Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

söyle hayatım neolacak kii..herşey allahtan..bunun için seni yadırgayacak olurlarsa kendi günahları ...valla ben bişeyden çekinmem şahsen..ama seni üzecekse söyleme tabi..

canım okudum da sakın söyleme iyice tutturacaklar doktır diye daha çok strese gireceksin kendi haline bırak tedavi ol bendede var ama 4 yıldır bekliyoruz onlarada söylemedik sorana hayırlısı diyoruz anlıyorlar zaten

heh benımde belım cok agrıyo goguslerımde sıstı ve acıyo
onun dısında ne kasık agrısı ne akıntı hıcbısey yok gercı herkesın bunyesı farklı

valla inşallah vardır bebiş cnm bendede akıntı falan olmamıştı
kasık ağrısıda olmadı
inşallah vardır bebişin yaaaa:lepi::lepi:

ya eşimin babası doktor acaba diyorum anlayıp da tavsiye edeceği bişey olur mu? o yüzden kararsızım birazda?

angel-edacım eğer seni üzmeyeceğini düşünüyorsan söyle sonuçta bu bir rahatsızlık herkesin başına gelebilir

angel canım benim doktorsa söyleyin tabi adam en azından bilir hem de pko o kadar kötü bir şey değilki yani karşınızda anlayan biri varmış işte bu durumda söyleseniz de zararı olmaz ne kadar oldu bekleyeli

cnm ben bu ay catlatma ıgnesı vurundum bugun 16. gunnum yarında adet tarıhım o yuzden cok heyecanlıyım
oooo bütün şartlar hazır. iş sadece mutlu habere kalmış desene. inşallah canım güzel haberlerini alırız. birimizden biri hamile kalınca diğerlerimize umut oluyoruz. bu çok güzel.. Şeniz

hlymms hadi hayırlrsı canım inşallah güzel haberlerini alırız ben de ay sonu aşılama yaptıracağım inşallah hepimiz hamile kalırız

cnm ben bu ay catlatma ıgnesı vurundum bugun 16. gunnum yarında adet tarıhım o yuzden cok heyecanlıyım

hadi hayırlıs şekerim inşallah bebiş vardır sara yok ama siz bana gösterirsniz şekerlerim yada olmadı ortalara geçerim rzil olmamda birlikte biraz halay çekeriz valla

angel canım benim doktorsa söyleyin tabi adam en azından bilir hem de pko o kadar kötü bir şey değilki yani karşınızda anlayan biri varmış işte bu durumda söyleseniz de zararı olmaz ne kadar oldu bekleyeli
korunmayı bırakalı 8 ay oldu öğreneli 1 buçuk ay... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…