Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

offff iyide cnmm ben eve dönuyorum hsonu kadın dersekı yakılacak ben otrdugum yerde gidemem gene malum mallar denk gelmişti baksana adam bakmadıkı yarayı görsun cok sinirlendım gitti zamanlarım boşa.ilaçla gecer dedı sankı yanlış anlmadıysam cok üzğünüm kızlar bu ayda gitti ..napıcam yaaaaa cok canım sıkkınnn inanılmaz hemde bu ay hep koruncakmıyım şimdi .birde anlamadıgım su ee yarayı gördu neden ilaç yazmak için simirin sonucunu bekledı.ne alaka yanııı ama yakılcak falanb demedıııı off yaaaa işte ocakta gittigim dr böle baksa iyi olmsutum ona cok beddua ettım

80 tl mi yuhh ben çatlatma iğnemi 10-12 tl falandı yanlış hatırlamıyosam o ne iğnesiymiş öle menogon pahalıydı baya ama çatlatma iğnesi değildi.Şaşıdım

evet canım 80 tl ne yapalım doktor bu iyi iğne bul ve vurul dedi ben buldum aldım ve vuruldum şimdide hamileyim ama değdi.inşallah darısı isteyen herkesin başına.
bebiş için herşeye değer tatlım .ayıp söylemesi ben 3 aylık hamileyim masrafım 2 milyarı geçti .olsun bebişim sağlıklı olsun para sorun değil .ne yapalım .bebiş için herşeye katlanıyoz.

kızlar merhaba
şükür topiğimiz açılmış..
bende işlerden daha yeni girme fırsatı buldum
nasıl keyifler herkes iyidir inşallah....
özledim burayı yaaaaa.s.

mrb iklimtuanacım.hb.1 haftalık üyeyim pek kimseyi tanımıyorum.biraz kendimden insanlarla dertleşeyim diye kaydoldum buraya.manevi olarak çook etkileniyorum bu durumdan.çok fazla üzülüyorum.

haklısın ama dertler ahh dertler

sumos nbr cnmmm hamıle kaldınmı ben yokken napıyon sorma bendede yara cıktı cok sinirlendım inanılmaz sinirliyim
yenı kızlarr hepınız hoşgeldiniz

yarım santım yara cokmu kızlar yaaaa aranızda bu yarası ıyı olup hamıle kalan varmı birde yaranın iyileşme süreci nedır

olsun olsunda benimde 1 milyarı bulmuştur ki menogon bu malum ama değer ne olursa olsun olsunda

yarım santım yara cokmu kızlar yaaaa aranızda bu yarası ıyı olup hamıle kalan varmı birde yaranın iyileşme süreci nedır

canım yaran iyileşmeden hamile kalma sakın korunma ama çaresine bak .doktoruna de ben hamile kalmak istiyorum ne yapabiliriz bu yara için de .dondursun yada yaksın .ama hemen müdahele atsin yaraya.bekleme ki iyileş hemen bebiş çalışmalarına geç.canım benim arkadaşım da yaktırdı acımıyomuş ve 1 aya kadar tamamen normale dönmüş herşey.merak etme .

kızlar benim kocacım geldi yemek hazırlamam lazım çok öpt sizleri görüşmek üzere

ben gene geldim kızlar napıyorsunuz oh oh baya kalabalıklaşmış arkaşalar hepiniz hoşgeldiniz a.s.

beryalcim sen nasılsın tatlım nohutun nasıl kendi derdimden hatrını sormayı unuttum kusura bakma canım yaa

iyiyim canım nohutum da iyi teyzesi 7 cm olmuş ve dün 2 li testimiz oldu inşallah iyi çıkar sonuçlarımız.haftaya belli olacak .
canım sende üzülme tedavine devam et sakın üzülme gelecek meleğin ben biliyorum

beryal sorma konyada ders olmasa ben salıya kadarda istanbulda kalacaktım akdın belkı halleder ıyı biri kardesım doktoru.yada dersı ekeyım napğıyım öbur hafta giderım beklıyımmmı yaaa akıl verın kızlar cok üzğünummmm inanılmaz ne gusle ılk gidince gebe kalman gerekıyr demişti nasıl sevınmıstım sonra yara var dedı yıkıldım cok şükürrr ama gitti en az 1 ayyyy gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…