bende hapım bittiği zaman gidicem canım ne tes varsa yapsın bende kurtulayım çünkü bunları yapmamız lazım dedi
hg yoncagulum nasılsın sen daha oncede yazmıstın sanırım adın tanıdık geldı
kızım ne pahalısı ucuza yaptırmışsın valla baksana herşey içinde bence gayet makul bir fiyat ama sen ucuza gitmişsin be güzelim sırnaşık şey
Şaka bir yanada bizde adet böyledir yatak odasını kız tarafı alır tabi isterse vede durumu müsaitse babam 2 düğünü 2 ay arayla yaptığından malesef alamadı benimkide bişey demedi durumu biliyo ondan hepsini aldılar tek yemek odam yok onuda havada karada alırım burda ucuz biliyon sositososito
ama kendi evime geçene kadar istemiyom mahfoluyo eşyalar a.s
güle güle canım valla Allah yardımcımız olsun öptüm görüşmek üzere ge dolaş :1hug:hadi bakalım bu ay Allah yardımcımız olsun inşallah ben kaçıyorum canım gezmeye gitcem geçte kaldım valla kalkamıyom pc başından kızacaklar valla banaklava:
sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim ben daha iyiym hayat devam ediyor artık yaşadıklarımı geride bırakıp gelecek güzel ve hayırlı günlere bakıyorum şu an dinlenmekle meşgulüm ama artık benim için yeni birhayat başlıyor yaza kadar bebek yok doktor 3 ay dinlenin dedi artık eskisi gibi olsun diye tutturmuyorum kafaya takmıcam acele etmemek gerektiğini çok güzel öğrendim hep hayırlısını istedim bundan sonrada hayırlısı için dua edicem öyle bir acı yaşadımki bana çok şeyler öğretti o yüzden sabır ve duayla bekliyeceğim ikinci bebeğimi inşallah
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin allah ne zaman neyi dilerse onu yaşarız yeterki sabırlı olalım
bu arada hamişlerimiz nasıllar bakalım hsay citos beryal bircan okyanus84 bir çok hamişimiz varda isimleri aklıma gelenler bunlar allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepsine amin
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
hoşgeldin canım dertli geveze olurmuş canım ondan susmuyo bu çenemiz sırnaşık şeyhanımlar bende geldim arada bakıyorum size yetişemiyorum ama
canımmm bizde seni çok seviyoz inşaalah tekrardan rabbim sana meleğini gönderir ŞenizŞenizsağolun kızlar hepinize teşekkür ederim ben daha iyiym hayat devam ediyor artık yaşadıklarımı geride bırakıp gelecek güzel ve hayırlı günlere bakıyorum şu an dinlenmekle meşgulüm ama artık benim için yeni birhayat başlıyor yaza kadar bebek yok doktor 3 ay dinlenin dedi artık eskisi gibi olsun diye tutturmuyorum kafaya takmıcam acele etmemek gerektiğini çok güzel öğrendim hep hayırlısını istedim bundan sonrada hayırlısı için dua edicem öyle bir acı yaşadımki bana çok şeyler öğretti o yüzden sabır ve duayla bekliyeceğim ikinci bebeğimi inşallah
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin allah ne zaman neyi dilerse onu yaşarız yeterki sabırlı olalım
bu arada hamişlerimiz nasıllar bakalım hsay citos beryal bircan okyanus84 bir çok hamişimiz varda isimleri aklıma gelenler bunlar allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepsine amin
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
hoş buldum canım evet daha önce de yazmıştım
sen nasılsın
ben çalışmalara devam cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum bu cumaya kadar çalışcam bakalım hayırlısı:CüvCüv:
hayır canım doğal yolla hamile kalmıştım tam 3 yıl olmadı bebeğimiz doktorlar herşey normal diyordu ama olmuyordu pcos vardı bende ama o etkilimiydi hamiş kalamamakta bilmiyorum son iki ayda adetim düzensizleşti çok uzun sürmeye başlamıştı tam umudu kestiğim ayda hamiş kalmıştım ama oda nasip değilmiş allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:belenaysen tedavı ıle mı hamıle kalmıstın cnm
he he bende sizdenim kaynarım araya şimciŞenizhoşgeldin canım dertli geveze olurmuş canım ondan susmuyo bu çenemiz sırnaşık şey
ŞenizŞenizcanımcanımmm bizde seni çok seviyoz inşaalah tekrardan rabbim sana meleğini gönderir ŞenizŞeniz
hayırlısı olsun cnm
bende ıyım bende bu ay catlatm aıgnesı vurundum bugun 16.gumun yarıda adet gunum eger olmazsam carsamba gunu test yapmaayı dusunuyorum
hayır canım doğal yolla hamile kalmıştım tam 3 yıl olmadı bebeğimiz doktorlar herşey normal diyordu ama olmuyordu pcos vardı bende ama o etkilimiydi hamiş kalamamakta bilmiyorum son iki ayda adetim düzensizleşti çok uzun sürmeye başlamıştı tam umudu kestiğim ayda hamiş kalmıştım ama oda nasip değilmiş allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:
hayır canım doğal yolla hamile kalmıştım tam 3 yıl olmadı bebeğimiz doktorlar herşey normal diyordu ama olmuyordu pcos vardı bende ama o etkilimiydi hamiş kalamamakta bilmiyorum son iki ayda adetim düzensizleşti çok uzun sürmeye başlamıştı tam umudu kestiğim ayda hamiş kalmıştım ama oda nasip değilmiş allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:
hg yoncagülüm bende seni biyerden çıkaracam ama nerdenfisfisfis
tanışıyozmu daha önceden gelmiştin demi bu topiğe:uhm:
ha haa tamam sen bana rep verdiydin:lepi: hoşgeldin cnm naberŞenizŞeniz
bana rep vereni asla unutmamsırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?