ayy ıns cnm yaa eger hamıssem ayagımı bayaga bı surcem once bursalılar
çok düşünceli ya .. ne şanslıyız böle eşlerimiz olduğu için. benimki de kendimi üzmeyim die ne yapacağını şaşırdı. :1shok:
evet, minik ama sinir bozucuuuuuuuuklava:
bende bursalı değilim ama sayılırımkaydirigubbakcemile3
çünkü bulunmaz kumaşım bende yaww-tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol: döktürüyon yine vildoşumm yakaladımm iikiniziii yoncagülüm sende buradasınnn :1shok:
evt cnm haklısın. sen tedavi felan olmuyr musun? benneyaptımkiangel ben 32 yaşına gireceğim ve hala bekliyorum yani sen çok kafana takma pko olması demek hiç olmaması demek değil sadece olma ihtimali çok düşüyor yediğimiz gıdalar, çevre şartları vs. den doğum yapma oranları çok düştü zaten
hlymms bana niye vermiyonki
:roflol::roflol::roflol::roflol: ben verdim sana gördünmü kısss rep çi senibende bursalı değilim ama sayılırımkaydirigubbakcemile3
hlymms bana niye vermiyonki
Allah hayrını versin senin emi :roflol::roflol:bende bursalı değilim ama sayılırımkaydirigubbakcemile3
hlymms ve sessizdeniz bana rep vermeye çalışmışsınız ama o kutucuğu açınca yorum yazmalısınız yoksa puan veremezsiniz yidene teşekkür ederim
angel ben 32 yaşına gireceğim ve hala bekliyorum yani sen çok kafana takma pko olması demek hiç olmaması demek değil sadece olma ihtimali çok düşüyor yediğimiz gıdalar, çevre şartları vs. den doğum yapma oranları çok düştü zaten
:roflol: :roflol: :roflol: döktürüyon yine vildoşumm yakaladımm iikiniziii yoncagülüm sende buradasınnn :1shok:
valla kafam karıştı ne olduğumu anlamadım ben şimdii..pko kiloyla gidiyormu kızlar???
ben pkomuyum??-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol: ben verdim sana gördünmü kısss rep çi seni
kıskandınmı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?