Bende adet oldum işte hap kullanmaya başladım bakalım hayırlısı canım ya yine nerdeyse 2 ay olmamıştımİİİİİ neolsun dİlnurum aynıo İŞteyİm ÇalıŞıyorum sen neler yapıyosun
hanımlar ben gider mesai bitti inş yarın görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞeniz
aramıza hoşgeldin canım beryal yazarmerak etme:1hug:benide yazarmısınız deminki yazımı göremedim ama bende istiyorum rabbim tüm isteyenlere versin
hele şükür gördün hhee nerdesin canım yane kavgası kız
amin canım inşallah
iyiyim canım sen nasılsın yok daha yeni haberler ama inşallah bu ay iki kişi beklemede bu hafta öğrenecez kısmetse
hoşgeldin canım:1hug:a.s.
canlarım benim geçmişi okumaktan ve listeyi düzeltmekten ancak fırsatım oldu gelebildim .
şimdi bombayı yazim kaynanatör gitti bugün kayınpederle beraber hihoyyythihoyyytçok üzgünüm hiç beni teselli etmiyosunuz :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ve de yarın bebişimin kontrolü var teyzeleri
canlarım benim geçmişi okumaktan ve listeyi düzeltmekten ancak fırsatım oldu gelebildim .
şimdi bombayı yazim kaynanatör gitti bugün kayınpederle beraber hihoyyythihoyyytçok üzgünüm hiç beni teselli etmiyosunuz :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ve de yarın bebişimin kontrolü var teyzeleri
anaaa açılmış valla :1shok:
ne güzel mrb kızlar :teytey:
ne olsun canım ya dilim gopeydi benim yüzümden kapandı topik :çok üzgünüm:slm canım görüşmeyeli ne var neyok
ne olsun canım ya dilim gopeydi benim yüzümden kapandı topik :çok üzgünüm:
bugün yeni konu açmıştık sağolsunlar kapatmadılar konumuzu ordan muhabbet ettik şimdide burayı açmışlar tekrar çok tşk ederim valla çok üzülmüştüm ama şimdi çok mutluyum :sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?