Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hlymms canım gözün aydın bebiş geliyomuş.allah tamamına erdirsin canım çok sevindim ya.darısı bizlere

gelsin hemen eder şekercim işte olmasam nerdeyse ağlıyacağım ya hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:teytey::teytey::dance::dance:

tebrik ederim canım bir hamiş daha maşallah süphanallah allahım hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah bende katılayım halaya bari:teytey::teytey::teytey:

hlymms canım gözün aydın bebiş geliyomuş.allah tamamına erdirsin canım çok sevindim ya.darısı bizlere

tebrik ederim canım bir hamiş daha maşallah süphanallah allahım hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah bende katılayım halaya bari:teytey::teytey::teytey:

hlymms hamilemisin canım çok sevindim tebrik ederim :teytey::teytey::teytey::teytey:Şeniz

cok sagolun kızlar teez zamanda Rabbım bu mutlulugu sızede yasatsın ıns

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

CANNNIIIIIMMM TEBRİKLERRRRR...ÇOK SEVİNDİMMMM YUPPPİİİİİİİ:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

herkese merhaba kızlar sizi çok özledim bugün pek giremiycem az yazın

hlymms canım tebrik ederim darısı bize kıs çok sevindim gel bi öpüyüm mucukss dua et bizede

vıldan nılufer hg cnm coook sagolun kızlar dua edıyorum sızlerın ıcın ıns en yakın zamanda bu mutlulugu sızde yasarsınız

hg vildancım
bende çıkıyorum kızlar biraz ütüm var onu yapıcam daha sonrada dışarı çıkıcam

güzel haberler almak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…