Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryal hamileliğin çok güzel allah kucanada almayı nasip etsin.bişey sormak istiyorum sen tedaviylemi gebe kaldın nası oldu normal yollamı yada

te resmime mi baktın canım sağol. bn çatlatma iğnesi vurularak hamile kaldım canım . OVITERLLE adlı iğne vuruldum .

yada hamile olan bayanlar sizler tedavi gördünüzmü hangi ilaçları kullandınız ben menogon kullanıcam adetimin 5 günü
canım ben yumurtlama ilaçları kullandım ve sonra adetimin 12 inci günü çatlatma iğnesi vuruldum . ovıtrelle çatlatma .iğnesi ve rabbim meleğimi yolladı.inşallah alllahım sanada yollar tez zamanda meleğini.
hayırlısı olsun canım 12 haftalıkken 2 li test oluyo unutma sakın

zaten 3 hafta önce gittiğimde bu hafta için gelmemi istei dr. testler var dedi.sanırım test için çağırdı oda. Ama bu arada bebişimide görücem bakalım napıyo.Ekim anneleri topiğindeki arkadaşların bi çoğu cinsiyetlerini öğrenmişler 2 li testte inş. benimkide gösterir.[/QUOTE]

canım benim de belli olmadı cinsiyeti inşallah 1 ay sonra belli olur.

kızlar çok saolun süpriz mucize ben ganophene ve klomen kullandım yumurtalımı kıpırdatmadı bile menogonu bi ay kullandım 3 kutu işe yaradı ama bebek olmadı şimdi adeti bekliyorum 5 günü tekrar menogo sabah akşam iğne off off

canım glukofen ilacını bende içtim ve halen içiyorum bu ilaçları sürekli içmen lazım ben 7 ay kadar içtim sabret tatlım .devamlı iç ilaçlarını bırakma sakın

canım glukofen ilacını bende içtim ve halen içiyorum bu ilaçları sürekli içmen lazım ben 7 ay kadar içtim sabret tatlım .devamlı iç ilaçlarını bırakma sakın

çok saol çok teşekkür ederim 3 yıl oldu bebek istiyorum ben yaa bide senede bir adet görüyorum düzene girmesi için menogon verdi yumurtam yokmuş hiç

ganaphone bendede bi etki yapmadı menogon kullandım peşine 8-9 tane ama ben günde bir iğne yiyodum.3 ay bu şekilde devam etti.Benimde olmadı bebğim aşılama yapmaya karar verdik dr. bu ilaçlara ara vermek istedi çok kullanmamı istemedi vücuduna bu ilaçların yan etkisi çokmuş.Benim bu dönem saçlarım çok döküldü ilaçlardanmı sıkıntıdan onu bilemiyorum.Dr. artı kilo vermemide istedi benden.ardından 3 ay tedaviye ara verdik bu dönemde glucophage diye bi hap verdi hergün 3 ay içmem için.Ben ilaç bitince sinirlenip dr. ilacı bıraktım olmazsa olmaz kafayı yicem artık dedim.Bi sonraki ay hamile kalmışım haberim bile olmadı öğrendiğimde bebişim 1,5 aylık olmuştu bile... İnşallah tez zamanda sende kucağına alırsın.Ümidini yitirme hiç.:CüvCüv:

senin adına çok mutlu oldum hatta ağlayabilirim gözlerim doldu allahım herkeze her isteyene nasip etsin ewt ne olursa olsun tedaviyi bırakmıycam.allah çok büyük

üzülme canım ya herşeyde vardır bir hayır tedavini ol sıkma canını :1hug:

hayırlısı olsun napalım dr dan gelirken yollarda aglayacaktım nerdeyse daha önce hormonlarım normaldi benim ama şimdi böyle olunca çok üzüldüm neyse şimdi biraz daha iyiyim napalım kaderimiz neyse o olaak biz istemeye devam edelim de hayırlısıyla olur inşallah

ist neresinde oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…