Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım çok güzel bi süpriz olur ama yüzünün o halini görmek isterim ben o tepkiyi görmek başka bi duygu canım ama inş güzel süprizini yaparsın yarın

canım sen bu verilere göre 4 hafta üç gunluk hamilesin bebeğinizin muhtemel doğum tarihi aralık 13 2009

canım çok güzel bi süpriz olur ama yüzünün o halini görmek isterim ben o tepkiyi görmek başka bi duygu canım ama inş güzel süprizini yaparsın yarın

belkı cıcegı evde verırım ıs yerıne gondermek sorun burda bne ılcedyım bılmıyorumda

sagol cnm demek ole hadı hayırlısı

hadi hayırlısı canım benimki son sat altı martti ondan iki günlük fark var aramızda bakalım ama bu dönemi beklemek çok zor yaa ya olsun adt yada olmasın bize hemen belli etsin yaa off valla ben bugunden sonra takarım kafam galiba son haftalara gelince öle oluyom napımm giii

kızlar su yazıyı bı okuyun
APRANAX isimli ilaç ile ilgili...

> Vatandasin biri, haftasonu
> arkadasinin evine gidiyor.
> Çok basi agridigindan, arkadasi ona bir >
> Apranax veriyor. Vatandas yutmadan önce ilacı ağzinda çigniyor, bir
> kaç dk. sonra suurunu kaybediyor. Çevresindekileri tanimamaya
> basliyor. Apar topar hastaneye kaldiriyorlar ve orada anlasiliyor ki;
> sebep beyin kanamasi...
> Nedeni ise, doktorlarin açiklamalarina
> göre; agrikesicilerin özellikle Apranax ve türevlerinin çignenmesi ya
> da ağizda bekletilmesi
> apranax,aprol, aprowell, naprosyn, napradol,
> kapnax, apraljin, aleve synax, oprax (kisaca etken maddesi naproksen
> sodyum olanlar) çignenince; etken madde beyne çok hizli nufuz ediyor
> ve ölümcül Sonuçlara yol açabiliyormus.Amman dikkat..

evet canım öle oluyomus ben daha önce bi yerde okumustum bunu

evet cnm ya ınsan cok sabırsızlanıyor

ben bırazdan cıkıcam cnm yarın gorusuruz artık heran cıkabılırım yazamazsam kusura bakmayın

hoşbulduk kızlar valla doğru bildiniz geçmişi okuyordumkaydirigubbakcemile3
hlymms çok sevindim canım inşallah hamilesindir valla benim içime öyle doğuyor kesin hamilesin silik çıkmış ama netleşecek inşallah yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…