kızlar merhaba
şükür topiğimiz açılmış..
bende işlerden daha yeni girme fırsatı buldum
nasıl keyifler herkes iyidir inşallah....
özledim burayı yaaaaa.s.
ben gene geldim kızlar napıyorsunuz oh oh baya kalabalıklaşmış arkaşalar hepiniz hoşgeldiniz a.s.
hoşgeldin canım!!!ben gene geldim kızlar napıyorsunuz oh oh baya kalabalıklaşmış arkaşalar hepiniz hoşgeldiniz a.s.
cok üzğünüm cok artık cidden ınandım annne olamıcama
merhaba canım hoşgelddinnnnnnnn
iyiyim canım nohutum da iyi teyzesi 7 cm olmuş ve dün 2 li testimiz oldu inşallah iyi çıkar sonuçlarımız.haftaya belli olacak .
canım sende üzülme tedavine devam et sakın üzülme gelecek meleğin ben biliyorum
canım üzülme yaaa bak nohutum da üzülüyo çok bilmiş teyzesi.sen bence bebiş istediğin için bir an önce yarayı temizlet ve zaman geçsin iyileşsin ki bebiş çalışmalarına başla.çünkü herkesin bünyesi aynı değil belki erken iyileşicen ama belki de geç .sen bir an önce doktora git.beryal sorma konyada ders olmasa ben salıya kadarda istanbulda kalacaktım akdın belkı halleder ıyı biri kardesım doktoru.yada dersı ekeyım napğıyım öbur hafta giderım beklıyımmmı yaaa akıl verın kızlar cok üzğünummmm inanılmaz ne gusle ılk gidince gebe kalman gerekıyr demişti nasıl sevınmıstım sonra yara var dedı yıkıldım cok şükürrr ama gitti en az 1 ayyyy gitti
çatlatma iğnesi ovitrelle 80 milyon bide ucuzu var pregnly miydi neydi o çok daha ucuz ama o benim yumoşları büyütemedi ovitrelle daha kuvvetli bişey
takma kafana canım. ben üzülmüyorum artık. alıştım.moralimiz de bozmuyorum. evlilikler çocuk üzerine kurulmuyorki. boşveeeeeeeeeeeeeerrrrr kaydirigubbakcemile3yaa arkadaşım çooook fazla olumsuzluklar arasında anne olabilen hikayeler okudum.Rabbim ol derse olur.
beryal sorma konyada ders olmasa ben salıya kadarda istanbulda kalacaktım akdın belkı halleder ıyı biri kardesım doktoru.yada dersı ekeyım napğıyım öbur hafta giderım beklıyımmmı yaaa akıl verın kızlar cok üzğünummmm inanılmaz ne gusle ılk gidince gebe kalman gerekıyr demişti nasıl sevınmıstım sonra yara var dedı yıkıldım cok şükürrr ama gitti en az 1 ayyyy gitti
ay şımarıyorum ama canım benimbeni anlayan tek kadın hoşgeldin yar yüereğime hihoyyyt
hb canım bir tek sen gördün beni:çok üzgünüm:
valla sen bilirsin canım ucunda muhabbetten geri kalmak var tercihini yap :jeyyar::jeyyar:ayyyy belenay dılnur nilu gelmiş ya babam almaya gelıcek ıns ordakı nette hızlıdır kaç gundur catladım sormayın kızlar napsanm ya gitsemmı salıyı beklesemmı
inşallah canım amininşallah güzel sonuçlar alırsın canım ya Allahım tez zamanda göstersin inşallah o günleri hayırlısıylaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canımhb canım bir tek sen gördün beni:çok üzgünüm:
öle düşünme bk benim tek yumurtalığım var ben bile bebeşim olmaz demedim olucak dedim inandım sabrettim ve oldu geldi bebişim .yaa arkadaşım çooook fazla olumsuzluklar arasında anne olabilen hikayeler okudum.Rabbim ol derse olur.
evet canım bebişler için olssun masraf ne yapalım babaları bebişler için çalışıyoolsun olsunda benimde 1 milyarı bulmuştur ki menogon bu malum ama değer ne olursa olsun olsunda
güle güle tatlım yine gel:a015:kızlar benim kocacım geldi yemek hazırlamam lazım çok öpt sizleri görüşmek üzere
öle düşünme bk benim tek yumurtalığım var ben bile bebeşim olmaz demedim olucak dedim inandım sabrettim ve oldu geldi bebişim .cok üzğünüm cok artık cidden ınandım annne olamıcama
hoşgeldin şekerimkızlar merhaba
şükür topiğimiz açılmış..
bende işlerden daha yeni girme fırsatı buldum
nasıl keyifler herkes iyidir inşallah....
özledim burayı yaaaaa.s.
hoşbulduk canım :1hug:hoşgeldin canım!!!
selam beryalcim nasılsın? :ecrin_bebek: nohut nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?