Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ooyy kurban olurum ben küsermiyim kıs sana aşk olsun :1hug:
geçmişle ilgili bir sorunum var canım da onu halletmeye çalışıyom :çok üzgünüm:

canım sorunun var banada anlatırmısın bu arada kiminle sorunun var ve ne yapıyorsun geçmişte bu sorunun için bazı sayfaları silmişler kapalıydı ya silmişler öle açmışlar

dilnurcum geçmiş gecmişte kalır sen geleceğe bak daha fazla üzme kendini kapat ne ise sorun takma salla gitsin olmuş bitmiş bundan ders almak lazım demi

dilnurcum geçmiş gecmişte kalır sen geleceğe bak daha fazla üzme kendini kapat ne ise sorun takma salla gitsin olmuş bitmiş bundan ders almak lazım demi
Ben kapattım zaten canımda o kapatmamakta ısrarlı saldırılar devam etmekte ama artık ben susuyorum ne yaparsa yapsın benim için bu olay kapandı oyüzden kimdir nedir hiçbirşey anlatmıcam ok.tatlım boşverin ağzımızın tadı kaçmasın

bu arada hlymms test yapmış nira silik çıkmış hamile olma olasılığı yüksek :teytey:

escales ben beceremiyom kıı bu örgü işini yani kazak falan yapamıyom örmeye örüyomda kolunu boynunu birtürlü beceremiyom çok pot duruyo söküyom söküyom sonrada ip eskiyip gidiyo -tatlicadiarzu-

selam escales nasılsın canım ne ipi bu? örgü mü yapıyorsn?selam dil_nur naber?
gülüm ben bir sene önce tüylü simli ipleri bilirmisin onlardan yatak örtüsüne başladım birinci ipini bitirdim bir arkadaşıma para verdim ikinci ipi alsın diye onu bekledim ve sonunda ben gidip aldım istediğimi onun sevdasındayım buaralar.
keşke yakın olsaydık da görüşme imkanımız olsaydı seni tanımak isterdim canım bu arada neden escales anlamı ne bunun canım :1hug:

mavi_gözlüm bende seni tanımak isterdim valla ismimin anlamını erkek kardeşim söylemişti prenses anlamına geliyormuş bir aralar bir yere üyerken kardeşim abla bundan kayıt ol anlamıda bu demişti bende halen bu ismi kullanıyorum.hihoyyythihoyyyt

canım sıra bana geliyo bende şüpheli listesindeym şimdilik birkaç günlük diyelim bi beş gün gecsin öle belli olur inş hayırlısı :dance::dance::dance:

isim gibi duruyo canım ama anlamı çok güzell anacımm :1hug:

escales ben beceremiyom kıı bu örgü işini yani kazak falan yapamıyom örmeye örüyomda kolunu boynunu birtürlü beceremiyom çok pot duruyo söküyom söküyom sonrada ip eskiyip gidiyo -tatlicadiarzu-

o konularda bende pek becerikli değilim canım işte ilk defa örgüye 2 seneden beri başladım öğrenmeye çalışıyorum daha

canım hg. yok canım konuşamadık daha doğrusu görüşmedik. kayınvalidem biraz ima etti tel. de ama ben yüzyüze gelmeden konuşmak istemedim. ama karar verdim anlatcam.. sen nasılsın tatlım?süprizzzzz

iydir canım ben de ne yapayım işten yeni geldim bilgisayarda çalışıyorum bir yandan da sizinle muhabbet ediyorum bu ay aşılama öncesi olması için çok dua ediyorum umarım olurda doktorlardan kurtulurum kadın olmak ne kadar zor ya

inşallah canım duaların kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…