Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet, minik ama sinir bozucuuuuuuuu klava:

ozaman bendede var yaa(((((((((((
bana doktor minik minik kistlerin var kilo verirsen gider dedi..bu pko ozaman....kafamçokkarıştı
pko hastasınız demedi ama bana dolaylı söyledi demek kiii:çok üzgünüm:

2 kilo vermişim buaradaa kızlarrr...:lepi:

angel ben 32 yaşına gireceğim ve hala bekliyorum yani sen çok kafana takma pko olması demek hiç olmaması demek değil sadece olma ihtimali çok düşüyor yediğimiz gıdalar, çevre şartları vs. den doğum yapma oranları çok düştü zaten

bende bursalı değilim ama sayılırımkaydirigubbakcemile3
çünkü bulunmaz kumaşım bende yaww-tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol: döktürüyon yine vildoşumm yakaladımm iikiniziii yoncagülüm sende buradasınnn :1shok:

evt cnm haklısın. sen tedavi felan olmuyr musun? benneyaptımki

nilüfer senin ki multi kistiktir ondan söylememiştir daha iyi hamile kalma şansın daha yüksek adetin düzenli heralde tabi kilo etkiliyor ama aşırı zayıflıkta olmamalı

bende bursalı değilim ama sayılırımkaydirigubbakcemile3
çünkü bulunmaz kumaşım bende yaww-tatlicadiarzu-
Allah hayrını versin senin emi :roflol::roflol:
ya ben niye 2 üç tane veriyom hemen çok değerlendirdiniz diyo önceden böyle yapmıyodu niyekine yaa bugünde rep veremedim :uhm:

valla kafam karıştı ne olduğumu anlamadım ben şimdii..pko kiloyla gidiyormu kızlar???
ben pkomuyum??-tatlicadiarzu-

angel tedavi oldum en son bir aşılam yaptık geçen yıl tutmadı biraz ara verdik eğer bu ay olmazsa tekrar aşılama yapacağız ben tedavilerden çok yıpranmıştım eşim de her şeyi bana bıraktı ben de ara vermiştim

:roflol::roflol::roflol::roflol: ben verdim sana gördünmü kısss rep çi seni

kıskandınmı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

senle yarışa girdim haberin yok :dilcikar:
yakalıycam seni geçecem sen görünsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…