Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aa ama mavıgozlu cnm senın sıgarayı bırakman lazım ama olmaz boleeee en yakın zamnada bırakmalısın

biliyorum canım bırakmam gerek ama olmuyo işte en azından az içiyom günde dört yada beş tane önce çok içerdim artık baya bi azalltıım yakında bırakıcam canım

evet ole cnm karıstırmadın benım dun adet gunumdu ve ben dun yaptım testı ama sılık cıktı yarın tekrar yapmayı dusunuyorum buu arada hg cnm
dyd sende hg cnm

h.b.hlymms canım hamişmisin kız yoksa silik çıkmışya inş hamilesindir ya

canım sende öle yap aklını boş tut ne bilim eşini düşün ne yemek yapıcanı günlük yaptıgın şeyleri sok kafana ki aklına bile gelmesin

valla ben bu ay iş konusunda aşırı stresliyim ister inan ister inanma kafamı dağıtmak koca bir top ip aldım yatak örtüsü yapıyorum halimi görsen gülmekten ölürsünüz bana iş stresi beni bayağa bir bunalttı bu aralar anlıyacağın canım bebiş şu ara aklımda hiç yok anlıyacağın

kızlar bende el ışı oruyorum pıke bıde seccade ıslıyorum baylıyorum el ışı yapmaya

heyyy noldu yaaaa biri bana anlatsın neden kapandı noldu
ayrıca kızlar ıstdayımm dun dr a gittim işte alttan bakılan ultrasonla baktı yarım santım yara varmıs(( gecen haftada gitmiştim ya reglı bitince gel demişti ozmanada karnımdan baktı senın hamıle kalman gereklı dedı bişeyın yok dunde yara var dedı ben dedımkı by hamılelıge engelmı olacak kadar buyukmu yok dedı ama bazan bellı olmuyor oraya carpınca spremler ölebiliyor dedı ıste simir testı aldı haftaya cıkıcakmıs sonuc ama ben eve dönecem dıye kardesın alsın test sonucuna göre ilaç yazarım gerekırse dedı kadın cok iyi telefonunu verdı arıcam sonuc salı cıkıcak kızlar bu nasıl bişey yara nerden cıktı yaaa siz naptınız kız hamıle kalan oldumu

geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda bebiş sahibi olursun canım bu arada iki tane bekliyenizimiz var ama daha belli değil şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…