Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ağzından bal damlıyor... hihoyyyt

kızlar eşim geldi çıkıyorum öptüm hepinizi
bakıyorum da herkes kocişler gelince kaçmış kaydirigubbakcemile3

günaydın günaydın günaydın kızlar nasılsınız? herkes iyidir umarım....

hlymms canı test yaptın mı?

rozalin sen ne yaptın canım geçmişte yazdıysan daha okuyamadım test yaptın mı?

rufeydecim,pınk rose sizler nasılsınız? ben olunca siz olmuyorsunuz,siz olunca ben olmuyorum bir türlü görüşemedik.:1hug:

maat,alin,mona rosadanda haber yok:uhm:

sara,yadel ve yasemenide aramıza en yakın zamanda bekliyoruz...

günaydın günaydın günaydın kızlar nasılsınız? herkes iyidir umarım....

hlymms canı test yaptın mı?

rozalin sen ne yaptın canım geçmişte yazdıysan daha okuyamadım test yaptın mı?

günaydın hakca ewet test yaptım evde negatif çıktı bugünde kan testi yaptırcem bakalım orda ne çıkacak sen nasılsın buarada bebişinin cinsiyeti belli oldumu cnm:CüvCüv:

günaydın hakca ewet test yaptım evde negatif çıktı bugünde kan testi yaptırcem bakalım orda ne çıkacak sen nasılsın buarada bebişinin cinsiyeti belli oldumu cnm:CüvCüv:

hayırlısı olsun canım. inşallah kan sonucunda çıkar...herşeyin hayırlısı canım.bizde iyiyiz canım. yok cinsiyeti belli olmadı bebiş göstermedi,yüzüstü yatıyormuş,pozisyonu müsait değildi yani...bakalım kısmetse pazartesi gidicez belki o zaman gösterir.

Merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım aktardan macun+kırmızı ginseng ve karışık bitki çayı aldım diye. En son adetin 23 şubattı. Adetin 12.gününde dr gitmiştim ultrasonla baktı yumurta görmem gerekiyordu ama yok dedi.hiçbir ilaç falan vermedi bana.Bende ovulasyon testi aldım ve 18.gününden beri de ovulasyon testi yapıyorum hala yakalayamamıştım. 3 haftadan beri de o macunu kullanıyorum diğerleriyle birlikte dün testte çift çizgi çıktı. Galiba işe yarayacak aktarın verdikleri.Fakat kafama takılan adet çok geçti çift çizgi çıktı ilişki de oldu ama acaba döllenme için bir sorun olurmu bu geç olduğu için adetimi beklesemiydim korunmayı bırakmak için.

hayırlı sabahlar kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım hlmyys inşallah bebişin geliyodur bence kesin hamilesin benimde ikinci çizgi ilk yapıtğtm testte çok silikti 4.testte netleşmişti başka okuduğum kadarıyla biri daha vardı şüpheli kimdi ya adını unuttum inşallah oda hamiledir

günaydın hakcam,belenayım,yadelim ,vildanım,beryalim,okyanusum,saram,tatlıbebeğim,hlyyms,rufeydaserram,pinkrosem,smhsmham,escalesim,huzeyfem,benbilirim,maatım,osmaniyem,dolunayesram hepinize günaydınlarrrrrrrŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…