Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim ben daha iyiym hayat devam ediyor artık yaşadıklarımı geride bırakıp gelecek güzel ve hayırlı günlere bakıyorum şu an dinlenmekle meşgulüm ama artık benim için yeni birhayat başlıyor yaza kadar bebek yok doktor 3 ay dinlenin dedi artık eskisi gibi olsun diye tutturmuyorum kafaya takmıcam acele etmemek gerektiğini çok güzel öğrendim hep hayırlısını istedim bundan sonrada hayırlısı için dua edicem öyle bir acı yaşadımki bana çok şeyler öğretti o yüzden sabır ve duayla bekliyeceğim ikinci bebeğimi inşallah
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin allah ne zaman neyi dilerse onu yaşarız yeterki sabırlı olalım
bu arada hamişlerimiz nasıllar bakalım hsay citos beryal bircan okyanus84 bir çok hamişimiz varda isimleri aklıma gelenler bunlar allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepsine amin
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

bende hapım bittiği zaman gidicem canım ne tes varsa yapsın bende kurtulayım çünkü bunları yapmamız lazım dedi

hadi bakalım bu ay Allah yardımcımız olsun inşallah ben kaçıyorum canım gezmeye gitcem geçte kaldım valla kalkamıyom pc başından kızacaklar valla banaklava:

hg yoncagulum nasılsın sen daha oncede yazmıstın sanırım adın tanıdık geldı

hg yoncagulum nasılsın sen daha oncede yazmıstın sanırım adın tanıdık geldı

hoş buldum canım evet daha önce de yazmıştım
sen nasılsın
ben çalışmalara devam cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum bu cumaya kadar çalışcam bakalım hayırlısı:CüvCüv:

amannn iyi yapmışın gülümm ya ne alcannn))) madem bişi demiyolar ohhh....bizdede ben hiç ev eşyası almadım..bitek mutfak eşyalarıyla birlikte tam olarak..bitek buzdolabı hariçç
bide çamaşır mak.benim...biz de bişii almadık kaydirigubbakcemile5 çok şükürr:içelim:

ben saçı ucuza yaptırmışım demii..kimi oha falan diyoda ne diyeceğimi şaşırıyorum yane kuaförler pahhallı napimm... neyse tavsiye ederim yanii balyajj falan...ben şimdik bi çay içmeye gidiyorum gelcem yine

slm belenaycım çok ama çok geçmiş olsun allahtan dileğim en yakın zamanda yeniden hamiş kalırsın ve eline bebişini alırsın inşallah

canımmm bizde seni çok seviyoz inşaalah tekrardan rabbim sana meleğini gönderir ŞenizŞeniz

hoş buldum canım evet daha önce de yazmıştım
sen nasılsın
ben çalışmalara devam cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum bu cumaya kadar çalışcam bakalım hayırlısı:CüvCüv:

hayırlısı olsun cnm
bende ıyım bende bu ay catlatm aıgnesı vurundum bugun 16.gumun yarıda adet gunum eger olmazsam carsamba gunu test yapmaayı dusunuyorum

belenaysen tedavı ıle mı hamıle kalmıstın cnm
hayır canım doğal yolla hamile kalmıştım tam 3 yıl olmadı bebeğimiz doktorlar herşey normal diyordu ama olmuyordu pcos vardı bende ama o etkilimiydi hamiş kalamamakta bilmiyorum son iki ayda adetim düzensizleşti çok uzun sürmeye başlamıştı tam umudu kestiğim ayda hamiş kalmıştım ama oda nasip değilmiş allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

hoşgeldin canım dertli geveze olurmuş canım ondan susmuyo bu çenemiz sırnaşık şey
he he bende sizdenim kaynarım araya şimciŞeniz
canımmm bizde seni çok seviyoz inşaalah tekrardan rabbim sana meleğini gönderir ŞenizŞeniz
ŞenizŞenizcanım
hayırlısı olsun cnm
bende ıyım bende bu ay catlatm aıgnesı vurundum bugun 16.gumun yarıda adet gunum eger olmazsam carsamba gunu test yapmaayı dusunuyorum

ay inşallah hamiş kalmışsındor canım hakkında hayırlısı

hg yoncagülüm bende seni biyerden çıkaracam ama nerdenfisfisfis
tanışıyozmu daha önceden gelmiştin demi bu topiğe:uhm:

ha haa tamam sen bana rep verdiydin:lepi: hoşgeldin cnm naberŞenizŞeniz
bana rep vereni asla unutmamsırnaşık şeysırnaşık şey

canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı böyleydi belkide:teselli::teselli:
üzülme canım gene olur inşallah
rabbim vermek istedikten sonra:ecrin_bebek:

cnm ne gıbı belırtılerın vardı ıns yıne kalıcaksın cnm Allah ın ıznıyle

delü karı seni tanımıyorum ben:dance:
karıştırdın galiba:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…