Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

çatlatma iğnesi ovitrelle 80 milyon bide ucuzu var pregnly miydi neydi o çok daha ucuz ama o benim yumoşları büyütemedi ovitrelle daha kuvvetli bişey

ayyyy belenay dılnur nilu gelmiş ya babam almaya gelıcek ıns ordakı nette hızlıdır kaç gundur catladım sormayın kızlar napsanm ya gitsemmı salıyı beklesemmı

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım ya Allahım tez zamanda göstersin inşallah o günleri hayırlısıylaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım üzülme yaaa bak nohutum da üzülüyo çok bilmiş teyzesi.sen bence bebiş istediğin için bir an önce yarayı temizlet ve zaman geçsin iyileşsin ki bebiş çalışmalarına başla.çünkü herkesin bünyesi aynı değil belki erken iyileşicen ama belki de geç .sen bir an önce doktora git.
çatlatma iğnesi ovitrelle 80 milyon bide ucuzu var pregnly miydi neydi o çok daha ucuz ama o benim yumoşları büyütemedi ovitrelle daha kuvvetli bişey

canım ovıtrelle çok iyi iğne tavsiye ederim

yaa arkadaşım çooook fazla olumsuzluklar arasında anne olabilen hikayeler okudum.Rabbim ol derse olur.
takma kafana canım. ben üzülmüyorum artık. alıştım.moralimiz de bozmuyorum. evlilikler çocuk üzerine kurulmuyorki. boşveeeeeeeeeeeeeerrrrr kaydirigubbakcemile3

ya niye üzülüyon bi ay geç olsun bizim olsun dimi
hem yaranı ihmal etme neyseki çözümü olan bişey canım ya üzülerek o bidahaki ayın stresini şimdiden çekecen hormonlarında üzülcek tatlım

kızlar banada yardım ederseniz sevinirim ben ilacsız adet olmuyurum dktora gittim 5 kutu menegon verdi daha sonra ultrasonla bakıp bişey demeden ilcı bıraktırdı şimdi ise Cyclo-progynova verdi adet olmam için adet olmadan gel dedi sizce nasıl bi uygulama yapacak birde menegonda bana ilerleme yada gerilemeden bahsetmedi sebebi ne olabilir

ayyyy belenay dılnur nilu gelmiş ya babam almaya gelıcek ıns ordakı nette hızlıdır kaç gundur catladım sormayın kızlar napsanm ya gitsemmı salıyı beklesemmı
valla sen bilirsin canım ucunda muhabbetten geri kalmak var tercihini yap :jeyyar::jeyyar:
buarada özledik hoşgeldin canım a.s.

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım ya Allahım tez zamanda göstersin inşallah o günleri hayırlısıylaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım amin
hb canım bir tek sen gördün beni:çok üzgünüm:
hoşgeldin canım
yaa arkadaşım çooook fazla olumsuzluklar arasında anne olabilen hikayeler okudum.Rabbim ol derse olur.
öle düşünme bk benim tek yumurtalığım var ben bile bebeşim olmaz demedim olucak dedim inandım sabrettim ve oldu geldi bebişim .
olsun olsunda benimde 1 milyarı bulmuştur ki menogon bu malum ama değer ne olursa olsun olsunda
evet canım bebişler için olssun masraf ne yapalım babaları bebişler için çalışıyo
kızlar benim kocacım geldi yemek hazırlamam lazım çok öpt sizleri görüşmek üzere
güle güle tatlım yine gel:a015:
cok üzğünüm cok artık cidden ınandım annne olamıcama
öle düşünme bk benim tek yumurtalığım var ben bile bebeşim olmaz demedim olucak dedim inandım sabrettim ve oldu geldi bebişim .
kızlar merhaba
şükür topiğimiz açılmış..
bende işlerden daha yeni girme fırsatı buldum
nasıl keyifler herkes iyidir inşallah....
özledim burayı yaaaaa.s.
hoşgeldin şekerim

Son düzenleme:
selam beryalcim nasılsın? :ecrin_bebek: nohut nasıl?

hhoşbulduk canım yeni gördüm yazdığını .kızlar çoğalınca hızla geçti sayfalar .iyiyz teyzesi ne yapalım babamızı bekliyos .daha gelmedi .bizde burdayız teyzelerimizle konuşuyoz.sen nasılsın bakalım :1hug:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…