Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım ist neresinde bu dr

ben bılırım hg cnm gecmıs olsun ben mavıgozlu bıde rozalın var beklemedeyız cnm

bende varım anne olmak ıstıuorum ama olmuyooo 4 aydır eŞım benden bıktı artık bebek sÖzÜnÜ duymak ıstemıyormuŞ... Ama benı hıÇanlamıyoooo

hlymms silik çıkmış bak. çok şükür hamilesin bence cnm .. gözünaydın .. inşallah darısı bizlere..

bencede canım.hlyms silik bile çıkarsa çift çizgi hamilesin demektir tatlışım

bende varım anne olmak İstİuorum ama olmuyooo 4 aydır eŞİm benden bıktı artık bebek sÖzÜnÜ duymak İstemİyormuŞ... Ama benİ hİÇanlamıyoooo

aramıza h.g. canım kendinden bahsedermisin bize seni tanımıs oluruz yardımcı olabilirsek ben ve arkadaslarım oluruz ne kadarlık evlisin ne zamandır bebiş istiyosun herhangi tedavi filan görüyomusun vs.

bende varım anne olmak İstİuorum ama olmuyooo 4 aydır eŞİm benden bıktı artık bebek sÖzÜnÜ duymak İstemİyormuŞ... Ama benİ hİÇanlamıyoooo

aramıza hg cnm

hlymms silik çıkmış bak. çok şükür hamilesin bence cnm .. gözünaydın .. inşallah darısı bizlere..

bılmıyorum cnm ama ıns oyledır

hlymms canım sende otamatik hesaplayıcadan son satı gir bak bakalım ne dicek

kız o nerden bılcekmıs ınanma cnm sen onlara

bencede canım.hlyms silik bile çıkarsa çift çizgi hamilesin demektir tatlışım

cnm yarın tekrar yapıcam korkuyorum ya kıst falan olmasın

hlymms canım eğer yarın sonuc kesin net cıkarsa o testi paket yap eşine hediye et bugun gördüm aldım bak bakalım beğenecekmisin de sonra süprizz die bağırr

hlymms sadece kaç haftalık oldugunu sölüyo ben inandıgımdan demedim sadece ben yaptım bana bu verilere göre 4 hafta beş gunluk hamilesiniz yazdı ondan dedim seninkide aynımı die adt tarıhımız aynı ya ondan yoksa inanmıyom ben onlara

yok be güzelim ne kisti. güzel bi bebiş inşallah.

ya aslında klom kullananlarda kıst oluyomus bıde soyle dusunuyorum catlamadıgı zaman kıste donusuyomus ama bana catlatma ıgnesı yaptılar yanı yumutam catladı

hlymms canım eğer yarın sonuc kesin net cıkarsa o testi paket yap eşine hediye et bugun gördüm aldım bak bakalım beğenecekmisin de sonra süprizz die bağırr

valla cnm aksamdan berı garıp garıp bakıyoruz bırbırımıze ınanmak ıstıyoruz ama emın olamıyoruz garıp besey yanı
aslında ben sole bısey dusunuyorum bıdemet cıcegı ısterıne yollayıp ustunede su notu yazmayı dusunuyorum dunyanın en tatlı en yakısıklı ve en sanslı babasına dıye ama bakalım sonuc ne olacak

cnm o zaman sen benım ıcın bakabılırsmısın ben sımdı arayıp bulana kadar son adet tarıhım 8 mart cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…