ya kızlar hepinizde ayrı ayrı öle sıcaksınız ki? etrafımdakilerle paylaşamadığımı sizlerle paylaşıyorum. mesela haftasonu eşimin ailesi tarafından bebek bebek die bi baskı daha geldi. bilmiyor onlar pco olduğumu. söyleyimmi söylemeyimmi kararsızım. sizce?
ster gerçektende etkiliyor insanı a.s.
heh benımde belım cok agrıyo goguslerımde sıstı ve acıyo
onun dısında ne kasık agrısı ne akıntı hıcbısey yok gercı herkesın bunyesı farklı
selam vildangel
hayırdır hlymms yoksa bir şeymi var arkadaşım
saol cnm
:1hug:
doğru söylüyorsun. onlar da bilirse bana baskı yapmazlar en azındanangel-edacım eğer seni üzmeyeceğini düşünüyorsan söyle sonuçta bu bir rahatsızlık herkesin başına gelebilir
oooo bütün şartlar hazır. iş sadece mutlu habere kalmış desene. inşallah canım güzel haberlerini alırız. birimizden biri hamile kalınca diğerlerimize umut oluyoruz. bu çok güzel.. Şenizcnm ben bu ay catlatma ıgnesı vurundum bugun 16. gunnum yarında adet tarıhım o yuzden cok heyecanlıyım
cnm ben bu ay catlatma ıgnesı vurundum bugun 16. gunnum yarında adet tarıhım o yuzden cok heyecanlıyım
cnm ben bu ay catlatma ıgnesı vurundum bugun 16. gunnum yarında adet tarıhım o yuzden cok heyecanlıyım
korunmayı bırakalı 8 ay oldu öğreneli 1 buçuk ay... :1no2:angel canım benim doktorsa söyleyin tabi adam en azından bilir hem de pko o kadar kötü bir şey değilki yani karşınızda anlayan biri varmış işte bu durumda söyleseniz de zararı olmaz ne kadar oldu bekleyeli
hoşgeldin nirancım
yonca bana sıra gelmedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?