Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yoncagulum yanı eger bebek varsa bole yumurtalıkların orada pıt pıt atarmıs ama bende yok
vıldan sende bole olmusmuydu

kıs sen burdada mı rep die kuduruyon:roflol::roflol:

heee bura benim ilk topişim ilk hizmete burda başladım
buda diğer topikten alıntı....rep vatana hizmettir vermek gerekir çok sevdim bu sözü:lepi::lepi:
bir bebişimiz olmuyo reple avutuyom kendimi napiiiiimm:icecream:

yoncagulum yanı eger bebek varsa bole yumurtalıkların orada pıt pıt atarmıs ama bende yok

yok canım bende o atmalar olmadı çok şiddetli bel ağrısı oldu bide memişlerim hassaslaştı el değmiyodu...bide hemen büyüdüler

aaaaaaa bendede öle bişe yok gerçi daha çalışıyorum ama :1shok:
heee bura benim ilk topişim ilk hizmete burda başladım
buda diğer topikten alıntı....rep vatana hizmettir vermek gerekir çok sevdim bu sözü:lepi::lepi:
bir bebişimiz olmuyo reple avutuyom kendimi napiiiiimm:icecream:
canım canım ŞenizŞenizŞeniz sıra gelsin hemen ne dimek hizmeete devam :roflol:
anacım kendini strese sokma valla bana kalırsa ben strese girdim o yüzden olmadım allah hayırlısını versin canım takma kafanı bu ay olmaz gelecek ay olur

ster gerçektende etkiliyor insanı a.s.

yok canım bende o atmalar olmadı çok şiddetli bel ağrısı oldu bide memişlerim hassaslaştı el değmiyodu...bide hemen büyüdüler

heh benımde belım cok agrıyo goguslerımde sıstı ve acıyo
onun dısında ne kasık agrısı ne akıntı hıcbısey yok gercı herkesın bunyesı farklı

ya kızlar hepinizde ayrı ayrı öle sıcaksınız ki? etrafımdakilerle paylaşamadığımı sizlerle paylaşıyorum. mesela haftasonu eşimin ailesi tarafından bebek bebek die bi baskı daha geldi. bilmiyor onlar pco olduğumu. söyleyimmi söylemeyimmi kararsızım. sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…