niye kimse cevap vermiyosenağlama
selam kızlar ben geldim
yada hamile olan bayanlar sizler tedavi gördünüzmü hangi ilaçları kullandınız ben menogon kullanıcam adetimin 5 günü
beryal hamileliğin çok güzel allah kucanada almayı nasip etsin.bişey sormak istiyorum sen tedaviylemi gebe kaldın nası oldu normal yollamı yada
canım ben yumurtlama ilaçları kullandım ve sonra adetimin 12 inci günü çatlatma iğnesi vuruldum . ovıtrelle çatlatma .iğnesi ve rabbim meleğimi yolladı.inşallah alllahım sanada yollar tez zamanda meleğini.yada hamile olan bayanlar sizler tedavi gördünüzmü hangi ilaçları kullandınız ben menogon kullanıcam adetimin 5 günü
hayırlısı olsun canım 12 haftalıkken 2 li test oluyo unutma sakın
hoşgeldin rufeydecim naber canım Şeniz
kızlar hoşgeldiniz ben varım burdayım huhuuu
ve nohutum var
te resmime mi baktın canım sağol. bn çatlatma iğnesi vurularak hamile kaldım canım . OVITERLLE adlı iğne vuruldum .
kızlar çok saolun süpriz mucize ben ganophene ve klomen kullandım yumurtalımı kıpırdatmadı bile menogonu bi ay kullandım 3 kutu işe yaradı ama bebek olmadı şimdi adeti bekliyorum 5 günü tekrar menogo sabah akşam iğne off off
canım glukofen ilacını bende içtim ve halen içiyorum bu ilaçları sürekli içmen lazım ben 7 ay kadar içtim sabret tatlım .devamlı iç ilaçlarını bırakma sakın
üzülme canım ya herşeyde vardır bir hayır tedavini ol sıkma canını :1hug:sizlerde selam arkadaşlar hb.. pek iyi sayılmam şimdi drdan geliyorum prolaktinim yükselmiş dostinex diyre bi hap verdi bu ayda boşa gidecek yanisenağlamasenağlamasenağlama
kızlar çok saolun süpriz mucize ben ganophene ve klomen kullandım yumurtalımı kıpırdatmadı bile menogonu bi ay kullandım 3 kutu işe yaradı ama bebek olmadı şimdi adeti bekliyorum 5 günü tekrar menogo sabah akşam iğne off off
üzülme canım ya herşeyde vardır bir hayır tedavini ol sıkma canını :1hug:
ganaphone bendede bi etki yapmadı menogon kullandım peşine 8-9 tane ama ben günde bir iğne yiyodum.3 ay bu şekilde devam etti.Benimde olmadı bebğim aşılama yapmaya karar verdik dr. bu ilaçlara ara vermek istedi çok kullanmamı istemedi vücuduna bu ilaçların yan etkisi çokmuş.Benim bu dönem saçlarım çok döküldü ilaçlardanmı sıkıntıdan onu bilemiyorum.Dr. artı kilo vermemide istedi benden.ardından 3 ay tedaviye ara verdik bu dönemde glucophage diye bi hap verdi hergün 3 ay içmem için.Ben ilaç bitince sinirlenip dr. ilacı bıraktım olmazsa olmaz kafayı yicem artık dedim.Bi sonraki ay hamile kalmışım haberim bile olmadı öğrendiğimde bebişim 1,5 aylık olmuştu bile... İnşallah tez zamanda sende kucağına alırsın.Ümidini yitirme hiç.:CüvCüv:
ben anadolu yakasındayım canım maltepe de oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?