Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

teşekkür edrim canım niye üzüleyim tatlım listeler bizim ya onda yada diğerinde olucaz tabi bensiz liste olur mu yaaaaa :)))

rep dağıtmaya geldimmm gızlar buranın potansiyel'i yüksekkk yok mu rep isteyennn???
bende istiyom ya bir kendime bir bebişime

hemen yazim gülüm sana,,,,
bezelye yemeği
pilav
yoğurt veya cacık
sütlaç
cokacimcoook
aaaaaaaaaaaaaaaa ama çok oldunuz artık siz hepinizi dövecem kötükedihüso:mymeka::mymeka:
kızlar aksam menude neler var fıkır lutfen
kız hlymms hep senin başından çıkıyo eh sen bir hamile kal bak neler yapcam sana ne yemekler yazcam buraya.

ver kıs ver fırındamı yaptın normalmi zaten önemli olan kıvamı tutturmak ver bakalım denerim bir ara kaydirigubbakcemile5
dilnur sendemi yaaa hamileler var ama hiç düşünmüyonus küstük size nohutumla.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:Çok üzgünüm çoook

hoşgeldin beryalcim nbr nasılsın canım
iyiyim ca ım sen nasılsın hihoyyyt

Ah canım benim canınmı çekti ben sana kendi ellerimnen yediririm tatlım Şeniz

tsk ederim beryalim nasılsın tatlım minik nohutun nasıl Şeniz

sana kızmıştık ama şimdi azcık geçti sinirimiz :jeyyar:
canım biz iyiyiz alllaha şükür yarın kontrolümüz var teyzesi 3 ayımız bitti artık.büyüyos .yarın 2 li test ve genel kontrolümüz var dua edin bize.inşallah yarın hayırlı haberlerle gelicem .

oy oy nasılda çabuk büyürmüş maaşallah benim canıma
Kız bende vildoşun peşinden başka bir topiğe gittim citosun hışmına uğradım kavga ettik kaydirigubbakcemile3
Sebep beni sevmiyomuş

canım hemşom allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerle dönersin canım allahım seni ve minik bebeni korusun:Saruboceq:

canım hemşom allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerle dönersin canım allahım seni ve minik bebeni korusun:Saruboceq:

belenay canım çook çook geçmişolsun...seninle denk gelemediğimiz için söyleyememiştim ama hepimiz çok üzüldükkk..
allahh sağlık sıhat versin işallahta yine nasibetsin canımcıma.s.

beryal gülümm güzel haberlerini bekliyorum heyecanla..bakalım nohutun nekadar oldu???
buarada repin için mercüüü hayatım..ama yanındaki kutucuğa yorum yazmayınca puan vermiyormuşş...biraz önce rep muhabbeti vardıda ordan öğrendik...
çok sağol hayatımmmm:1hug:

benide yazın bende çok istiyorum rabbim tüm isteyenlere versin sizlerin yazılarını okuyunca umut doguyor içime ben 12 gün önce rahimdeki perdeyi aldırdım 25 nisana kadar hiç birşey yapamıyacagım ama pcomda oldugu için önümüzdeki ay sogan ve incir kürü yapıcam şimdiden hayırlı olsun

hanımlar ben gider mesai bitti inş yarın görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…