Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

rozalin canım benimde 2.çizgi biraz silik çıkmıştı ben gece dayanamamıştım 11 de yapmıştım testi. ama beryalin dediği gibi sabah ilk idrarınızla yapabilirsiniz diyorlar.

rozalin canım benimde 2.çizgi biraz silik çıkmıştı ben gece dayanamamıştım 11 de yapmıştım testi. ama beryalin dediği gibi sabah ilk idrarınızla yapabilirsiniz diyorlar.

ben tam 14 gün oldu elimde değil hakca çok kafaya takıyom işte :çok üzgünüm:
olmazsa diye çok zormuş bebek sahibi olmak bir yandanda doğurup çocukları sokağa atanlara lanet ediyorumkötükedihüso

ben tam 14 gün oldu elimde değil hakca çok kafaya takıyom işte :çok üzgünüm:
olmazsa diye çok zormuş bebek sahibi olmak bir yandanda doğurup çocukları sokağa atanlara lanet ediyorumkötükedihüso

haklısın canım ama ne yapalım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. bizide habersiz bırakma test yaparsan...herşey gönlünce olsun...:1hug:

Selam kızlar hihoyyythihoyyythihoyyyt

Benim e$imde sperm morfoloji bozukluk var..Doktor kendisine 3 aylık bir tedavi verdi..E Vitamini ve antibiyotik kullanıcak sanırım bakteri görülmü$..Bol sebze,meyve,Kuru üzüm,Ay çekirdeği,Fındık gibi $eylerin tüketilmesi gerektiğini söylemi$ bu 3 ayda..Birde yurtdı$ından PADUTİN adlı ilacı getirteceğiz..Size sormak istediğim; acaba bu tedaviyi desteklemek için ben neler yapabilirim? Yani hangi kürleri denemeliyim?? Birde yumurtlama günleri nasıl hesaplanır:uhm: Off hiçbi$i bilmiyorum bu konuda,,Siz neler öğrenmi$siniz :1rolleyes: Bravo valla süpersiniz kızlar..Allah herkesin göbi$ine meleğini tez zamanda kondursun in$allah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba canım bence incir kürünü denemelisin
ayrıca adeti düzenli olan yani 28 günde bir adet gören her kadının yumurtlama günü 14.gün başlar seninki düzenlimi canım

bende adet oldum biliyonmu canım napalım bari onu olalım onu olmasakta dert yani Çok üzgünüm çoook

ya benim önceleri hep gecikirdi bu yıl hep erken gelmeye başladı nedense erken olmasına da şaşyorum valla hayırlısı artık bende çarşamba hormonlarıma baktırcam sabahtan akşamada dr gösteririm artık başlarız inşallah yumurta takibine de geliverir bebişim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende hapım bittiği zaman gidicem canım ne tes varsa yapsın bende kurtulayım çünkü bunları yapmamız lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…