Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

çok saol çok teşekkür ederim 3 yıl oldu bebek istiyorum ben yaa bide senede bir adet görüyorum düzene girmesi için menogon verdi yumurtam yokmuş hiç

ewt resimlerine baktım cnm çok şeker yaa
sağol canım .teşekkür ederim .
yumurtlama benimde olmuyordu ama doktorum yumurtlama ilacı verdi onları kullandım ve sonra yumurtam gelişince çatlatma iğnesi vuruldum .umarım seninde doktorun bir an önce yumurtlama ilacı ve çatlatma iğnesi verir ve bebişine kavuşursun tatlım
e canım ben bunu kendi alanıma nasıl ekleyecemkine

canım kullanıcı panalinden solda profil düzenlemeye gir ve o kopyaladğını sayfanın altındaki boy kilo yazan yere yapıştır .

çok teşekkürler bişey sormak istiyorum benim yumurta büyü çatlatma iğnesi gerekti fakat doktorum o iğne piyasada yok kendisin çatlamasını bekliycez dedi bide OVITERLLE kaç liradır acaba. piyasada mı yok doğrumu

kızlar net hızlandı sinir oldum istedıgım gibi giremıyorum ınşallah hsonu eve gidiyorum ozmaan girerim rahatcana gittigm doktor okmeydanında kızlar merak eden olursa yazarım özelden atın.ama moralım bozuk sımdı yara var dıye bu ayda gitti demı yaa iyileşme süreci ne acaba sinirim bozuldu
dilnurdamı hamıle hadı bakalım

canım iğne çok etkili ve çok iyi bir iğne bence bul o iğneyi.adetin 12 yada 13 üncü gününde vuruluyo.fiyatı 80 tl. ama vurulacağın günden 1 hafta önce ara bul ilacı ecza depolarında falan bulursun eczanelerle görüş getirirler.bende zor buldum .inşallah bulursun canım tavsiye ederim .

beryal nbr cnmmm ya başka başlıkmı acıldı kımsecıkler yokkk giremedıgım sürecte neler oldu anacım bu sayfa nedne kaopandı gecmişi okusam anlarmıyım neler oldu nerde millet yaralıyım ben moralım cok cok bozukkk

canım üzülme iyileşirsin yarayı dondurma ve yakma gibi yöntemlerle iyileştiriyolar korkma ve hemen tedavini ol.öptüm seni ..çok bilmiş teyzesi nohutumda öpüyo

mrb iklimtuanacım.hb.1 haftalık üyeyim pek kimseyi tanımıyorum.biraz kendimden insanlarla dertleşeyim diye kaydoldum buraya.manevi olarak çook etkileniyorum bu durumdan.çok fazla üzülüyorum.

herkese iyi akşamlar bayanlar nasılsınız
var mı burada birileri ya evde yalnızım çok sıkıldım muhabbet ederdik valla güzel olurdu:)

80 tl mi yuhh ben çatlatma iğnemi 10-12 tl falandı yanlış hatırlamıyosam o ne iğnesiymiş öle menogon pahalıydı baya ama çatlatma iğnesi değildi.Şaşıdım

tatlım önemli birşey yok yanlış anlaşılma diyelim .arkadaşlar birbirlerini yanlış anlamışlar topikte incelemeye alındı .konu kapandı ve açıldı .yok herkes burda merak etme.

yarın gidiyim eczacıma alıyım getirtiyim o iğneyi bililendirdiğin içi çok saol allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…