yine çabucak gidiyon be hakça :çok üzgünüm:kızlar ben geldim ve gidiyorum görüşmek üzere...
hlymms canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı. benide halaya bekleyinnn...
ya geçen elmalı kek yaptım dedim de coslamışlar beni. luzumsuz gördüm. halbuki o ara sormuştum da online olanlardan hamile olan varmı diye senağlama
canım hamileler sonradan geçmişi okuyupta görebiliyolar unutmaklava:
hoşgeldin canım :1hug:selam herkese...
beryalcim bayadır takılıyorum buraya ama fırsat bulup söyleyemedim,şu an karar aşamasındayız ama bir ara beni de ekle istersen listeye...
artık bişey demiyorum.. hiç hoşuma gitmiyor bu tavırlar. o yüzden bi daha bu mevzuya dahil olmak istemem. kafasına göre herkes hassaslık yapıyor nedense?:1ninca:canım hamileler sonradan geçmişi okuyupta görebiliyolar unutmaklava:
hayırlısı olur inş hakcacım kızlar size bir şey soracam hani ben ara kanama demiştim ya o bitti pazar günü bitti ama tam adetim kadar sürdü ben kesin adet oldum diye düşünüyorum normalde ayın 10unda olacaktım yani cuma günü dr yine olursun dedi biz çalışmalara yine başladık sizce tutarsa şimdi adet olurmuyum ki
güle güle canım a.s.ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın
hoşgeldin canım :1hug:
üzülme canım ben çok iyiyim ve size birdaha bunu yaşatmıcam merak etme artık cvp yok iki kuruşluk keyfimiz var oda kaçmasın dimi ama :lepi:naber canım nasılsın?
dünkü durum için çok üzüldüm,umarım tekrar yaşanmaz, :çok üzgünüm:
her neyse niyetim tekrar açmak değil yanlış anlamasın kimse.
progestan kullanıyorum canım ben yumurtaları geliştiriyomuş birde adeti düzenliyomuş sana ne vermişticanım dr banada ilaç verdi ama ben kullanmadım çünkü ilk defa oluyo bende şimdiden kullanıpta alıştırmak istemedim
kıs size ne oluyor bakim :mymeka:artık bişey demiyorum.. hiç hoşuma gitmiyor bu tavırlar. o yüzden bi daha bu mevzuya dahil olmak istemem. kafasına göre herkes hassaslık yapıyor nedense?:1ninca:
ya dilnurrrr ne olur banada anlatın ne oldu ben çok merk ettim ne olurrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?