escales canım ben şindi otomatik hesaplayıca baktım netten ne çıktı biliyonmu
heyyy noldu yaaaa biri bana anlatsın neden kapandı noldu
ayrıca kızlar ıstdayımm dun dr a gittim işte alttan bakılan ultrasonla baktı yarım santım yara varmıs(( gecen haftada gitmiştim ya reglı bitince gel demişti ozmanada karnımdan baktı senın hamıle kalman gereklı dedı bişeyın yok dunde yara var dedı ben dedımkı by hamılelıge engelmı olacak kadar buyukmu yok dedı ama bazan bellı olmuyor oraya carpınca spremler ölebiliyor dedı ıste simir testı aldı haftaya cıkıcakmıs sonuc ama ben eve dönecem dıye kardesın alsın test sonucuna göre ilaç yazarım gerekırse dedı kadın cok iyi telefonunu verdı arıcam sonuc salı cıkıcak kızlar bu nasıl bişey yara nerden cıktı yaaa siz naptınız kız hamıle kalan oldumu
ne çıktı kız hadi söyle beni merakta bırakma anacım
son satı yazdım burdaki verilere göre 4 hafta beş gunluk hamiş mişim :) gelde inan inanmadım ben
anacım hayırlısı inşallah öylesindir canım
bende varım anne olmak İstİuorum ama olmuyooo 4 aydır eŞİm benden bıktı artık bebek sÖzÜnÜ duymak İstemİyormuŞ... Ama benİ hİÇanlamıyoooo
bencede canım.hlyms silik bile çıkarsa çift çizgi hamilesin demektir tatlışım
bende varım anne olmak İstİuorum ama olmuyooo 4 aydır eŞİm benden bıktı artık bebek sÖzÜnÜ duymak İstemİyormuŞ... Ama benİ hİÇanlamıyoooo
hlymms silik çıkmış bak. çok şükür hamilesin bence cnm .. gözünaydın .. inşallah darısı bizlere..
hlymms canım sende otamatik hesaplayıcadan son satı gir bak bakalım ne dicek
bencede canım.hlyms silik bile çıkarsa çift çizgi hamilesin demektir tatlışım
yok be güzelim ne kisti. güzel bi bebiş inşallah.
hlymms canım eğer yarın sonuc kesin net cıkarsa o testi paket yap eşine hediye et bugun gördüm aldım bak bakalım beğenecekmisin de sonra süprizz die bağırr
hlymms sadece kaç haftalık oldugunu sölüyo ben inandıgımdan demedim sadece ben yaptım bana bu verilere göre 4 hafta beş gunluk hamilesiniz yazdı ondan dedim seninkide aynımı die adt tarıhımız aynı ya ondan yoksa inanmıyom ben onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?