güle güle canım :1hug:ay kızlar işten geldim am dinlenemedim ben çıkıyorum biraz işlerim var sonra dinleneceğim kendinize iyi bakın görüşmek üzere
selam canım nasılsın bakalımSelam kızlar hihoyyythihoyyythihoyyyt
Benim e$imde sperm morfoloji bozukluk var..Doktor kendisine 3 aylık bir tedavi verdi..E Vitamini ve antibiyotik kullanıcak sanırım bakteri görülmü$..Bol sebze,meyve,Kuru üzüm,Ay çekirdeği,Fındık gibi $eylerin tüketilmesi gerektiğini söylemi$ bu 3 ayda..Birde yurtdı$ından PADUTİN adlı ilacı getirteceğiz..Size sormak istediğim; acaba bu tedaviyi desteklemek için ben neler yapabilirim? Yani hangi kürleri denemeliyim?? Birde yumurtlama günleri nasıl hesaplanır:uhm: Off hiçbi$i bilmiyorum bu konuda,,Siz neler öğrenmi$siniz :1rolleyes: Bravo valla süpersiniz kızlar..Allah herkesin göbi$ine meleğini tez zamanda kondursun in$allah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım biz iyiyiz sen nasılsınmerhaba hanımlar nasılsınız bakalım
gözün aydın toprağımDİLNURCUM BENDE DÜN OLDUM:teytey::teytey:
canım benim sende iyiki varsın hemşerim benim yerim seni.biz iyiyiz yatıp yuvarlanıyos evde .sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim ben daha iyiym hayat devam ediyor artık yaşadıklarımı geride bırakıp gelecek güzel ve hayırlı günlere bakıyorum şu an dinlenmekle meşgulüm ama artık benim için yeni birhayat başlıyor yaza kadar bebek yok doktor 3 ay dinlenin dedi artık eskisi gibi olsun diye tutturmuyorum kafaya takmıcam acele etmemek gerektiğini çok güzel öğrendim hep hayırlısını istedim bundan sonrada hayırlısı için dua edicem öyle bir acı yaşadımki bana çok şeyler öğretti o yüzden sabır ve duayla bekliyeceğim ikinci bebeğimi inşallah
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin allah ne zaman neyi dilerse onu yaşarız yeterki sabırlı olalım
bu arada hamişlerimiz nasıllar bakalım hsay citos beryal bircan okyanus84 bir çok hamişimiz varda isimleri aklıma gelenler bunlar allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepsine amin
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
hoşgeldin canımmhanımlar bende geldim arada bakıyorum size yetişemiyorum ama
selam vildangel,hlymms,belenay,dilnur,escales sessizdeniz ve yoncagülüm.. nasılsınız. ben çok sıkıldım evde. elmalı kek yaptım çok güzel olmuş . alıcam bi dilim de yicem. bu arada aramızda hamile yoktu de mi?
benide yazarmisin umut listesine
beni de listeye ekleyin arkadaşlar, inşallah hepimizin bi gün olur hemde en kısa zaman da......:CüvCüv:
beryal ben niye yokum bakim listede artık benide umut listesine geri alın bir süreliğine he hamiş listesine geri dönücem allahın izniyle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?