Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben hiç örgü felan bilmem canım ne şanslısın ya? çok imeniyorum ama annem öğretmedi zamanında bilerek. kendi bildiği şeylerin ceremesini çok çekmiş de sen bilme dediyasakkelime

nirancım aşılama çok mu zor yani nasıl yapılıyor . enjekte mi ediyolar rahmine anlatsana biraz. canın acıyo mu?

ben hiç örgü felan bilmem canım ne şanslısın ya? çok imeniyorum ama annem öğretmedi zamanında bilerek. kendi bildiği şeylerin ceremesini çok çekmiş de sen bilme dediyasakkelime

ben o konulara aşırı hevesliyim bir şeyi görünce dayanamıyorum birde ben hiç durmam evde sevmiyorum yatmasını kırk yılda bir kere elim boş dururu kafam dağılıyor bu işleri yaptığımda aslında tavsiye ederim nasıl olsa öğrenmenin yaşı yok canım

evet canım elişi kafa dağıtıyor ben bekarkende örerdim anama yelek ördüm havlu kenarları filan şimdide havlu kenarı yapıyom olurda bi gün bi yere hediye götürücek olursam die ondan sonra battaniye örcem kendimede istiyom aslında yatak odama şöle pembeli püsküllü çok güzel durur ayy

nirancım aşılama çok mu zor yani nasıl yapılıyor . enjekte mi ediyolar rahmine anlatsana biraz. canın acıyo mu?

sağol escales inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.
canım aşılamada önce karından günlük iğneler vuruyosun şeker hastaları vuruyor ya o şırıngalarla sonra çatlatma iğnesi tabi bu arada doktor alttan muayenelerle sürekli takip ediyor sonra da bir alet var ya orayı açıyor o takılıyor işte o biraz acı yapıyor özellikle 10 dk kadar takılı kalıyor o zaman biraz acıyor ama çok acılı değil asıl acı ondan önce çektirilen rahim filmi ama ne olsa hepside yine de acı veriyor

hiç deme gitsin evlendiğimden beri sanki evimde yokmuş gibi aklına ne geliyorsa yaptım hoşuma gidiyor bazen eşim bile ya ne bu heves hiç sıkılmıyormusun diyor bak şu 2 ayda 4 tane şal yaptım kardeşime kendime diğer kardeşime arkadaşıma sıkıldım ondan artık diğerine başladım ya birde işte bizim biraz yoğun ve sıkıntılı geçiyor eve gidince düşünmek istemiyorum sorunları öyle yapınca hem eşimle ilgilenebiliyorum hem işlerimle aklımda iş yeri kaybolup gidiyor

bende bu ay yok bir şey gülüm 5 nisanda regli oldum geçsin ondan sonra çalışmalara devam şekerim 11 masyıstada randevu aldım doktora gitcem

ya ben tekrar soruyorum kusura bakma sen ne kadardır bekliyordun doktora daha önce gitmedin mi ben ilk gün sormuştum ama hepinizle aynı gün tanışınca karıştırıyorum canım

kıslaarr bana şindilik müsade anama gidicem ordanda pazara uğrarım sağlıcakla kalın kendinize iyi bakın

canlarım nasılsınız bakim neler oldu öyle ya kız ne yaptınız topiğe bakm:)neyi paylaşamıyorsunuz iyiki bi girmedik iki gün he kulaklarınızı çekecem sizin çok üzdünüz beni topiğin kapanmasından ziyade sizin tartışmanız beni üzdü nolur birbirinizi üzmeyin şu kısacık dünyada neyi paylaşamıyacağız umarım barışmışsınızdır bi haber verin nette sorun var geçmişi okuyamadım sizlri çok seviyorum

üzülme belenay abla noluyy ben sustum zaten artık ama olan oldu neyseki çok kızdırmamışız yöneticileri :çok üzgünüm:

ya ben tekrar soruyorum kusura bakma sen ne kadardır bekliyordun doktora daha önce gitmedin mi ben ilk gün sormuştum ama hepinizle aynı gün tanışınca karıştırıyorum canım

canım ben daha yenilerdenim 2,5 aydan beri bekliyoruz biz ama şu var bende düzensizlik vardı ilaç kullandım toparlandım dedim yendiden başladı birazda o yüznde gitcem hemde hormon tsti falan istemişlerdi ozaman yaptırmadım onları yaptırcam canım

hoşgeldin belenaycım bizim topicde ufak problemler vardı sonra düzeldi şükür

canım sen hangi ilacı kullandın bende progetan kullanıyom da işe yarayacakmı bilmiyom valla

tamam canım peki düzensizliğin nedeni için ne dedi doktor

bir şey demedi canım ama benim önceden yoktu üniversiteden sonra oldu okulda ve yurtta şap atıyorlamış yemeklere bizde ister istemez yiyorduk tabi bacaklarımın üst taraflarında tüy falan yoktu benim tüylenme ve reglide olmamaya başladım ozamanlar doktora gittim bir ay ilaç kullanıyordum düzelmeye başlıyordum sonra yeniden başlıyordum anlıyacağın yediğim şep beni mahvetti şekerim.

canım sen hangi ilacı kullandın bende progetan kullanıyom da işe yarayacakmı bilmiyom valla

farlutal verdiler canım bana düzene girmişti 3 aydan beri işte bu ay gecikmeye başladı ya stresten birazda ben antikayım hemen herşeyden etkileniyorum ve vüzcudumada yansıyor anlıyacağın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…