yok canım burdayım ama yemek yapmak için gidiyorum cokacimcoook ayyyyyy çok pardon yemek demicektimkıs size ne oluyor bakim :mymeka:
sakın gitme üzme beni :çok üzgünüm:
nasılsın canım hoşgeldin .herkese mrb ben geldim ay kaç gündür girmedim ne çok konuşmuşunuz öyle amannnn okuyayım dedim ama olmuyoki herkes nasıl bakalım nirancım dilnur benim eşimde öğretmendi geçen seneye kadar şimdi müdür oldu okulda desenize meslektaş çıktık kız
şekerim konu kapandı demiştik lütfen ama .artık bitti gitti unut tamammı .üzme kendini .2 gündür moralim forumda yaşadığım bir sorundan dolayı bozuktuda ondan canım ama iyiyim şimdi ya hiçbirşey keyfimi bozamaz artık hihoyyyt
canım pazartesi günü inşallah hayırlı haberleri ve cinsiyetini müjdelersin bizlere.kızlar merhaba ben geldim ama yine çıkıcam...kan verdim pazartesi sonucu alıcam kısmetse doktora o zaman göstericez. inşallah sonuç güzel çıkar:Saruboceq:
angel_eda,beryal,dilnur,melike25,niran77 asağıda gördüm sizi nasılsınız?
rozalin test yaptın mı canım?
tabi canım haklısın sen ince düşünüyorsun tatlım benim birdaha açılmaz merak etme
bak sinirin geçsin diye sana rep verdim bende isterem ama :jeyyar:
yok canım burdayım ama yemek yapmak için gidiyorum cokacimcoook ayyyyyy çok pardon yemek demicektimkusuruma bakmayın forum ahalisi... hoşçakalaın arkadaşlar :a015:
agresif değilim canım .neyse ben boşa konuşuyorum nasılsa dilnurdan başka takan yok
unuttum canım konuşmuyom ben gerekeni yaptım bukadar moral bozukluğu yeter keyfimize bakalım sende sakin ol bakalım gülüm :1hug:nasılsın canım hoşgeldin .
şekerim konu kapandı demiştik lütfen ama .artık bitti gitti unut tamammı .üzme kendini .
canım pazartesi günü inşallah hayırlı haberleri ve cinsiyetini müjdelersin bizlere.
canım evet biraz ince düşündüm ama doğru olanı da bu bence.
bu arada rep veremiyom bugün niye ki:uhm:
güle güle canım kolay gelsin :1hug:yok canım burdayım ama yemek yapmak için gidiyorum cokacimcoook ayyyyyy çok pardon yemek demicektimkusuruma bakmayın forum ahalisi... hoşçakalaın arkadaşlar :a015:
tamama canım ekledim hayırlısı olsun inşallahselam herkese...
beryalcim bayadır takılıyorum buraya ama fırsat bulup söyleyemedim,şu an karar aşamasındayız ama bir ara beni de ekle istersen listeye...
tamam kıs indir oklavayı nohutun korkacak şimdi yavruşum benim bak nasılda bakıyo :ecrin_bebek:
benim yumurtlama sorunum varmış canım düzensiz adet oluyorum şimdi progestan kullanmaya başladım iştedil_nur senin durumun neydi tam olarak hatırlayamadım ben,tedavi görüyordun sanırım
oy canım benim onlarda dinler sen merak etme nohutum nasıl ondan haber vertamama canım ekledim hayırlısı olsun inşallah
okey indirdim zaten artık karışmıycam .senden başka takan olmadı beni.:1hug:
benim yumurtlama sorunum varmış canım düzensiz adet oluyorum şimdi progestan kullanmaya başladım işte
benim yumurtlama sorunum varmış canım düzensiz adet oluyorum şimdi progestan kullanmaya başladım işte
beryal özel mesajını okur musun?
sağol canım artık ben kapttım cvp yok kötükedihüsookudum canım ama hiç hoşuma gitmedi bir kaç bir şey yazacam ve canık artık bu konuyu bende kapatacam bizim burada ortak bi amacımız var demi ve hepimiz kocaman yaşını başını almış insanlarlarız ben inanamadım amacı neki yani çok ayıp yazık diyorum sadece anlamsız canım sen üzülme biz her zaman hakılının yanındayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?