çekemediler mi ne?cokacimcoookenteresan ya şaşırdım elmalı kekte ne varki :1shok:
kimisi yemeklerin resmini bile koyuyor ağzımızın suyu akıyo burda -tatlicadiarzu-
onu ben de yapıyorum canım çok güzel oluyor. hatta bence önce ona bildiğimiz şerbetle iyice ıslat sonra krema koy daha güzel olur:jeyyar:anladım canım bak ben de havuçlu ve cevizli kek yapıyorum üzerinede beyaz pasta kreması nefis oluyor
puanlarının olduğu kısım varya canım sağda orda terazi işareti var beğendiğin kişinin terazisine tıklıyon yorum penceresi açılıyo yorum yapabilirsin tamam dersin ok ilk denemeyi bende gerçekleştirebilirsin bak ben sana verdim :jeyyar:kızlar bu puanlar nasıl veriliyor yönetim mi veriyor bir de neye göre veriliyor açıklarmısınız?
yok canım ya görmüyon mu bütün gün türlü türlü geyik yapıyoz burda hep aynı konudan konuşsak oda bunaltıyo serbest ol yani burası çok yönlü bir topik kaydirigubbakcemile5yani illaki başlığa uygun mu konuşmalıyız dışına çıkmamamız mı gerekiyor
valla bilmiyom canım karnım acıktı valla cokacimcoookçekemediler mi ne?cokacimcoook
onu ben de yapıyorum canım çok güzel oluyor. hatta bence önce ona bildiğimiz şerbetle iyice ıslat sonra krema koy daha güzel olur:jeyyar:
oldu canım oldu teşekkürler devamını beklerim :jeyyar:tamam canım ben de sana verdim oldu mu acaba
valla bilmiyom canım karnım acıktı valla cokacimcoook
oldu canım oldu teşekkürler devamını beklerim :jeyyar:
bak sana puan verenleride kullanıcı panelinden görebiliyorsun onu biliyorsun demi süprizzzzz
Ah keşke bende bunu bir alışkanlık haline getirebilsem valla en iyisini yapıyorsun canım ben kışın yedikçe yiyom valla tam 5 kilo aldım şimdide vercem diye uğraşıyom 63 kilo oldum yaw rejimdeyim ama 300 gr vermişim dayanamıyom midem büyümüş galiba sırnaşık şeycanım ben uzun zamandır akşam yemeği yemiyorum beslanma şeklini değiştirdim akşamları salata ve meyve o kadar rahatım ki vücudum ağırlaşmıyor boşuna yemekle vücudumuzu yıpratıyoruzcokacimcoook
hayır canım onu da yazda öğreneyim bari tam olsun
Ah keşke bende bunu bir alışkanlık haline getirebilsem valla en iyisini yapıyorsun canım ben kışın yedikçe yiyom valla tam 5 kilo aldım şimdide vercem diye uğraşıyom 63 kilo oldum yaw rejimdeyim ama 300 gr vermişim dayanamıyom midem büyümüş galiba sırnaşık şey
evet canım ya yemesem midemin kazıntısından duramıyom birde geç yatmak gibi bir alışkanlığım var ondan aslında bende çalışsam böyle olmazdı hayatımda hiç bu kiloya gelememiştim inşallah yazın daha kolay olur sıcakta yemek canım hiç istemiyo zaten iç suyu iç suyu içim dışım su oluyo yemeğe yer kalmıyo sırnaşık şeyevet canım ben de evlendikten sonra çok aldım özelliklede tedaviler sırasında baktımki arkası kesilmeyecek yemeyi bıraktım başlangıçta çok zor geldi ama şimdi akşam yiyecek olursam rahatsız oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?