ilişki sonrasında spremleri dışarıya cıkan varmı yaaa
merhaba arkadaşlar;
ben aranıza yeni katıldım sitenizi yeni yeni keşfetmeye başladım ama iyikide keşfetmişim diyorum.
sizlere bi sorum olacak ben 1,5 yıllık evliyim eşimle bebek yapmaya karar verdik geçen ay denedik ama bu ay regli oldum önümüzdeki aya inşallah diyorum ama danışmak istediğim konu ben 30 yada 33 günde bir regli oluyorum mesela bu ayın 3ünde adet gördüm şimdi benim yumurtlama tarihlerim nedir? bu hesabın içinden bi türlü çıkamadım bana yardımcı olurmusunuz:bbo:
hakca sen tedavi felan görüyor musun? ben yeni olduğum için yavaş yavaş alışıyorum foruma. bu arada belenay hamile miydi ? nolmuş peki? benim haberim yok. ama inşallah iyi şeyler yaşar. ve hepimiz de
onu nasıl yapcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?