Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet canım haklısın öyle şeyler yediriyorlarki insanların sağplığını ve hayatlarını aly üst ediyorlar baksana yediğimiz gıdalar hep hormonlu her şey hileli nasıl bir topşum olduk biz anlamıyorum tüm bunların hesabını kim vercek

farlutal verdiler canım bana düzene girmişti 3 aydan beri işte bu ay gecikmeye başladı ya stresten birazda ben antikayım hemen herşeyden etkileniyorum ve vüzcudumada yansıyor anlıyacağın canım
desene haplarda yaramıyor çünkü bende öyle hemen herşeyden etkileniyom anında düzeniö bozuluyo canım ya
aman Allahtan kk varda havamızı dağıtıyoz sırnaşık şey

selam belenay ben aranıza yeni katıldım seninle tanışmamıştık sanırım

merhaba canım tanıştıkmı hatırlamıyorum ama şimdi tanışmış olduk hoş geldin topiğimize güzel paylaşımlar diliyorum sıcacık bir topiğe geldin bir sürü güzel yüreğin olduğu bir topik bu a.s.a.s.

ya şimdi burda akşam için ne yaptığımı sölücem ama geçenki gibi puanımı alırlar diye sesimi çıkaramıyorum.

anladım canım bak ben de havuçlu ve cevizli kek yapıyorum üzerinede beyaz pasta kreması nefis oluyor

ya geçen elmalı kek yaptım dedim de coslamışlar beni. luzumsuz gördüm. halbuki o ara sormuştum da online olanlardan hamile olan varmı diye senağlama
enteresan ya şaşırdım elmalı kekte ne varki :1shok:
kimisi yemeklerin resmini bile koyuyor ağzımızın suyu akıyo burda -tatlicadiarzu-

kızlar bu puanlar nasıl veriliyor yönetim mi veriyor bir de neye göre veriliyor açıklarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…