Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sessızdenız hg cnm hersey yolunda cnm merak etme

hoşbuldum kızlar hlymms sessizdeniz
ben azıcık çıkıyom ama geri gelecem namazımı kılıyım okiş

HoŞ geldİn sessİzdenİz

aleyküm selam canım ..............
hoş geldin:lepi:

hepinize merhabalar kızlar...hb...

aslında kendimizi hamileymişiz gibi düşünsek yani beynimizi buna inandırsak çünkü her şey beyinde bitiyor pko falan hikaye aslında olunca oluyor ama doktorlar pko deyip geçiştiriyorlar bizde strese giriyoruz ve olmuyor işte

cnm ben bu ay catlatma ıgnesı vurundum bugun 16. gunnum yarında adet tarıhım o yuzden cok heyecanlıyım

kızzz sen hamişssinnn vallaaa:teytey::teytey: ayyy işallahhh kuşumm yaa bu ayın müjdesi gelsin artık bi tıkanıklık oldu bu ay sankimmm:1shok:

hlymms sanki hamile gibisin ayıptır sölemesi. bi test yap hemen çatlarız bak haa :ecrin_bebek:

cnm aslında ben dun yapmayı dusundum gıttım test aldım ama kocıs testı elımden aldı ben dedıgım zaman yapıcan testı dedı bana test onda o yarın yap dıyo aslında belkı yarın yaparım bakalım kocıs ızın verırse o da napsın benım uzulmemı ıstemıyo erken yapıpta

çok düşünceli ya .. ne şanslıyız böle eşlerimiz olduğu için. benimki de kendimi üzmeyim die ne yapacağını şaşırdı. :1shok:

oooo bütün şartlar hazır. iş sadece mutlu habere kalmış desene. inşallah canım güzel haberlerini alırız. birimizden biri hamile kalınca diğerlerimize umut oluyoruz. bu çok güzel.. Şeniz

ayyy bu ay kimseden hamiş müjdesi alamadık inşallah senden gelir cnm :Saruboceq::Saruboceq:

hlymms hadi hayırlrsı canım inşallah güzel haberlerini alırız ben de ay sonu aşılama yaptıracağım inşallah hepimiz hamile kalırız

ınsaallah kızlar yaa

sende çok moralini bozma gülüm allahtan hayılrısını dile canım.

hadi hayırlıs şekerim inşallah bebiş vardır sara yok ama siz bana gösterirsniz şekerlerim yada olmadı ortalara geçerim rzil olmamda birlikte biraz halay çekeriz valla

ıns cnm ıs halaya kalsın ögretırız belkı sara da yetısır

angel canım çok ta kafana takma daha çok beklememişsin strese girme olur belki benim arkadaşım 37 yaşında ve pko lı idi ve bu ay kendiliğinden hamile kaldı

:1hug:
ayy ıns cnm yaa eger hamıssem ayagımı bayaga bı surcem once bursalılar

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

bursanın havasında suyunda bi sakatlık var ammaa hadi bakalım canım kır şu zinciri bizde bulaşşsssıınnnnnn:teytey:

hlymms ve sessizdeniz bana rep vermeye çalışmışsınız ama o kutucuğu açınca yorum yazmalısınız yoksa puan veremezsiniz yidene teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…