- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
fıstık burdayım.sana özelden mesaj atcaktım aslında.nasılsın bitanem.diğer kızlar size de mrb
80 tl mi yuhh ben çatlatma iğnemi 10-12 tl falandı yanlış hatırlamıyosam o ne iğnesiymiş öle menogon pahalıydı baya ama çatlatma iğnesi değildi.Şaşıdım
mrb iklimtuanacım.hb.1 haftalık üyeyim pek kimseyi tanımıyorum.biraz kendimden insanlarla dertleşeyim diye kaydoldum buraya.manevi olarak çook etkileniyorum bu durumdan.çok fazla üzülüyorum.
hayırdır canım?bana didin dimi güzelim yaz özelden yaz genelden yaz yazda fark etmez yaz gitsin:lepi:
ay biraz saçmaladım galiba ya moralim bozuk ya ondan-tatlicadiarzu-
yarın gidiyim eczacıma alıyım getirtiyim o iğneyi bililendirdiğin içi çok saol allah razı olsun canım
evet canım 80 tl ne yapalım doktor bu iyi iğne bul ve vurul dedi ben buldum aldım ve vuruldum şimdide hamileyim ama değdi.inşallah darısı isteyen herkesin başına.
bebiş için herşeye değer tatlım .ayıp söylemesi ben 3 aylık hamileyim masrafım 2 milyarı geçti .olsun bebişim sağlıklı olsun para sorun değil .ne yapalım .bebiş için herşeye katlanıyoz.
yarım santım yara cokmu kızlar yaaaa aranızda bu yarası ıyı olup hamıle kalan varmı birde yaranın iyileşme süreci nedır
fıstık burdayım.sana özelden mesaj atcaktım aslında.nasılsın bitanem.diğer kızlar size de mrb
beryalcim sen nasılsın tatlım nohutun nasıl kendi derdimden hatrını sormayı unuttum kusura bakma canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?