Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar halayı kurun
ben aksam yaptım testı bu defa daha belırgındı cızgı sonra acılden gıttım kan testı yaptırmak ıcın tanıdık dr vardı onun sayesınde yaptırdım sonuc 193.56
hamıleyııııııııııııııııııımmmmmmmmmm kızlaaaaaaaaaaaaar
hamılllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:teytey::teytey::dance::dance: canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. meraktan öldürdün bizi...tebrik ederim canım.:teytey::teytey::dance::dance:

beynıme o kadar yerlesmıskı bebisimın olmayısı hala ınanamıyorum ruya gıbı bısey

Allah hepınızden razı olsun canlarım benım her zaman yanımda oldunuz teyzelerı

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:

cnm kac haftalık bılmıyorum son adet tarıhım 8 mart eger ona gore hesaplanıyosa 1 aylık oluyo

gözün aydın canım allahtan dileğim saplıklı bir şekilde bebişini eline alısın dikkat etmen lazım canım sakın ha sakın yanlış hareket yapma kendine çok dikkat et canım darısı bizlerin başına şekercim.

günaydın yawru kuşummmmmmm Şeniz

hakça bebeğim hamilelik nasıl gidiyo
:CüvCüv:

anam varya tanımadığım halde çok ama çok sevindim canım gel öpem seni anacım gel Şeniz

:sm_cool: Tebrikler canımmmmm.......Allah sağlıkla :CüvCüv: kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı olmayanların başına

sıra mavi_gözlüde inşallah oda bize bebiş haberi verirde mutluluğumuz bir kat daha artar.

kızlar tebrıklerınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkur aderım sızler ıcınde dua ettım ve edıyorumda ıyıkı varsınız sımdı mutlugum kat kar arttı kızlar hepınızı coook sevıyoruuuuuuuuuuuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…