sessızdenız hg cnm hersey yolunda cnm merak etme
hoşbuldum kızlar hlymms sessizdeniz
ben azıcık çıkıyom ama geri gelecem namazımı kılıyım okiş
HoŞ geldİn sessİzdenİz
selam vildangel,hlymms,belenay,dilnur,escales sessizdeniz ve yoncagülüm.. nasılsınız. ben çok sıkıldım evde. elmalı kek yaptım çok güzel olmuş . alıcam bi dilim de yicem. bu arada aramızda hamile yoktu de mi?
aleyküm selam canım ..............
hoş geldin:lepi:
cnm ben bu ay catlatma ıgnesı vurundum bugun 16. gunnum yarında adet tarıhım o yuzden cok heyecanlıyım
gelmiş kıs verdim Şeniz
hlymms sanki hamile gibisin ayıptır sölemesi. bi test yap hemen çatlarız bak haa :ecrin_bebek:
çok düşünceli ya .. ne şanslıyız böle eşlerimiz olduğu için. benimki de kendimi üzmeyim die ne yapacağını şaşırdı. :1shok:cnm aslında ben dun yapmayı dusundum gıttım test aldım ama kocıs testı elımden aldı ben dedıgım zaman yapıcan testı dedı bana test onda o yarın yap dıyo aslında belkı yarın yaparım bakalım kocıs ızın verırse o da napsın benım uzulmemı ıstemıyo erken yapıpta
oooo bütün şartlar hazır. iş sadece mutlu habere kalmış desene. inşallah canım güzel haberlerini alırız. birimizden biri hamile kalınca diğerlerimize umut oluyoruz. bu çok güzel.. Şeniz
ayyy bu ay kimseden hamiş müjdesi alamadık inşallah senden gelir cnm :Saruboceq::Saruboceq:
hlymms hadi hayırlrsı canım inşallah güzel haberlerini alırız ben de ay sonu aşılama yaptıracağım inşallah hepimiz hamile kalırız
anacım yonca ne veriyorsan banada ver kız ondan
cnm aslında ben dun yapmayı dusundum gıttım test aldım ama kocıs testı elımden aldı ben dedıgım zaman yapıcan testı dedı bana test onda o yarın yap dıyo aslında belkı yarın yaparım bakalım kocıs ızın verırse o da napsın benım uzulmemı ıstemıyo erken yapıpta
hadi hayırlıs şekerim inşallah bebiş vardır sara yok ama siz bana gösterirsniz şekerlerim yada olmadı ortalara geçerim rzil olmamda birlikte biraz halay çekeriz valla
kızzz sen hamişssinnn vallaaa:teytey::teytey: ayyy işallahhh kuşumm yaa bu ayın müjdesi gelsin artık bi tıkanıklık oldu bu ay sankimmm:1shok:
ayyy canım ağzından bal damlıyor maşallah hihoyyytangel canım çok ta kafana takma daha çok beklememişsin strese girme olur belki benim arkadaşım 37 yaşında ve pko lı idi ve bu ay kendiliğinden hamile kaldı
evet, minik ama sinir bozucuuuuuuuubu pko dediğimiz şey minik minik kistlermi kızlar..
ayy ıns cnm yaa eger hamıssem ayagımı bayaga bı surcem once bursalılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?