Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

enteresan ya şaşırdım elmalı kekte ne varki :1shok:
kimisi yemeklerin resmini bile koyuyor ağzımızın suyu akıyo burda -tatlicadiarzu-
çekemediler mi ne?cokacimcoook

anladım canım bak ben de havuçlu ve cevizli kek yapıyorum üzerinede beyaz pasta kreması nefis oluyor
onu ben de yapıyorum canım çok güzel oluyor. hatta bence önce ona bildiğimiz şerbetle iyice ıslat sonra krema koy daha güzel olur:jeyyar:

kızlar bu puanlar nasıl veriliyor yönetim mi veriyor bir de neye göre veriliyor açıklarmısınız?
puanlarının olduğu kısım varya canım sağda orda terazi işareti var beğendiğin kişinin terazisine tıklıyon yorum penceresi açılıyo yorum yapabilirsin tamam dersin ok ilk denemeyi bende gerçekleştirebilirsin bak ben sana verdim :jeyyar:

yani illaki başlığa uygun mu konuşmalıyız dışına çıkmamamız mı gerekiyor
yok canım ya görmüyon mu bütün gün türlü türlü geyik yapıyoz burda hep aynı konudan konuşsak oda bunaltıyo serbest ol yani burası çok yönlü bir topik kaydirigubbakcemile5

iy ya bence de zaten psikolojimiz çocuk konusun da bozuk biraz rahatlamak için burdayız dediğin gibi aynı konuyu konuşamayız ya sürekli

valla bilmiyom canım karnım acıktı valla cokacimcoook

canım ben uzun zamandır akşam yemeği yemiyorum beslanma şeklini değiştirdim akşamları salata ve meyve o kadar rahatım ki vücudum ağırlaşmıyor boşuna yemekle vücudumuzu yıpratıyoruzcokacimcoook

canım ben uzun zamandır akşam yemeği yemiyorum beslanma şeklini değiştirdim akşamları salata ve meyve o kadar rahatım ki vücudum ağırlaşmıyor boşuna yemekle vücudumuzu yıpratıyoruzcokacimcoook
Ah keşke bende bunu bir alışkanlık haline getirebilsem valla en iyisini yapıyorsun canım ben kışın yedikçe yiyom valla tam 5 kilo aldım şimdide vercem diye uğraşıyom 63 kilo oldum yaw rejimdeyim ama 300 gr vermişim dayanamıyom midem büyümüş galiba sırnaşık şey

angel niye susuyon kıı bugünde kimse yok dimi
bende varmıydım yokmuydum belli değildi bugün uğraşmaktan ama şimdi bomba gibiyim :lepi:

evet canım ben de evlendikten sonra çok aldım özelliklede tedaviler sırasında baktımki arkası kesilmeyecek yemeyi bıraktım başlangıçta çok zor geldi ama şimdi akşam yiyecek olursam rahatsız oluyorum

evet canım ben de evlendikten sonra çok aldım özelliklede tedaviler sırasında baktımki arkası kesilmeyecek yemeyi bıraktım başlangıçta çok zor geldi ama şimdi akşam yiyecek olursam rahatsız oluyorum
evet canım ya yemesem midemin kazıntısından duramıyom birde geç yatmak gibi bir alışkanlığım var ondan aslında bende çalışsam böyle olmazdı hayatımda hiç bu kiloya gelememiştim inşallah yazın daha kolay olur sıcakta yemek canım hiç istemiyo zaten iç suyu iç suyu içim dışım su oluyo yemeğe yer kalmıyo sırnaşık şey

ya hiç sorma ben de 62 kiloya çıktım ve ben de hayatım boyunca 58 i geçmemiştim bir de yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor ve sanırım ben bunu geç fark ettim

evet canım çok haklısın canım ama ben dengesiz besleniyorum saatli saatsiz kesin ondan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…