Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

oy canım benim onlarda dinler sen merak etme nohutum nasıl ondan haber ver Şeniz

canım şimdi okuyacam hoşbulduk beryalcim nasılsın bakalım bebişimiz nasıl canım
canlarım bebişim iyiy allaha şükür dün 2li testimizde yapıldı .sonuçlar haftaya çıkacak .

canım nasılsın .nasıl gidiyo hamilelik

canım sen hamileydin demi:uhm:
ne bileyim önümüzdeki ay belli olcak işe yararmı bende yaramazmı
bende adet düzensizliği var olmazmı genelde adet olamıyorum 2 ayda 2,5 ayda falan oluyo

dilnur bu evlilik takvimini nasıl yapıyonuz banada söyleyin ne olurr
geçen sordum kimse yardımcı olmadı

hani ben umut listesine eklermisiniz beniŞeniz

dilnur bu evlilik takvimini nasıl yapıyonuz banada söyleyin ne olurr
geçen sordum kimse yardımcı olmadı
canım önce bir ticker sitesinde takvimi oluşturuyosun sonra profilimi düzenle seçeneğine girip adresei kontrol cetveline kopyalıyosun canımkaydirigubbakcemile5

canım sen hamileydin demi:uhm:
ne bileyim önümüzdeki ay belli olcak işe yararmı bende yaramazmı
bende adet düzensizliği var olmazmı genelde adet olamıyorum 2 ayda 2,5 ayda falan oluyo

kime gidiyosun özele mi.Umarım sende işe yarar. Ben o dr. bıraktım zaten daha sonra başka dr. geçtim.Çok şükür şimdi hamileyim.:CüvCüv:

ADET OLAMAYAN ARKADAŞLAR,karaağaç kökünü kaynatıp içmek iyi geliyormuş,düzene girmesine katkısı varmış,aklınızda bulunsun!
bu yolla hamile kalan iki kişi tanıyorum a.s

angel ve beryal ne yapıyonuz kızz barışım bakim kaydirigubbakcemile
bu topiğin başında bi lanet dolanıyo ama :tomato:

valla arkadaşlar ben özürümü diledim özel mesajla.burayı daha fazla kirletmemek adına.bu yapılanın gereksiz olduğunu söledim ve barışmak istedim. ama beryal sanırım istemiyor. napalım. ama artık kapattım ben bu konuyu. üzerime düşeni yaptım.kimseyide üzmek istemem. o yüzden sizler de kusuruma bakmayın. şimdi çıkyorum. sonra görüşürüz. kızlarrrrrrrr hihoyyyt

canım nasılsın .nasıl gidiyo hamilelik[/QUOTE]

şu anda bi sorun yok cuma günü kontolüm var bakalım.4.Ayımda bitse şu bulantılardan sıkıldım çok onun dışında herşye iyi gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…