güle güle canım :1hug:ben cıkıyorum ızlar
bende istiyom ya bir kendime bir bebişimerep dağıtmaya geldimmm gızlar buranın potansiyel'i yüksekkk yok mu rep isteyennn???
aaaaaaaaaaaaaaaa ama çok oldunuz artık siz hepinizi dövecem kötükedihüso:mymeka::mymeka:hemen yazim gülüm sana,,,,
bezelye yemeği
pilav
yoğurt veya cacık
sütlaç
cokacimcoook
kız hlymms hep senin başından çıkıyo eh sen bir hamile kal bak neler yapcam sana ne yemekler yazcam buraya.kızlar aksam menude neler var fıkır lutfen
dilnur sendemi yaaa hamileler var ama hiç düşünmüyonus küstük size nohutumla.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:Çok üzgünüm çoookver kıs ver fırındamı yaptın normalmi zaten önemli olan kıvamı tutturmak ver bakalım denerim bir ara kaydirigubbakcemile5
iyiyim ca ım sen nasılsın hihoyyythoşgeldin beryalcim nbr nasılsın canım
ben cıkıyorum ızlar
tsk ederim beryalim nasılsın tatlım minik nohutun nasılŞeniz
teşekkür edrim canım niye üzüleyim tatlım listeler bizim ya onda yada diğerinde olucaz tabi bensiz liste olur mu yaaaaa :)))
Ah canım benim canınmı çekti ben sana kendi ellerimnen yediririm tatlım Şenizbende istiyom ya bir kendime bir bebişime
aaaaaaaaaaaaaaaa ama çok oldunuz artık siz hepinizi dövecem kötükedihüso:mymeka::mymeka:
kız hlymms hep senin başından çıkıyo eh sen bir hamile kal bak neler yapcam sana ne yemekler yazcam buraya.
dilnur sendemi yaaa hamileler var ama hiç düşünmüyonus küstük size nohutumla.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:Çok üzgünüm çoook
iyiyim ca ım sen nasılsın hihoyyyt
tsk ederim beryalim nasılsın tatlım minik nohutun nasılŞeniz
oy oy nasılda çabuk büyürmüş maaşallah benim canımasana kızmıştık ama şimdi azcık geçti sinirimiz :jeyyar:
canım biz iyiyiz alllaha şükür yarın kontrolümüz var teyzesi 3 ayımız bitti artık.büyüyos .yarın 2 li test ve genel kontrolümüz var dua edin bize.inşallah yarın hayırlı haberlerle gelicem .
sana kızmıştık ama şimdi azcık geçti sinirimiz :jeyyar:
canım biz iyiyiz alllaha şükür yarın kontrolümüz var teyzesi 3 ayımız bitti artık.büyüyos .yarın 2 li test ve genel kontrolümüz var dua edin bize.inşallah yarın hayırlı haberlerle gelicem .
valla yoncagül ben de çok yorgunum gideyim de uzanayım biraz sabahtan beri ayaktayım
Sumos23 beryal nasılsınız canklarımm Özledİm kızlar sİzİ ben gİrmeyelİ hamİŞ haberİ felan varmııkİİ
canım hemşom allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerle dönersin canım allahım seni ve minik bebeni korusun:Saruboceq:
sana kızmıştık ama şimdi azcık geçti sinirimiz :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?