ya aslında klom kullananlarda kıst oluyomus bıde soyle dusunuyorum catlamadıgı zaman kıste donusuyomus ama bana catlatma ıgnesı yaptılar yanı yumutam catladı
valla cnm aksamdan berı garıp garıp bakıyoruz bırbırımıze ınanmak ıstıyoruz ama emın olamıyoruz garıp besey yanı
aslında ben sole bısey dusunuyorum bıdemet cıcegı ısterıne yollayıp ustunede su notu yazmayı dusunuyorum dunyanın en tatlı en yakısıklı ve en sanslı babasına dıye ama bakalım sonuc ne olacak
cnm o zaman sen benım ıcın bakabılırsmısın ben sımdı arayıp bulana kadar son adet tarıhım 8 mart cnm
canım sen bu verilere göre 4 hafta üç gunluk hamilesin bebeğinizin muhtemel doğum tarihi aralık 13 2009
canım çok güzel bi süpriz olur ama yüzünün o halini görmek isterim ben o tepkiyi görmek başka bi duygu canım ama inş güzel süprizini yaparsın yarın
sagol cnm demek ole hadı hayırlısı
kızlar su yazıyı bı okuyun
APRANAX isimli ilaç ile ilgili...
> Vatandasin biri, haftasonu
> arkadasinin evine gidiyor.
> Çok basi agridigindan, arkadasi ona bir >
> Apranax veriyor. Vatandas yutmadan önce ilacı ağzinda çigniyor, bir
> kaç dk. sonra suurunu kaybediyor. Çevresindekileri tanimamaya
> basliyor. Apar topar hastaneye kaldiriyorlar ve orada anlasiliyor ki;
> sebep beyin kanamasi...
> Nedeni ise, doktorlarin açiklamalarina
> göre; agrikesicilerin özellikle Apranax ve türevlerinin çignenmesi ya
> da ağizda bekletilmesi
> apranax,aprol, aprowell, naprosyn, napradol,
> kapnax, apraljin, aleve synax, oprax (kisaca etken maddesi naproksen
> sodyum olanlar) çignenince; etken madde beyne çok hizli nufuz ediyor
> ve ölümcül Sonuçlara yol açabiliyormus.Amman dikkat..
hadi hayırlısı canım benimki son sat altı martti ondan iki günlük fark var aramızda bakalım ama bu dönemi beklemek çok zor yaa ya olsun adt yada olmasın bize hemen belli etsin yaa off valla ben bugunden sonra takarım kafam galiba son haftalara gelince öle oluyom napımm giii
mavıgozlu kıız bızden baska kımse kalmadı
ben bırazdan cıkıcam cnm yarın gorusuruz artık heran cıkabılırım yazamazsam kusura bakmayın
cnm sen ıstanbullumusun yoksa orayamı evlendın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?