Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım inş hamilesindir ama o lekelenme şeklindeki kanamayıda adet tarihin gibi görmen lazım benimde daha önce aynı şey başıma geldiğinde dr. öyle söylemişti 1 hafta daha bekle bence canım

sorma canım yqa bndede dün akşamdan beri kahverengi damla damla akıntı var adetime de 4 gün var daha ne oldugunu anlamadım gitti :uhm:

2 ay önce adetime 10 gün kala benimde 4 gün boyunca hafif hafif lekelenmem olmuştu çok umutlanmıştım yerleşme olabilir demişlerdi ama değilmiş inş sende bebiş vardır stres yapma

2 ay önce adetime 10 gün kala benimde 4 gün boyunca hafif hafif lekelenmem olmuştu çok umutlanmıştım yerleşme olabilir demişlerdi ama değilmiş inş sende bebiş vardır stres yapma

ama ben bu ay dogum kontrol hapı kullandım kist oluşmasın diye hapla hamile :uhm:kalınmaz dimi

Merhaba bende şubat 23 te adet oldum en son. Hala olmadım ama benim hamile olmam imkansız korunuyorum. İlaç da kullanmıyorum. Aktar bana macun+kırmızı ginseng ve karışık bitki çayları verdi onları kullanıyorum. Bakalım ne zaman olacam.

ama ben bu ay dogum kontrol hapı kullandım kist oluşmasın diye hapla hamile :uhm:kalınmaz dimi

canım haplada hamile kalanlar oluyor hatta nasıl olsa olmayacak bu ay diye kafanda rahatmıştır genelde hamile kalanlar düşünmedikleri ummadıkları ay hamile kalıyorlar inş öyledir canım seninde

:Saruboceq::Saruboceq:
canım dr la konuşsan daha iyi olur ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım bilemiyorum yardımcı olmak isterdim ama:sm_confused:

geçen ay stresten dolayı yumurtlamam gecikmiş adetin 3. günü 24mm di dr da kiste dönüşmesin diye dogum kontrol hapı verdi bende ilk kez kullandım bilgim yok pek yarın arıcam dr
adetin 3. günüde hormonlarıma bakılcaktı şimdi ben hangi günden sayıcam bilmiyorum dr sorucan artık hayırlısı olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

canım haplada hamile kalanlar oluyor hatta nasıl olsa olmayacak bu ay diye kafanda rahatmıştır genelde hamile kalanlar düşünmedikleri ummadıkları ay hamile kalıyorlar inş öyledir canım seninde

ayyyyy inşallah ya rabbbim keşke olsa
kesin duydunmu canım hap kullanırken hamile kalan
21 gündü düzenli kullandıım ama hiç geciktirmedim ben haapı

ayyyyy inşallah ya rabbbim keşke olsa
kesin duydunmu canım hap kullanırken hamile kalan
21 gündü düzenli kullandıım ama hiç geciktirmedim ben haapı

canım ben ameliyat olacağım zaman yanımda yatan iki kadın vardı bi tanesi hapla diğeri spral olmasına rağmen hamile kalmışlardı hiç bir korunma yöntemi %100 garanti değil canım

canım ben ameliyat olacağım zaman yanımda yatan iki kadın vardı bi tanesi hapla diğeri spral olmasına rağmen hamile kalmışlardı hiç bir korunma yöntemi %100 garanti değil canım

ayyyyyyyy inşallah dün akşam test yaptım negatif çıktı ama belli olmaz belkide idrarda çıkmamıştır dimi
oooooooooooof of hade bebişim gel artık bekletme annişini geeeeeeeeel gel
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

spiralle benim bir arkadaşımda kaldı kaymış o yüzden ama ben hapla kalanı hiç duymadım
belki denk gelmemiştir tabide:uhm:

inş canım hapın nezaman bitti??

merhaba arkadaşlar;
ben aranıza yeni katıldım sitenizi yeni yeni keşfetmeye başladım ama iyikide keşfetmişim diyorum.
sizlere bi sorum olacak ben 1,5 yıllık evliyim eşimle bebek yapmaya karar verdik geçen ay denedik ama bu ay regli oldum önümüzdeki aya inşallah diyorum ama danışmak istediğim konu ben 30 yada 33 günde bir regli oluyorum mesela bu ayın 3ünde adet gördüm şimdi benim yumurtlama tarihlerim nedir? bu hesabın içinden bi türlü çıkamadım bana yardımcı olurmusunuz:bbo:

kızlar aranızda ilişki sonrasında spremleri dışarıya cıkan varmı yaaa

kıslar hayırlı sabahlar nasılsınız?

kızlar aranızda ilişki sonrasında spremleri dışarıya cıkan varmı yaaa

canım ilişki sonrasında bir miktar sıvı dışarı çıkabiliyor yanlız bu o kadar önemli değil, çünkü rahim gereken spermi içine çeker (tabi döllenme olmayabiliyor) ve dışarı akan sıvı senden de kaynaklanabilir, yani sadece sperm değildir o,

öncelikle aramıza hoşgeldin a.s.

adet tarihlerin normal çünkü aradaki gecikme 1 hafta sürmediği sürece ve her ay aşağı yukarı aynı zamanlara denk geliyorsa sorun değil canım,

yumurtlama gününe gelince bu ayın 3 nde olduysan eğer ;

Hamile kalman açısından şansının en yüksek olduğu günler: 13/04/2009 tarihi ile -
yumurtlama gününüz olan 18/04/2009 tarihi arasıdır.

TARİH : 06.04.2009 SAAT : 10:10

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza
53.bengl :...............hg aramıza
54.&ayla&:.............hgaramıza
55.cesica:..............hg aramıza
56.mavi_gozlu:.......hg aramıza
57.ebrar42: ...........hg aramıza
58.osmaniye80:
59.fransiyum:
60.ALARA1983:
61.muhasebe22:
62.angel_eda:
63.talyaa:
64.ktg:

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU LÜTFEN İSMİ OLMAYANLAR BİLDİRSİN

hakca sen tedavi felan görüyor musun? ben yeni olduğum için yavaş yavaş alışıyorum foruma. bu arada belenay hamile miydi ? nolmuş peki? benim haberim yok. ama inşallah iyi şeyler yaşar. ve hepimiz de

angel canım ben 4 aylık hamileyim 5.ayımıza girdik 3 kez aşılama oldu ama sonuç negatif. dinlenme ayında doğal yoldan hamile kaldım.bebişimiz süpriz yaptı. inşallah sizlerinde öyle olur bebişleriniz süpriz yapar:Saruboceq::Saruboceq:

onu nasıl yapcam canım

canım adetinin bittiği gün başlayabilirsin. ben 5. gün başlamıştım, yarım litre suya 6 tane inciri ikiye bölüp 20 dk. kaynatıyorsun.tencerenin kapağı kapalı olsun. süzüp ılınınca içiyorsun. 21 gün uygula ve hergün taze yap. ben akşamları yapıyordum ve birkerede içiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…