ben de cevap vermeyince korkttum. ben de babamızı bekliyorum. tabi eğer bir gün hamiş olursamki babayı:jeyyar:hhoşbulduk canım yeni gördüm yazdığını .kızlar çoğalınca hızla geçti sayfalar .iyiyz teyzesi ne yapalım babamızı bekliyos .daha gelmedi .bizde burdayız teyzelerimizle konuşuyoz.sen nasılsın bakalım :1hug:Şeniz
beni anlayan yok mu?kıskandım
iyiyim canım sağol sen nasılsın?heyy sessiz deniz naber?
sessiz deniz bende gördüm canım bende hoşgeldin hihoyyyt
kızlar bi size bakıyorum bi içeri giriyorum geçmiş olsuna gelen çok oluyor ama sizide merak ediyorum bakmadan duramıyorum şimdi içeriye giriyorum misafirlere ayıp olmasın dimi:))) öpüyorum sizi kendinize iyi bakın
ben de cevap vermeyince korkttum. ben de babamızı bekliyorum. tabi eğer bir gün hamiş olursamki babayı:jeyyar:
kızlar ya ben yine regl oldum hep aynı şey yaa bekle bekle yine 7 nisanda oldum offff siz napyosunuz yeni haberler var mı ?herkes ii inşallah
ok bakıyorum canım .arkadaslar soru sordum ama cvp yazan olmadı bi önceki sayfada bakarsanız sevinirim
güle güle şekerimiyiyim canım sağol sen nasılsın?
hb canım...azcık naz yapayım dedim kııhihoyyyt
kızlar ben çıkıyorum bir yandan sofra hazırlıyorum bir yandan cevap yazıyorum...
sizi özledim de bi bakayım dedim...
hepinizi çokkk öptümmŞeniz
kızlar bi size bakıyorum bi içeri giriyorum geçmiş olsuna gelen çok oluyor ama sizide merak ediyorum bakmadan duramıyorum şimdi içeriye giriyorum misafirlere ayıp olmasın dimi:))) öpüyorum sizi kendinize iyi bakın
sağol cnm inşallah dediğin gibi hayırlısı olsun diyoruz hep zaten kendinize ii bakın herkese ii akşamlaar..selam canım
hayırlısı olsun birdahaki ay hamile kalırsın inşallah :CüvCüv:
kızlar ya ben yine regl oldum hep aynı şey yaa bekle bekle yine 7 nisanda oldum offff siz napyosunuz yeni haberler var mı ?herkes ii inşallah
kızlar banada yardım ederseniz sevinirim ben ilacsız adet olmuyurum dktora gittim 5 kutu menegon verdi daha sonra ultrasonla bakıp bişey demeden ilcı bıraktırdı şimdi ise Cyclo-progynova verdi adet olmam için adet olmadan gel dedi sizce nasıl bi uygulama yapacak birde menegonda bana ilerleme yada gerilemeden bahsetmedi sebebi ne olabilir
canım nasıl yaptında olmadı CADIARZUofff ya sabahtan beri yapamadım beryal ya ben kopyaladım ama yapışmıyoki yani oraya gelince orasısilik çıkıyo olmuyo iştee
ben sana vericem canım bugün veremiyom yarın söz ağlama okbugün bana kimse rep vermemişsenağlamasenağlama
cnm benim insan biliyor allah istemeden olmayacağını ama her siklüs aynı şeyler çalış çalış çalış bekle bekle bekle sonuç:kırmızı kart mirmirmirmir pazartesi doktora gidicem inşallah bi terslik yoktur sonra çalışpmaya devam çok bekletmeden gelirler inşzamanı gelene kadar biz ne kadar çırpınsakta gelmicek bu bebişler ya deli ediyolar bizi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?