doktorunu merak ettim de o açıdan sordum
ben maltepe dr. özel muaynehanesine gidiyorum karşıdaysan benim dr. Fatih te medical park hast. çalııyo
çok saol çok teşekkür ederim 3 yıl oldu bebek istiyorum ben yaa bide senede bir adet görüyorum düzene girmesi için menogon verdi yumurtam yokmuş hiç
sağol canım .teşekkür ederim .ewt resimlerine baktım cnm çok şeker yaa
e canım ben bunu kendi alanıma nasıl ekleyecemkine
sağol canım .teşekkür ederim .
yumurtlama benimde olmuyordu ama doktorum yumurtlama ilacı verdi onları kullandım ve sonra yumurtam gelişince çatlatma iğnesi vuruldum .umarım seninde doktorun bir an önce yumurtlama ilacı ve çatlatma iğnesi verir ve bebişine kavuşursun tatlım
canım kullanıcı panalinden solda profil düzenlemeye gir ve o kopyaladğını sayfanın altındaki boy kilo yazan yere yapıştır .
çok teşekkürler bişey sormak istiyorum benim yumurta büyü çatlatma iğnesi gerekti fakat doktorum o iğne piyasada yok kendisin çatlamasını bekliycez dedi bide OVITERLLE kaç liradır acaba. piyasada mı yok doğrumu
kızlar net hızlandı sinir oldum istedıgım gibi giremıyorum ınşallah hsonu eve gidiyorum ozmaan girerim rahatcana gittigm doktor okmeydanında kızlar merak eden olursa yazarım özelden atın.ama moralım bozuk sımdı yara var dıye bu ayda gitti demı yaa iyileşme süreci ne acaba sinirim bozuldu
dilnurdamı hamıle hadı bakalım
canım iğne çok etkili ve çok iyi bir iğne bence bul o iğneyi.adetin 12 yada 13 üncü gününde vuruluyo.fiyatı 80 tl. ama vurulacağın günden 1 hafta önce ara bul ilacı ecza depolarında falan bulursun eczanelerle görüş getirirler.bende zor buldum .inşallah bulursun canım tavsiye ederim .
beryal nbr cnmmm ya başka başlıkmı acıldı kımsecıkler yokkk giremedıgım sürecte neler oldu anacım bu sayfa nedne kaopandı gecmişi okusam anlarmıyım neler oldu nerde millet yaralıyım ben moralım cok cok bozukkk
canım iğne çok etkili ve çok iyi bir iğne bence bul o iğneyi.adetin 12 yada 13 üncü gününde vuruluyo.fiyatı 80 tl. ama vurulacağın günden 1 hafta önce ara bul ilacı ecza depolarında falan bulursun eczanelerle görüş getirirler.bende zor buldum .inşallah bulursun canım tavsiye ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?