Aman boşver tatlım artık konuşmuyom geçmiş geçmişte kaldı salla gitsin :teytey::teytey:aa ne olduki canım
bende biraz daha yaşlı düşünmüştüm ama gençmiş canım benimkide 25 yaşındakız dilnur benimkide bu yıl 6. senesi ve 27 yaşında ve bende 22 yaşındayım herkes müdür ve hanımı diyince hele yeni tanışacağımız insanlar diyolarki sizden bahsedince bizde dedik acaba kaç yaşındalar yaşlı bişey sanıyoduk diyolar
ay düzeltiyorum görmemişim adımı birden bende iyice alıngan oldumkızlar merhaba ben geldim ama yine çıkıcam...kan verdim pazartesi sonucu alıcam kısmetse doktora o zaman göstericez. inşallah sonuç güzel çıkar:Saruboceq:
angel_eda,beryal,dilnur,melike25,niran77 asağıda gördüm sizi nasılsınız?
sumos canım nasılsın?sınavın nasıl geçti?
hlymms hamile misin canım hadi inşallah:teytey:
rozalin test yaptın mı canım?
hakcam pek iyi değildi vallaha en fazla belki 4 ders geçerim okadar iyiyim çok şükür bildiğin gibi canım sen nasılsın bebiş nasıl
canım yarın yine sabahtan ilk idrarınla yap bence hamilesin ama sen yap tam emin olalaım .mendil elimizde bekliyoruz ayyy mendil deyince saram geldi aklıma kıyamamm yaa hemen çekerdi halay başını.ıyı cnm ben dun test yaptım amaaaaaa
hoşgeldin canımselam kızlar açılmış burası ne güzel çok şükür..
canım geçmiş olsun .merak etme o yaralr hemen yakılıyo ve çabuk iyileşiyo.umarım test sonuçlarında iyi çıkar korkma sakın önemli birşey değil .öpüyorum .allah şifanı versinheyyy noldu yaaaa biri bana anlatsın neden kapandı noldu
ayrıca kızlar ıstdayımm dun dr a gittim işte alttan bakılan ultrasonla baktı yarım santım yara varmıs(( gecen haftada gitmiştim ya reglı bitince gel demişti ozmanada karnımdan baktı senın hamıle kalman gereklı dedı bişeyın yok dunde yara var dedı ben dedımkı by hamılelıge engelmı olacak kadar buyukmu yok dedı ama bazan bellı olmuyor oraya carpınca spremler ölebiliyor dedı ıste simir testı aldı haftaya cıkıcakmıs sonuc ama ben eve dönecem dıye kardesın alsın test sonucuna göre ilaç yazarım gerekırse dedı kadın cok iyi telefonunu verdı arıcam sonuc salı cıkıcak kızlar bu nasıl bişey yara nerden cıktı yaaa siz naptınız kız hamıle kalan oldumu
canım 4 ay olmuş acele etme bence korunmadan 1 yıl ilişkide bulunursanız ve bebek olmazsa o zaman tedaviye ihtiyaç var sen çalışmalara devam et .adet olup bitsin onu takip edeen 2 hafta gün aşırı ilişkide bulunun .bende varım anne olmak İstİuorum ama olmuyooo 4 aydır eŞİm benden bıktı artık bebek sÖzÜnÜ duymak İstemİyormuŞ... Ama benİ hİÇanlamıyoooo
selam canımselam kızlar
rus salatası diyince ben akşam ne yapsam acaba kızlar
anladım canım bak ben de havuçlu ve cevizli kek yapıyorum üzerinede beyaz pasta kreması nefis oluyor
Ay ay kızma hoşgeldin agresif hamişim benim naber Şenizkızlar cidden kızmaya başlıyorum ama şu yemek olayını kapatalım artık kaç oldu yazıyorum ama kimse takmıyo burda hamileler de unutmayalım lütfen .:mymeka::mymeka:
Allah başarılarını daim etsin canımŞenizkızlar en kıdemlisi benim galiba benim 10. yılım
kızlar cidden kızmaya başlıyorum ama şu yemek olayını kapatalım artık kaç oldu yazıyorum ama kimse takmıyo burda hamileler de unutmayalım lütfen .:mymeka::mymeka:
Ay ay kızma hoşgeldin agresif hamişim benim naber Şeniz
tabi canım haklısın sen ince düşünüyorsun tatlım benim birdaha açılmaz merak etmecanım benim hoşbulduk .ama cidden sinirleniyorum .benim hiç canım çekmez ama yazık belki diğer arkadaşlar okur ve canları çeker düşünülmesi gerekir .kendi başlarına gelince anlıycak arkadaşlar ama biraz daha hassas olabilirler ve daha önce çok kez yazdım bu konuyu yemek konusu açmayın diye .inan benlik birşey değil ben diğer kızları düşünüyoum günah ama dimii yaaa:teselli:
ben de hazırlanıyorum kpssye ve tezime hazırlanıyorumangelcım valla Allah kolaylık versin canım benimde KPSS ye hazırlanmam gerek ama çalışamıyorum ya kafa gitti bende Çok üzgünüm çoook
mimarlıktayım ben.sen demi ben de çalışıyordum ama çok sıkıldım bıraktım sen hangi bölümdesin zor mu?
çok agresifsin nie?sengözlerimebaksanabkızlar cidden kızmaya başlıyorum ama şu yemek olayını kapatalım artık kaç oldu yazıyorum ama kimse takmıyo burda hamileler de unutmayalım lütfen .:mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?