desene haplarda yaramıyor çünkü bende öyle hemen herşeyden etkileniyom anında düzeniö bozuluyo canım yafarlutal verdiler canım bana düzene girmişti 3 aydan beri işte bu ay gecikmeye başladı ya stresten birazda ben antikayım hemen herşeyden etkileniyorum ve vüzcudumada yansıyor anlıyacağın canım
selam belenay ben aranıza yeni katıldım seninle tanışmamıştık sanırım
escales baksana herkes çıkmış bir biz kaldık
ben geldim yeniden. dün duymuştum sizden rus salatasını. onu yaptım. ya bu aşılama zormuş ya..
desene haplarda yaramıyor çünkü bende öyle hemen herşeyden etkileniyom anında düzeniö bozuluyo canım ya
aman Allahtan kk varda havamızı dağıtıyoz sırnaşık şey
rus salatası diyince ben akşam ne yapsam acaba kızlar
ya geçen elmalı kek yaptım dedim de coslamışlar beni. luzumsuz gördüm. halbuki o ara sormuştum da online olanlardan hamile olan varmı diye senağlamaniye ayol ne yaptın öyle
ne yaptında puanını aldılar canım ca merak ettim şimdi özelden atıversene ozaman bişey olmaz :dance:ya şimdi burda akşam için ne yaptığımı sölücem ama geçenki gibi puanımı alırlar diye sesimi çıkaramıyorum.
enteresan ya şaşırdım elmalı kekte ne varki :1shok:ya geçen elmalı kek yaptım dedim de coslamışlar beni. luzumsuz gördüm. halbuki o ara sormuştum da online olanlardan hamile olan varmı diye senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?