Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bi size bakıyorum bi içeri giriyorum geçmiş olsuna gelen çok oluyor ama sizide merak ediyorum bakmadan duramıyorum şimdi içeriye giriyorum misafirlere ayıp olmasın dimi:))) öpüyorum sizi kendinize iyi bakın

ben de cevap vermeyince korkttum. ben de babamızı bekliyorum. tabi eğer bir gün hamiş olursamki babayı:jeyyar:

bizde seni öpüyoruz canım kendne çok iyi bak bir an önce aramız dön emiiiia.s.a.s.a.s.

kızlar ya ben yine regl oldum hep aynı şey yaa bekle bekle yine 7 nisanda oldum offff siz napyosunuz yeni haberler var mı ?herkes ii inşallah

ben de cevap vermeyince korkttum. ben de babamızı bekliyorum. tabi eğer bir gün hamiş olursamki babayı:jeyyar:

hehe ay komik şey seni.
olucaksın tabi neden olmaysın ki bak ben tek yumurtalığımla bile hamile kaldım sizler canavar gibi çift yumurtalıkla hamile kalırsınız .benim nohutuma kardeş getirin bakim .çalışın çalışın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaslar soru sordum ama cvp yazan olmadı bi önceki sayfada bakarsanız sevinirim
ok bakıyorum canım .
güle güle şekerim

kız çabuk içeri git misafirler kaçacak walla ev sahibi yok diye.öpüyorum seni tatlışım

offf ya sabahtan beri yapamadım beryal ya ben kopyaladım ama yapışmıyoki yani oraya gelince orasısilik çıkıyo olmuyo iştee

kızlar ya ben yine regl oldum hep aynı şey yaa bekle bekle yine 7 nisanda oldum offff siz napyosunuz yeni haberler var mı ?herkes ii inşallah

zamanı gelene kadar biz ne kadar çırpınsakta gelmicek bu bebişler ya deli ediyolar bizi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canım pko varmı sende bence doktorun önce adet düzensizliğinin sebebini bulup sana söylemeli ve adetini düzene sokmalı spnra yumurta gelişimin için ilaç verip yumurtlama sağlamalı ki bebiş olsun .doktorunla hemen görüş ve bebek istediğini anlat ve tedavini bu yönde değiştirsin yada doktorunu değiştir canım .seni herşekilde bilgilendiren bir doktor bul kendine.

offf ya sabahtan beri yapamadım beryal ya ben kopyaladım ama yapışmıyoki yani oraya gelince orasısilik çıkıyo olmuyo iştee
canım nasıl yaptında olmadı CADIARZU

bak o resmin üstünde sağ tıla özelliklerini aç,
oradaki adresi kopyala
sonra yapıştır

zamanı gelene kadar biz ne kadar çırpınsakta gelmicek bu bebişler ya deli ediyolar bizi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
cnm benim insan biliyor allah istemeden olmayacağını ama her siklüs aynı şeyler çalış çalış çalış bekle bekle bekle sonuç:kırmızı kart mirmirmirmir pazartesi doktora gidicem inşallah bi terslik yoktur sonra çalışpmaya devam çok bekletmeden gelirler inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…